Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για την εορτή της Παναγιάς! Θα ηθελα να προχωρήσω στην αγορά ακουστικών ψείρες (in-ear) για σύνδεση με κινητό, οπότε να έχουν και μικρόφωνο. Τι θα προτείνατε ως value for money, σε μια τάξη τιμής εώς 150 Ευρώ?
Διότι τσ ενσύρματα IEM's με μικρόφωνο γίνονται πλέον όλο και πιο σπάνια. Επειδή η έξοδος ακουστικών στα πιο σύγχρονα κινητά-και μάλιστα στις ανώτερες κατηγορίες ποιότητας/τιμής- τείνει να καταργηθεί.
Η λύση συνήθως είναι να χρησιμοποιούμε κάποιο φορητό DAC/Amp, τον οποίο συνδέουμε με το κινητό μας, ενσύρματα ή ασύρματα και πάνω του συνδέουμε τα IEMs μας ή τα ακουστικάμας, που μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Από πάμφθηνα έως πανάκριβα.
Δες εδώ.
Experience all-day comfort with the EarFun Clip — ultra-lightweight, open-ear, clip-on wireless earbuds designed for effortless wear and clear, immersive sound. Enjoy situational awareness, a secure fit, and crystal-clear calls, perfect for work, walking, and everyday multitasking.
www.myearfun.com
Έχω παλαιότερο μοντέλο και τουλάχιστον στον τομέα της μουσικής είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Edit..
Είδα ότι έχουν κλιπ που ίσως δεν θέλεις.. κοίτα για μοντέλα χωρίς, έχουν αρκετή ποικιλία.
@tio4711
Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ήχου των μεγάλων Sendy Aiva 2 που δοκιμάζω αυτό τον καιρό και παρουσιάζω αναλυτικά σε διπλανό νήμα με προδιαθέτουν ευνοϊκά προς τα Sivga M200 της ίδιας εταιρείας.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν τα έχω ακούσει, αλλά, αν θέλεις από ένστικτο, τα έχω στα δικά μου υπ' όψιν για το προσεχές μέλλον. Κυρίως επειδή δεν είναι ακριβώς IEM, αλλά είναι Earbud. Και είναι δύσκολο να βρει κανείς ποιοτικό Earbud που να ξεχωρίζει από το σωρό των φτηνιάρικων από τα οποία είναι γεμάτη η αγορά.
Τα Earbuds πάντως λόγω της μέτριας απομόνωσης τους σε σχέση με τα καθαρά IEM προτιμώνται για χρήση στο δρόμο για λόγους ασφαλείας.
Η ύπαρξη μικροφώνου σε καλό Earbud είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Καλά Earbud με μικρόφωνο σπανίζουν.
Αν ψάχνει πάντως κανείς για καλό IEM χωρίς μικρόφωνο υπάρχουν αρκετά και πολύ καλά σε τιμές κοντά στα 100-150 ευρώ. Shure SE215, πολλά μοντέλα της Final Audio, της Fiio, κλπ.
Experience all-day comfort with the EarFun Clip — ultra-lightweight, open-ear, clip-on wireless earbuds designed for effortless wear and clear, immersive sound. Enjoy situational awareness, a secure fit, and crystal-clear calls, perfect for work, walking, and everyday multitasking.
Είναι ασύρματο IEM, όχι Earbud από ότι βλέπω.
Σε ασύρματα IEM το (αχόρταγο ) μάτι μου έχει εντοπίσει και δρομολογήσει για το μεσοπρόθεσμο μέλλον τα Hifiman Svanar Wireless.