ΙN DISTORTION WE TRUST- ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ

__Αστους να λένε Δημήτρη!! Εγώ θα ήθελα ένα μάθημα drums απο την κυρία, όχι τίποτα, απο αγάπη στο όργανο!! ...ε, και όλο και με κάποιο τρόπο θα της το ξεπλήρωνα!! LOL!

__Ok, να δούμε όμως και πως ακούγονται, φαίνονται πάντως να το κατέχουν και απο καλό γυναικείο συγκτότημα του είδους τους έχω ν' ακούσω απο εποχής Girlschool...

Y.Γ. MIA είναι η γυναίκα της σύγχρονης σκληρής μουσικής (και έχει και φωνάρα και είναι και μικρότερή μου) κύριοι, SIMONE SIMONS:

Epica_simone_simons.jpg

simonesimons2photo.jpg

simone-simons.jpg

...και για όποιον αντέχει :

Απάντηση: Re: ΙN DISTORTION WE TRUST- ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ

_

Y.Γ. MIA είναι η γυναίκα της σύγχρονης σκληρής μουσικής (και έχει και φωνάρα και είναι και μικρότερή μου) κύριοι, SIMONE SIMONS:

Epica_simone_simons.jpg

Αυτή μάλιστα . Είναι και γυναικάρα . Οχι σαν κάτι ανορεξικές που μας δείχνουν τώρα τελυεταία ( και παλιότερα ) και τις πλασσάρουν για σύμβολα του σεξ . :flipout:

Αυτή μάλιστα . Είναι και γυναικάρα . Οχι σαν κάτι ανορεξικές που μας δείχνουν τώρα τελυεταία ( και παλιότερα ) και τις πλασσάρουν για σύμβολα του σεξ . :flipout:

Πάντως εμένα οι ανορεξικές μου αρέσουν ;) -bye-

Τι να το κάνεις το CD; Δεν ψάχνεις καλύτερα για κανένα DVD με βιντεοκλίπς ή live; Εκεί είναι όλα τα λεφτά! :captain:

__
..................

simone-simons.jpg

...και για όποιον αντέχει :

Βρε Βασίλη, ποια "γυναικάρα της σκληρής μουσικής"; Αυτή είναι ...μπουμπού!:flipout: