IMAC 24'αρι Αποφασισα να το πουλησω.Λετε να το μετανοιωσω ?

παιδια ελπιζω να με βοηθησετε στα πρωτα βηματα στο mac

προς το παρον ειμαι με win xp (sp3 )

Re: Απάντηση: Re: IMAC 24'αρι Αποφασισα να το πουλησω.Λετε να το μετανοιωσω ?

Για πείτε τώρα με την ευκαιρία, πχ πως κάνεις disable το font smoothing (aka clear type style) εντελώς / ανεξαρτήτως μεγέθους font – παντού (γιατί βλέπω ότι η ρύθμιση υπάρχει αλλά έχει ένα όριο μεγέθους font).
Να υποθέσω τελικά ότι δεν γίνεται, ε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: IMAC 24'αρι Αποφασισα να το πουλησω.Λετε να το μετανοιωσω

Να υποθέσω τελικά ότι δεν γίνεται, ε;
Αφού σου απάντησε το παληκάρι παραπάνω...που πας κ τι επιλογές έχεις.
Έχει επιλογή CRT monitors.
Αν τελικά δεν σου κάνει τίποτα από αυτά, τότε κατέβασε κάνα εργαλείο τσαμπέ για να το κλείσεις 100%, όπως πχ το onyx, από το site www.macupdate.com
:a0210:

Το παληκάρι απάντησε, όπως σχολίασα και παρακάτω και όπως είχα ήδη δει, αυτό που ήδη είχα καταλάβει, ότι δλδ δεν γίνεται.

Εκτός αν εννοείς ότι το CRT δεν κάνει καθόλου smoothing. Αλλά, αν θυμάμαι καλά, το δοκίμασα και εξακολουθεί να κάνει.

Εκτός αυτού, όπως έγραψα επίσης, δεν βλέπω να έχει ισχύ παντού (σε όλα τα Menu κλπ).

Θα δοκιμάσω το onyx που λες, υποθέτω ότι αυτό θα κάνει δουλειά, ε; Thanks!

Απάντηση: Re: IMAC 24'αρι Αποφασισα να το πουλησω.Λετε να το μετανοιωσω ?

παιδια ελπιζω να με βοηθησετε στα πρωτα βηματα στο mac

προς το παρον ειμαι με win xp (sp3 )

Ο Χριστός και η Παναγία...!!!
Να υποθέσω ότι αυτό ήταν το πρώτο σου βήμα; Αγόρασες mac για να του περάσεις "με τη μία" windows;

Άραγε έχει δοκιμάσει κανείς σας να φορτώσει τα Windows 7 σε Mac?
Thinking.gif

Άραγε έχει δοκιμάσει κανείς σας να φορτώσει τα Windows 7 σε Mac?
Thinking.gif

Το δοκίμασα εγώ, μέσω fusion. Φόρτωσαν όλοι οι drivers με τη μία, και γενικά τα πάντα λειτούργησαν όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς, από την ταχύτητα δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος, κυρίως λόγω αδυναμίας του fusion (αλλά και του parallels, απ' ό,τι διαβάζω) να εκμεταλλευτεί τις κάρτες γραφικών. Στο netbook έχω την αίσθηση ότι τα win7 είναι αρκετά πιο γρήγορα (ευχάριστη έκπληξη αυτό, ομολογουμένως δεν το περίμενα από τη microsoft). Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα κιόλας, καθώς το X μου φτάνει και μου περισσεύει για τις εργασίες μου.

Το δοκίμασα εγώ, μέσω fusion. Φόρτωσαν όλοι οι drivers με τη μία, και γενικά τα πάντα λειτούργησαν όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς, από την ταχύτητα δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος, κυρίως λόγω αδυναμίας του fusion (αλλά και του parallels, απ' ό,τι διαβάζω) να εκμεταλλευτεί τις κάρτες γραφικών. Στο netbook έχω την αίσθηση ότι τα win7 είναι αρκετά πιο γρήγορα (ευχάριστη έκπληξη αυτό, ομολογουμένως δεν το περίμενα από τη microsoft). Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα κιόλας, καθώς το X μου φτάνει και μου περισσεύει για τις εργασίες μου.

Για το parallels έχω ακούσει και εγώ ότι αργούν να ανταποκριθούν και γενικά άσχημα σχόλια..

Σε δεύτερο bootable partition το δοκίμασες?
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι έτοιμος...

Και βέβαια όχι για κάποιον άλλο λόγο πέραν του γ@μώτο.... έτσι για να δώ αν και τί παίζει... γιατί κατά τα άλλα... MacOS RULEZ!
win.gif
win.gif
win.gif
win.gif

Μιχαλη, εξ οσων δοκιμασα, κανενα απο τα 2 που προτεινες δεν φαινεται να κανει δουλεια (δεν εχει σχετικη επιλογη)...