Ιμάντες - straps - accessories στήριξης μηχανών και φακών

Απάντηση: Re: Ιμάντες - straps μηχανών

Τέλεια τοτε, αν υπαρχει ετοιμοπαράδοτο το τσιμπάς αφού δεις επιτόπου και το φάρδος αν σε βολεύει.

Re: Ιμάντες - straps μηχανών

προφανως το κανονικο Slide θα ειναι πιο ανετο για πολλες ωρες χρησης αν καταλαβαινω καλα

Ναι αλλά θα είναι δυσανάλογο με τη μηχανή σου, εσυ θα το κρίνεις όμως αυτό.

Απάντηση: Ιμάντες - straps μηχανών

Αγόρασα ένα για sling λουράκι για τη μηχανή μου..
Το ProMediaGear Quick-Release Neoprene Sling Strap System with Universal Arca-Type Bracket Plate, PBX3 and SS2P1 για 100 δολάρια…
Τον ιμάντα τον φτιάχνει η Op/Tech (έχει ραμμένο ταμπελάκι) και η ProMediaGear φτιάχνει μόνο τα μεταλλικά εξαρτήματα…

20180430_135740.jpg20180430_134645.jpg20180430_134849.jpg20180430_134837.jpg20180430_134929.jpg20180430_135417.jpgSS2-PBC5D4-Plug-Going-in-upside-down.jpgSS2-Two-Step-Safety-Check.jpgSS2-Hanging.jpg

Re: Απάντηση: Ιμάντες - straps μηχανών

Καλοριζικο Νικο, δειχνει αριστη κατασκευη, αλλα... το ζητησες ετσι με ολοκληρο το ονομα του :smash::award:

Αγόρασα ένα για sling λουράκι για τη μηχανή μου..
Το ProMediaGear Quick-Release Neoprene Sling Strap System with Universal Arca-Type Bracket Plate, PBX3 and SS2P1

Αυτο ειναι ιμαντας διαφυγης απο πολυκατοικια πανω σε συρματοσχοινο.....Φοβερη κατασκευη δειχνει.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά όντως είναι εξαιρετικό...

Βλέποντας το σύστημα αγκύρωσης του ιμάντα θυμήθηκα το σύστημα αορτήρα όπλου ενός σημείου της Magpul το οποίο το έχω δουλέψει πάρα πολύ και είναι πολύ αξιόπιστο…

Πραγματι αυτό ακριβώς μου έφερε στην μνήμη και εμένα, δείχνει να κρατά και τάνκερ :2thumb22sup:

Η Peak design κανει ανακληση στα v3 anchors : Εγω που αγορασα το v3 Slide ειχε αυτη την εκδοση που εχει θεμα και λενε θα στειλουν δωρεαν v4 anchor... Οποιος εχει Peak Design προιοντα ας το κοιταξει...Επισης τα v1 εχουν θεμα λεει, μονο το v2 δεν το στελνουν.

Last edited by a moderator:

Σου διόρθωσα το link γιατί έβγαζε στο site μόνο , όπως λέει είχαν 7 αστοχίες σε 1.000.000 κομμάτια που πουλήθηκαν και βγάλανε νέα βερσιον για παν ενδεχόμενο, από οτι παρατήρησαν σε αυτά που αστόχησαν οφείλονταν κυρίως στην διαφορετική κατασκευή του μεταλλικού στηρίγματος από εταιρία σε εταιρία και από μοντέλο σε μοντέλο (υποψιάζομαι κοφτερά εσωτερικά χείλη στο μέταλλο που με την τριβή κόβουν τον λεπτότερο ελαστικό ιμάντα της v3), σωστή αντιμετώπιση αλλά εμένα προσωπικά δεν μου λυνει το πρόβλημα με αντικατάσταση από την εταιρία απευθείας μιας και έχω 4 αγορασμένα από τριτο πωλητή, ευτυχώς έχω σχετικά ελαφρύ εξοπλισμό, όταν βάζω βαρύ τηλεφακό θα προσέχω να έχω τα παλιά επάνω και που και που θα ρίχνω ματιές για τυχόν φθορά.

Last edited:

Εχαριστούμε πολύ παιδιά, εγώ ήδη τα παράγγειλα...

Εμένα δε μου ζήτησε αποδεικτικό αγοράς, απλά έβαλα τα στοιχεία μου και πόσα τεμάχια θέλω και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 2 λεπτά

Θα με ενημερώσουν με email όταν τα στείλουν, το πρώτο email επιβεβαίωσης γράφει 1-2 εβδομάδες για international shipping

σωστα δεν ζηταει καν αποδεικτικο αγορας... εκανα και εγω παραγγελια 4 νεα v4 anchors, ας περιμενουμε να δουμε

Δεν ακολούθησα το link να δω τι ζητάει, όντως οι άνθρωποι δεν παίζονται και έτσι ξεχωρίζουν οι σοβαρές εταιρίες, στέλνουν τα νέα anchor v4 (όσα σε αριθμό τους γράψεις) χωρίς αποδεικτικό πώλησης ταχυδρομικά σε όλο τον κόσμο. Το έκανα και εγώ για 6 που έχω και αναμένω, ευτυχώς τα 3 είναι ενωμένα σε κεφαλές του Capture pro που δεν έχουν θέμα έτσι κιαλλιως.

Ευχαριστώ κι εγώ για την ενημέρωση. Κρίμα που το v4 θα είναι πιο παχύ. Το v3 οριακά χωρούσε στην X-T20 χωρίς να χρειάζεται τους μεταλλικούς συνδετήρες. Τώρα θα κουδουνίζει η μηχανή...

Ναι αυτό είναι αλήθεια, το είδα και εγώ, αν τα μεταλλικά σταθερά στηρίγματα της μηχανής σου (hidge) είναι εσωτερικά με καμπυλωτα και όχι κοφτερά χείλη δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα και με τα παλιά πάντως.

Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι, μου ήρθε μαιλ οτι η αποστολη έγινε.

το ίδιο και σε μένα, και μάλιστα με registered αποστολή με royal mail για να μπορείς να κάνεις tracking κλπ.

και σε μενα!...μπραβο στην εταιρεια για την υποστηριξη

Μόλις μου ήρθε και εμένα email επιβεβαίωσης με tracking κτλ.

Άψογοι!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk