Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 27,211 Αθήνα Today at 11:27 #301 Εγώ έχω μείνει με την απορία. Τελικά η ωραία Ελένη είναι μαύρη;
takisot Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,587 Παλλήνη Today at 11:29 #302 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Εγώ έχω μείνει με την απορία. Τελικά η ωραία Ελένη είναι μαύρη; Click to expand... Μαύρη σαν καλιακούδα Reactions: spcav, vadergr and ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Εγώ έχω μείνει με την απορία. Τελικά η ωραία Ελένη είναι μαύρη; Click to expand... Μαύρη σαν καλιακούδα
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,855 Today at 15:22 #303 Maestro said: Μετά το υπεραδιάφορο ΤΕΝΕΤ, Click to expand... Αδιάφορο, ναι αλλά σε επίπεδο παραγωγής μοιάζει να είναι κλάσης ανώτερο…ιδωμεν…
Maestro said: Μετά το υπεραδιάφορο ΤΕΝΕΤ, Click to expand... Αδιάφορο, ναι αλλά σε επίπεδο παραγωγής μοιάζει να είναι κλάσης ανώτερο…ιδωμεν…
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,998 Μεταμορφωση Today at 16:00 #304 To early teaser της Οδύσσειας ήταν όντως απογοητευτικό. Το κανονικό, τελευταίο trailer είναι όμως αυτό που περιμένεις να δεις από τον Νόλαν. Δεν χάνεται η ταινία στην μεγάλη οθόνη. Αν δεν δούμε αυτήν και το disclosure day, ποιες θα δούμε δηλαδή? Reactions: Δημήτρης Δημητρακούδης and billpeppas
To early teaser της Οδύσσειας ήταν όντως απογοητευτικό. Το κανονικό, τελευταίο trailer είναι όμως αυτό που περιμένεις να δεις από τον Νόλαν. Δεν χάνεται η ταινία στην μεγάλη οθόνη. Αν δεν δούμε αυτήν και το disclosure day, ποιες θα δούμε δηλαδή?