Καλή φάση (υποθέτω), ελπίζω μόνο να μην έχουμε και τα παρατράγουδα του IMAX που με έκαναν να το κόψω στο Αμέρικα (90+dB base). Θα περιμένω να μου πείτε και αναλόγως θα το επιχειρήσω.
Αν το μπάσο δεν γράφει 90++++ dB δεν είναι μπάσο (ούτε το ακούς) [ see hearing thresholds ]
Δεν ισχύει.Το θέμα με τα 90++++ dB είναι ότι κάθε επόμενη φορά θα ακούς και λιγότερα… (και όχι μόνο μπάσο).
Δεν ισχύει.
Ψάξε το λίγο καλύτερα. Αν δεν βρεις πληροφορίες, θα σου βάλω λινκς κάποια στιγμή εντός του σκ
€1440 είναι, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Συγκρίνεις σε σχέση με το απλό εισιτήριο. Το IMAX είναι €10-15 παραπάνω εδώ. Υπάρχει βέβαια και χειρότερα, αφού στο Λονδίνο έδωσα €32 το άτομο, και τα πόδια μου δεν χωρούσαν. Τουλάχιστον εδώ, είναι με καρέκλες (όχι πολυθρόνες) με ηλεκτρική ανάκληση και αρκετό χώρο μπροστά.Όπως λέω και στα παιδιά μου μην συγκρίνετε ατόφια νούμερα . Είναι το κλασσικό λάθος. Πόσο είναι ο βασικός στην Γαλλία; 880 μικτα;
€1440 είναι, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Συγκρίνεις σε σχέση με το απλό εισιτήριο.
€1440 είναι, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Συγκρίνεις σε σχέση με το απλό εισιτήριο. Το IMAX είναι €10-15 παραπάνω εδώ. Υπάρχει βέβαια και χειρότερα, αφού στο Λονδίνο έδωσα €32 το άτομο, και τα πόδια μου δεν χωρούσαν. Τουλάχιστον εδώ, είναι με καρέκλες (όχι πολυθρόνες) με ηλεκτρική ανάκληση και αρκετό χώρο μπροστά.
Θέλω να δω πως θα είναι στην Αθήνα με την ανακαίνιση.
Αυτά λέει ο NIOSH πάντως. Δες ειδικά στο τέλος που λέει για την αύξηση κατά 3dB που μειώνει τον επιτρεπόμενο χρόνο στο μισό.
Φυσικά μιλάει για average, δεν είναι ολόκληρη η ταινία με μυδραλιοβόλα στο αυτί σου, από την άλλη όμως όταν έχει τέτοια, δεν είναι και 85dB αλλά πολύ παραπάνω.
View attachment 253533
Αυτά λέει ο NIOSH πάντως. Δες ειδικά στο τέλος που λέει για την αύξηση κατά 3dB που μειώνει τον επιτρεπόμενο χρόνο στο μισό.
Φυσικά μιλάει για average, δεν είναι ολόκληρη η ταινία με μυδραλιοβόλα στο αυτί σου, από την άλλη όμως όταν έχει τέτοια, δεν είναι και 85dB αλλά πολύ παραπάνω.
View attachment 253533
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.