- 19 June 2006
- 11,029
Lepton said:Αλήθεια, κάτι που δεν ξέρω: αν ο διπλανός σου καπνίζει, "τακτοποιείσαι" και εσύ; Γιατί τότε θα υπάρχει ένα θέμα σχετικά με το που επιτρέπεται...
Την ακούς λιγακι...

Lepton said:Αλήθεια, κάτι που δεν ξέρω: αν ο διπλανός σου καπνίζει, "τακτοποιείσαι" και εσύ; Γιατί τότε θα υπάρχει ένα θέμα σχετικά με το που επιτρέπεται...
Elena K said:Την ακούς ίσως ελάχιστα αν είσαι σε κλειστό χώρο που δεν αερίζεται.
ANNA said:Για να συνοψίσω... καμία εξάρτηση δεν είναι αβλαβής, όσο ακίνδυνο κι αν φαινεται το είδος της. Δε μιλάω μόνο για "ουσίες κι οινοπνεύματα", αλλά και για ανθρώπους, δουλειές, συναισθήματα, καταστάσεις...
Προσωπικά, χρόνια δίνω μάχη για να απεξαρτηθώ από τη σοκολάτα! ;![]()
ANNA said:Να δω τί θα κάνεις τώρα για ένα μήνα!![]()
ANNA said:Έγώ που είμαι ακριβώς αυτό που λέει ο Petran από πάνω, μετά από μια συναυλία των Διάφανων Κρίνων (καταλαβαίνεις για τί κοινό μιλάμε) στο ΑΝ (χώρος χαμηλοτάβανος και με σχεδόν μηδενικό εξαερισμό) βγήκα έξω παραπατώντας...
Eki_65 said:....Πρέζες υπάρχουν πολλές αλλά η ηρωϊνη σκοτώνει
Τάδε έφη Παύλος Σιδηρόπουλος
PETRAN, Kαλημέρα χρόνια σου ΠολλάPETRAN said:Ο μακαρίτης ήταν πολύ ωραίος eki...
Eki_65 said:PETRAN, Kαλημέρα χρόνια σου Πολλά![]()
![]()
και για μένα ηταν και είναι απο τις καλύτερες φωνές ροκ φωνές .....με την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα που στο τέλος όπως προφητικά είχε πεί τον σκότωσε
![]()
Σπύρος Σούρλας said:Δυό κουβέντες μόνο.Τα τελευταία χρόνια το ´καναβινέλαιο´,χάλασε απο τίς προσμίξεις.Στα γιάννενα -δίοδο εισαγωγής αλβανικου ´χόρτου´-έχει παρατηρηθεί άυξηση τοξικών ψυχώσεων,πού οφείλεται στίς προσθετες ουσίες.
Επίσης είναι βέβαιο ότι η πολύ συχνή χρήση οδηγεί σε ενα τρόπο ζωής που κυριαρχεί η ´έλλειψη κινήτρου´-amotivation syndrome-και η αδιαφορία για το τί γινεται γύρο.
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι ψυχικά ευθραυστοι πού η συχνή χρήση μπορεί να ενεργοποιήσει ψυχικές διαταραχές.
Τέλος ανθρωποι που πάσχουν απο έντονο άγχος ή κατάθλιψη το χρησιμοποιούν σαν αυτο-θεραπεία,γεγονός που οδηγεί τελικά σέ αύξηση τών συμπτωμάτων.
Αρα ,για μιά φορά στό τόσο και για πλάκα ίσως.Αν ομως καποιος διαπιστώσει ότι τον χαλαει ...κοψιμο με το μαχαίρι.
Στήν αποποινικοποίηση συμφωνώ,αλλά με πλήρη ενημέρωση τού πληθυσμού.Δεν ειμαστε πιά στα sixties και πολλά πράγματα δεν ειναι όπως φαινονται...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.