in the night of 7th December

ε να ρε Στέλιο . Μ' εμένα πχ συμβαίνει το εξής περίεργο . Δεν πάω σε συναυλίες που δεν με ξετρελλαίνει ο καλλιτέχνης . Ειδικά μάλιστα όταν παίζει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά .
Have fun anyway....-bye-

Ειναι μια καλη αφορμη για εκδρομουλα. Δε χρειαζεται να ξετρελαινεσαι παντα. Μακαρι να σου συμβαινει βεβαια, αλλα θα αποτελεις σπανια εξαιρεση.

Με τον Κολεμαν ξετρελαθηκες? Εγω, οχι. Αρκατα καλα ηταν, αλλα μεχρι εκει.

Re: Απάντηση: in the night of 7th December

ε να ρε Στέλιο . Μ' εμένα πχ συμβαίνει το εξής περίεργο . Δεν πάω σε συναυλίες που δεν με ξετρελλαίνει ο καλλιτέχνης . Ειδικά μάλιστα όταν παίζει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά .
Have fun anyway....-bye-
Φυγαμε;;;;
http://www.liveguide.com.au/Tours/5...kle_Lounge_Album_Tour?event_id=586734#details

Sorry για το off topic...

Ειναι μια καλη αφορμη για εκδρομουλα. Δε χρειαζεται να ξετρελαινεσαι παντα. Μακαρι να σου συμβαινει βεβαια, αλλα θα αποτελεις σπανια εξαιρεση.

Με τον Κολεμαν ξετρελαθηκες? Εγω, οχι. Αρκατα καλα ηταν, αλλα μεχρι εκει.

α ρε Πέτρο . Ηταν απλώς ένας κομψός τρόπος για να πω ότι δεν θα πήγαινα σε μιά συναυλία που δεν μου αρέσει ο καλλιτέχνης - άσχετο με την συναυλία αυτή καθ' αυτή ( ούτε εγώ ξετρελλάθηκα με τον Κόλεμαν )

Have fun anyway....-bye-

εχω παει σε συναυλιες που περιμενα πως και πως ..!!
η απογοητευση ηταν μεγαλη
πχ MILES DAVIES, JOAN BAEZ, VIM MERTENS, REM

.

Ηταν απλώς ένας κομψός τρόπος για να πω ότι δεν θα πήγαινα σε μιά συναυλία που δεν μου αρέσει ο καλλιτέχνης

Ουτε αν σε καλουσε "ευγενικα" η νεαρη δικηγορος-κορμαρα που υποψιαζεσαι πως σου κολλαει?

Ελπιζω να μη διαβαζει το φορουν η γυναικα σου και εχουμε παρατραγουδα, ετσι?:flipout::flipout::flipout:

ε....δεν ειμαι και fun του mr Copacabana .
ολα γιναν στο γρηγορο ...ετσι για χαβαλε παμε !

Ουτε εγω ειμαι θαυμαστρια του.

Λαθος θα καταλαβα, μαλλον. Απο τον τιτλο που εβαλες εισεπραξα την ασυγκρατητη χαρα σου,την αγωνιωδη προσδοκια και προσμονη... μεχρι εκεινη τη νυχτα της 7ης....

Το Λονδινο ειναι απο τους καλυτερους προορισμους για θεατρο,συναυλιες,εκθεσεις,μουσεια,ξεναγησεις,ψωνια....Καλη διασκεδαση...anyways....-bye-

Απάντηση: Re: in the night of 7th December

Ουτε εγω ειμαι θαυμαστρια του.

Λαθος θα καταλαβα, μαλλον. Απο τον τιτλο που εβαλες εισεπραξα την ασυγκρατητη χαρα σου,την αγωνιωδη προσδοκια και προσμονη... μεχρι εκεινη τη νυχτα της 7ης....

Το Λονδινο ειναι απο τους καλυτερους προορισμους για θεατρο,συναυλιες,εκθεσεις,μουσεια,ξεναγησεις,ψωνια....Καλη διασκεδαση...anyways....-bye-

δεν καταλαβες λαθος ετσι ακριβως ειναι !
με βλεπω απο μερα σε μερα σε ενα supermanilow fun !

.

Last edited:
ό,τι και να πείτε ό άνθρωπος είναι κολοσσός...
περί ορέξεως βέβαια....
Καλά να περάσεις Στέλιο...

Θέματα προς περαιτέρω συζήτηση:
1. Μπά; ποιός το λέει αυτό; μήπως τα ...εκατομμύρια που αγόρασαν τους δίσκους του;
2. Ποιός είναι πιο κολοσσός από τους δύο; Ο Μάνιλο ή ο Ντέμις Ρούσσος;
3. Η Μαντόνα είναι πιο κολοσσού κι από τους δύο: πέρα από το ότι έχει πουλήσει περισσότερα από όσα και οι 2 μαζί, γράφει και μόνη της τα τραγούδια της -bye-

περί ορέξεως βέβαια....
Καλά να περάσεις Στέλιο...

κολοσσός λέει !!!! και πως τα λέει έτσι !!!! χωρίς να μπορούμε να τον δούμε καθώς χτυπιέται στα γέλια πίσω από το πληκτρολόγιο ....
( γιατί δεν μπορεί να μην χτυπιέται...κολοσσός ο Μπάρυ:flipout::flipout:...ρε πως τα λέει έτσι :flipout::flipout:)

Θέματα προς περαιτέρω συζήτηση:
1. Μπά; ποιός το λέει αυτό; μήπως τα ...εκατομμύρια που αγόρασαν τους δίσκους του;
ναι ...εχει πουλησει πανω απο 80 εκ2. Ποιός είναι πιο κολοσσός από τους δύο; Ο Μάνιλο ή ο Ντέμις Ρούσσος;
κανεις , και οι δυο ειναι καλοι στο ειδος τους
3. Η Μαντόνα είναι πιο κολοσσού κι από τους δύο: πέρα από το ότι έχει πουλήσει περισσότερα από όσα και οι 2 μαζί, γράφει και μόνη της τα τραγούδια της
δεν εχει πουλησει περισσοτερα. Ο μανιλο τα γραφει μονος του, οχι η ωραια χορευτρια -bye-

-bye-

... ότι θα φθάναμε να φιλονικούμε και για τον Μπάρρυ εδώ μέσα .......

είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι ...

ελπίζω το "ωραία" να αναφέρεται στις χορευτικές της ικανότητες , διότι η εν λόγω κυρία κάθε άλλο παρά ευειδής είναι . Ενα μυώδες αδύνατο , και άσχημο χάλι είναι στην πραγματικότητα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: in the night of 7th December

Και τι θα πεί αυτό; Και το Mission Impossible πουλάει. Μήπως να πάω να το δώ; -bye-

φυσικα να το δεις ..αν δεν το εχεις κανει ακομα
Brian De Palma. kαι Emmanuelle Beart.
πολυ καλο ...το 1

συ ειπες για πωλησεις ....

.

Last edited:
Παρακαλουνται οι αντισυναυλιακοι τυποι (ονοματα δε λεμε, υποληψεις δε θιγουμε) να μην χαλουν τετοια threads, γιατι αλλιως θα εισηγηθω 5ετη μπαναρισμα τους...:slapface:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043