Ημερα κατα των ναρκωτικων!!

Lepton said:
Αλήθεια, κάτι που δεν ξέρω: αν ο διπλανός σου καπνίζει, "τακτοποιείσαι" και εσύ; Γιατί τότε θα υπάρχει ένα θέμα σχετικά με το που επιτρέπεται...

Την ακούς λιγακι...:D

Re: Απάντηση: Ημερα κατα των ναρκωτικων!!

Elena K said:
Την ακούς ίσως ελάχιστα αν είσαι σε κλειστό χώρο που δεν αερίζεται.

Αν είσαι "παρθένος" οργανισμός...;)

Lepton said:
Αλήθεια, κάτι που δεν ξέρω: αν ο διπλανός σου καπνίζει, "τακτοποιείσαι" και εσύ; Γιατί τότε θα υπάρχει ένα θέμα σχετικά με το που επιτρέπεται...

Έγώ που είμαι ακριβώς αυτό που λέει ο Petran από πάνω, μετά από μια συναυλία των Διάφανων Κρίνων (καταλαβαίνεις για τί κοινό μιλάμε) στο ΑΝ (χώρος χαμηλοτάβανος και με σχεδόν μηδενικό εξαερισμό) βγήκα έξω παραπατώντας...

Για να συνοψίσω... καμία εξάρτηση δεν είναι αβλαβής, όσο ακίνδυνο κι αν φαινεται το είδος της. Δε μιλάω μόνο για "ουσίες κι οινοπνεύματα", αλλά και για ανθρώπους, δουλειές, συναισθήματα, καταστάσεις...

Προσωπικά, χρόνια δίνω μάχη για να απεξαρτηθώ από τη σοκολάτα! ;;)

ANNA said:
Για να συνοψίσω... καμία εξάρτηση δεν είναι αβλαβής, όσο ακίνδυνο κι αν φαινεται το είδος της. Δε μιλάω μόνο για "ουσίες κι οινοπνεύματα", αλλά και για ανθρώπους, δουλειές, συναισθήματα, καταστάσεις...

Προσωπικά, χρόνια δίνω μάχη για να απεξαρτηθώ από τη σοκολάτα! ;;)

Κι εγώ από τα σουβλάκια!:(
Οι δικοί μου δεν ξέρουν τί άλλο να κάνουν! Μου αγοράζουν σουβλάκια αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά! Θέλω να δοκιμάζω όλο και νέες γεύσεις! Δεν μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό για πολλές μέρες γιατί αρχίζω να παθαίνω σύνδρομο στέρησης! Οι φίλοι μου με αποφεύγουν γιατί μυρίζω τζατζίκι! (σαν την Άννα καλή ώρα) Μόνο οι σουβλατζήδες με συμπαθούν, κι αυτοί γιατί μου έχουν φάει όλην την περιουσία! Οι δικοί μου δεν έχουν λέφτά να με στείλουν στην Αμερική σε vegetarian κλινική! Τί να κάνω;;;:eek:

ANNA said:
Έγώ που είμαι ακριβώς αυτό που λέει ο Petran από πάνω, μετά από μια συναυλία των Διάφανων Κρίνων (καταλαβαίνεις για τί κοινό μιλάμε) στο ΑΝ (χώρος χαμηλοτάβανος και με σχεδόν μηδενικό εξαερισμό) βγήκα έξω παραπατώντας...

"Τυχερά" είναι αυτά...:rolleyes:

Eki_65 said:
....Πρέζες υπάρχουν πολλές αλλά η ηρωϊνη σκοτώνει
Τάδε έφη Παύλος Σιδηρόπουλος

Ο μακαρίτης ήταν πολύ ωραίος eki...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ημερα κατα των ναρκωτικων!!

PETRAN said:
Ο μακαρίτης ήταν πολύ ωραίος eki...
PETRAN, Kαλημέρα χρόνια σου Πολλά:) :) :) και για μένα ηταν και είναι απο τις καλύτερες φωνές ροκ φωνές .....με την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα που στο τέλος όπως προφητικά είχε πεί τον σκότωσε:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ημερα κατα των ναρκωτικων!!

Eki_65 said:
PETRAN, Kαλημέρα χρόνια σου Πολλά:) :) :) και για μένα ηταν και είναι απο τις καλύτερες φωνές ροκ φωνές .....με την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα που στο τέλος όπως προφητικά είχε πεί τον σκότωσε:D

Φίλε eki σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλα δεν γιορτάζω σήμερα..

Το petran μου το κολλήσανε κάτι φίλοι μου πριν πολλά χρόνια αλλα βγαίνει απ'το επώνυμό μου(Πετρόπουλος-petran)...

Όπως και να'χει το θέμα συζήτησης είναι ο Παυλάρας...

Μπορεί να ήταν τρελό junkie αλλα ήταν φοβερός τύπος..

Τι να πρωτοθυμηθώ... Τον Μπάμπη τον φλου? ή μήπως κατι μαγικούς στίχους ..."έχε τον νου σου στο παιδί?"...

Καλή του ώρα εκεί που είναι...
Πιστεύω οτι θα παίζει ροκιές εκει πάνω και Ο Θεός θα γουστάρει...;)
Γειά σου ρε Παυλάρα!!

Δυό κουβέντες μόνο.Τα τελευταία χρόνια το ´καναβινέλαιο´,χάλασε απο τίς προσμίξεις.Στα γιάννενα -δίοδο εισαγωγής αλβανικου ´χόρτου´-έχει παρατηρηθεί άυξηση τοξικών ψυχώσεων,πού οφείλεται στίς προσθετες ουσίες.
Επίσης είναι βέβαιο ότι η πολύ συχνή χρήση οδηγεί σε ενα τρόπο ζωής που κυριαρχεί η ´έλλειψη κινήτρου´-amotivation syndrome-και η αδιαφορία για το τί γινεται γύρο.
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι ψυχικά ευθραυστοι πού η συχνή χρήση μπορεί να ενεργοποιήσει ψυχικές διαταραχές.
Τέλος ανθρωποι που πάσχουν απο έντονο άγχος ή κατάθλιψη το χρησιμοποιούν σαν αυτο-θεραπεία,γεγονός που οδηγεί τελικά σέ αύξηση τών συμπτωμάτων.
Αρα ,για μιά φορά στό τόσο και για πλάκα ίσως.Αν ομως καποιος διαπιστώσει ότι τον χαλαει ...κοψιμο με το μαχαίρι.
Στήν αποποινικοποίηση συμφωνώ,αλλά με πλήρη ενημέρωση τού πληθυσμού.Δεν ειμαστε πιά στα sixties και πολλά πράγματα δεν ειναι όπως φαινονται...

Σπύρος Σούρλας said:
Δυό κουβέντες μόνο.Τα τελευταία χρόνια το ´καναβινέλαιο´,χάλασε απο τίς προσμίξεις.Στα γιάννενα -δίοδο εισαγωγής αλβανικου ´χόρτου´-έχει παρατηρηθεί άυξηση τοξικών ψυχώσεων,πού οφείλεται στίς προσθετες ουσίες.
Επίσης είναι βέβαιο ότι η πολύ συχνή χρήση οδηγεί σε ενα τρόπο ζωής που κυριαρχεί η ´έλλειψη κινήτρου´-amotivation syndrome-και η αδιαφορία για το τί γινεται γύρο.
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι ψυχικά ευθραυστοι πού η συχνή χρήση μπορεί να ενεργοποιήσει ψυχικές διαταραχές.
Τέλος ανθρωποι που πάσχουν απο έντονο άγχος ή κατάθλιψη το χρησιμοποιούν σαν αυτο-θεραπεία,γεγονός που οδηγεί τελικά σέ αύξηση τών συμπτωμάτων.
Αρα ,για μιά φορά στό τόσο και για πλάκα ίσως.Αν ομως καποιος διαπιστώσει ότι τον χαλαει ...κοψιμο με το μαχαίρι.
Στήν αποποινικοποίηση συμφωνώ,αλλά με πλήρη ενημέρωση τού πληθυσμού.Δεν ειμαστε πιά στα sixties και πολλά πράγματα δεν ειναι όπως φαινονται...

Φίλε Σπύρο η άποψή σου είναι ίσως οτι πιο σωστό έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής..
Μαζί σου με χίλια!