Index - Ευρετήριο αφιερωμάτων

excel δεν υπάρχει...
δηλαδή ενημερωμένο δεν υπάρχει.
Υπάρχει το πρώτο κάπου (το seed)

Όλα γίνονται με το χέρι, εκτός αν εσείς ανακαλύψετε την αμερική.
Σημειωτέον ότι τα περισσότερα εκεί πάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ αλφαβητικά.
Ξεκίνησαν αλλά πού χρόνος.

Οπότε σηκώστε μανίκια, ελέγχετε αρχικά αν είναι στη σωστή θέση και ταξινομείστε...

Να ενημερώσω οτι το Index θα κλειδωθεί για μερικές μέρες την επόμενη εβδομάδα για να πραγματοποιηθεί η τελική ταξινόμηση.

Θα αναρτηθούν θέματα που θα ανέβουν στη κατηγορία μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου.

Όσα αφιερώματα είναι καινούρια περνάνε κατευθείαν στην ταξινόμηση εδώ.
Με το τέλος του μήνα, αφού συγκεντρωθούν όλα τα αφιερώματα θα γίνει η νέα ταξινόμηση με βάση τον τρόπο τον οποίο συζητήσαμε όσοι αναλάβαμε το εγχείρημα.
Mόλις ολοκληρωθεί αυτή η πρώτη φάση κι έχουμε το πλήρως ταξινομημένο Index θα αναρτηθεί το νέο στο οποίο θα προστίθονται κατευθείαν οι νέες παρουσιάσεις/αφιερώματα.

Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο της προσφοράς των μελών μας και τις ποιότητας του περιεχομένου.

Να υπενθυμίσω ότι του Μανωλάκου τα αφιερώματα δεν είναι στο index...

σα δεν ντρέπεστε....
εγώ στα χρόνια σας ξεκινούσα από τον Ιούνη.
Αν έπαιρνα 7 πήγαινα στον καθηγητή και του έλεγα να με κόψει...
το έδινα στην επόμενη μέχρι να πάρω 10...
μετά έπαιρνα τα λεφτά της υποτροφίας και αγόραζα κιθάρες και βραχίονες....

κι εμείς τον Ιούνιο ξεκινάμε .....για τις εξετάσεις του Ιουνίου.
έτσι και κόψουμε τα 7άρια για να πάμε να τα περάσουμε με 10 δε θα πάρουμε πτυχίο ποτέ.....μα ποτέ.....

Ψάχνοντας γιά ένα σπάνιο έργο τού Carlos Kleiber έπεσα εδώ:
http://www.google.gr/search?hl=el&q=Carlos+Kleiber+Das+Lied+von+der+Erde&start=20&sa=N
Kαι βρέθηκα στό index τού avclub.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ψάχνω γιά ´άσχετα ´θέματα καί μού ξεπετάγεται κάποιο θέμα τής μουσικής κατηγορίας...
Δυστυχώς όμως δέν εμφανίζονται συχνά μέ ´λογικό´ψάξιμο..

Last edited:
Re: Απάντηση: Index - Ευρετήριο αφιερωμάτων

Ψάχνοντας γιά ένα σπάνιο έργο τού Carlow Kleiber έπεσα εδώ:
http://www.google.gr/search?hl=el&q=Carlos+Kleiber+Das+Lied+von+der+Erde&start=20&sa=N
Kαι βρέθηκα στό index τού avclub.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ψάχνω γιά ´άσχετα ´θέματα μού ξεπετάγεται και κάποιο θέμα τής μουσικής κατηγορίας...
Δυστυχώς όμως δέν εμφανίζονται συχνά μέ ´λογικό´ψάξιμο..

νομίζω για να βγεις στις πρώτες θέσεις πρέπει να πληρώσεις...
αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Re: Απάντηση: Index - Ευρετήριο αφιερωμάτων

Λάθος Σπύρο...

μου το είχε πει κάποτε ένας φίλος που είχε μαγαζί και ήθελε να
βγαίνει πρώτο το όνομά του...
δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω..(off topic τέλος)...
έχει το ελεύθερο η διαχείριση να διαγράψει τα δικά μου αν θέλει)

Η επιτυχία του google σε σχέση με άλλα ψαχτήρια (γιαυτό βέβαια και τα έχει ξεπεράσει), είναι ότι βασίζεται σε μια πολύ απλή ιδέα.

Διαθέτει έναν αλγόριθμο όπου "αθροίζει" και "θυμάται" τα link που περνάει ο επισκέπτης σερφάροντας στις σελίδες, και που φυσικά σταματάει.

Για να μη σε κουράζω...
...όσο περισσότερα κλικ σε μια σελίδα, τόσο πιο ψηλά θα είναι (λογικό αφού αυτό σημαίνει ότι η σελίδα έχει ενδιαφέρον για πολλούς και άρα επιτυχημένη η αναζήτηση).....-bye-

πάντως θέλει ταξινόμηση, ενημέρωση, και ενδεχομένως πρόταξη των ονομάτων και τίτλων έναντι των fancy stuff....

Αλλά...ποιός θα το κάνει

Προσπαθούσα πριν λίγο να βρω κάποια παλιά παρουσίαση αλλά, φευ, αποτυχία.

Μήπως κάποιος από τους αξιότιμους διαχειριστάς μας θα μπορούσε να μας πει , τουλάχιστον για τη jazz που με ενδιαφέρει, μέχρι πότε έχουν ταξινομηθεί οι jazz παρουσιάσεις;
Ισχύει το μέχρι 31-3-2008;

Ευχαριστώ
:smile:

χάνεται στα βάθη του χρόνου....
Ωχ κατάλαβα...

Έψαχνα κάποιες παρουσιάσεις για τον Mikhail Alperin.
Τις βρήκα πάντως με τη βοήθεια του Σπύρου και του Κώστα (των συντακτών δηλαδή).

Βλέπεις εγώ στην Αναζήτηση έβαζα σαν όρο ''Search titles only'' ενώ έπρεπε να είναι ''Search entire posts''.