φιλε μου ειναι αν κατεβασεις το *.imo αρχειακι για το config του remote σου τοτε δουλευει μια χαρα. Οσο για τΗν oθονουλα νομιζω οτι και αυτη δουλευει αλλα επειδη εμενα μου εχει σπασει δεν μπορω να σου πω λεπτομεριες. Παντως στο forum του media portal λενε πως γινετε.
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κουτιά:
3RSystem HT-1100
Antac Fusion Black 430
Silverstone LC16M(R)
Zalman HD160
Zalman HD135
Origen X11 Black
Παίζουν όλα με το MEDIAPORTAL?
δεν βλεπω λογο να μην παιζουν. Το μονο που πρεπει να δεις ειναι αν τα remotes και τα vfd/lcd που εχουν ειναι συμβατα με το mediaportal. Αν θελεις δες και το wiki του mediaportal (http://wiki.team-mediaportal.com/HTPC_Cases)
για περισσοτερες πληροφοριες.
Thermaltake bach εχω εγω μιας και πριν 2 χρονια που το εφτιαξα η ελληνικη αγορα δεν ειχαι και πολλα κουτια για htpc ή ηταν απαγορευτικα ακριβα, τωρα εχει μεγαλη ποικιλια, πριν αποφασισης τσεκαρε και το hacshop.gr εχει αναφερθει σε συζητησεις εδω μεσα και εχει μεγαλη γκαμα με Htpc cases και αλλα hardware για Htpc γενικος, εγω ζαχαρωνω την skystar hd(dvb-s, dvb-s2) απο εκει που δεν την εχω βρει σε αλλο μαγαζι.
Ξέρει κανείς πως κατεβαίνει το imo του media portal γιατί όταν πάω στο site της soundgraph και προσπαθώ να το κατεβάσω μου βγάζει κάτι χαρακτήρες της απώ ανατολής και τίποτε άλλο.
μια απορια. εχω το imon και οταν βαζω rss news ελληνικα σε vista, στο lcd display toy box "thermaltake media lab" που εχω βγαζει κινεζικα. Δεν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες. υπαρχει τροπος να λυσω το προβλημα?