Ημιτελικοι - τελικός CL σε HD?

οταν ερθει η ωρα θα σου πω....παντως εγω σε ΗD θα τους δω....

ααα ξεχασα να σου πω επειδη θα ειμαι Μιαμι,Ν Υόρκη,Μόντρεαλ εκείνο τον καιρό θα το δω απο DIRECT TV HD ή ESPN2 HD.....

Απάντηση: Re: Ημιτελικοι - τελικός CL σε HD?

ααα ξεχασα να σου πω επειδη θα ειμαι Μιαμι,Ν Υόρκη,Μόντρεαλ εκείνο τον καιρό θα το δω απο DIRECT TV HD ή ESPN2 HD.....

Ποιό καιρό ρε Larruco; Αύριο είναι. -bye-

Aυτό λέγεται ''διπλό χτύπημα κατω απο τη μέση'' ,αγαπητέ. Και εξωτερικό και HD τελικό ........ Σε μισώ! -bye-

Μπαμπη μου για επαναληπτικους και τελικο μιλαω ...αυριο δυστυχως σε ενα Αραβικο σε HD το βρηκα και θα το δω

Thanks Αντώνη, όμορφα.

Το ART γενικότερα μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές το περασμένο καλοκαίρι για όσους θυμούνται, οπότε θα στρίψω ένα πιάτο της σούπας προς εκεί, μήπως και .........

Καλησπερα παιδιά,

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να δώ τον τελικό του CL σε HD ...

Εχω 1.20 πιάτο και το πιατάκι της νοβα ...

Δέκτη HD δεν έχω αλλά θα πάω να πάρω μόνο και μόνο για τον τελικό...

Υπάρχει φως στον ορίζοντα ή να μην ψαχτώ καθόλου ;

Ευχαριστώ

Καποιος καπου ειπε κατι, και τον κραζουν ακομη. (δεν ξερω)

Καλησπερα παιδιά,

Ευχαριστώ

Αν πάρεις δεκτη HD και ταυτόχρονα και συνδρομή σε ξένο υποπακέτο υψηλής ευκρίνειας που να έχει και αθλητικό κανάλι που θα δείξει τον τελικό σε υψηλής ευκρίνεια, τότε...θα δεις! Με δέκτη της ελεύθερης αγοράς λίγο χλωμό...ακόμη κι αν έχεις μοντούλα που κάνει κόλπα (ίσως μπορούσες έτσι να δεις απο γερμανούς, αλλά μάλλον δεν θα έχεις σήμα απο αυτούς με 1.2μ)

Καλησπερα παιδιά,

Ευχαριστώ

Τα τελευταία 2 χρόνια τον δείχνει το Sat1HD αλλα φέτος ακόμη δεν έχει ακουστεί τίποτα. Αν μάθουμε κάτι, εδώ θα το μάθεις. Και τις προϊγούμενες χρονιές τελευταία στιγμή το μάθαμε πάντως. Έχε πίστη.