Τολμώ να πω ότι αξίζει να πάρετε xbox μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω λόγια. Να βράσω τους σεναριογράφους που κάνουν χρόνια να σκεφτούν ένα ωραίο story. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το παιχνίδι αν το έκαναν ταινία θα έβγαζαν δις. Ακόμα καλύτερα να το έκαναν και σειρά. Φτιάξτε ρε ένα deepfake Harrison Ford και κάντε σειρά επιτέλους.
Το gameplay είναι σαν Skyrim (λογικό λόγω Bethesda) . Δεν βλέπεις τον χαρακτήρα, παρα μόνο σε ειδικές στιγμές , οταν κάνει αναρρίχηση με το μαστίγιο, και σε στιγμές που δείχνει video. Τα puzzle είναι απανωτά το ένα μετά το άλλο. Δεν είναι δύσκολα (ειδικά αν έχεις και κάποια εμπειρία στα παιχνίδια).
Εχει 4 modes δυσκολίας¨Easy-Moderate-Hard-Very hard. Εγώ παίζω στο moderate για να μπορώ να το τελειώσω. Στο very hard , δεν μπορείς να σταθείς πουθενά, σε κυνηγάνε όλοι οι εχθροί.
Το καλύτερο απ' όλα που ΔΕΝ το έχω δει σε κανένα παιχνίδι : Δίνει επιλογή κάδρου! Normal το οποίο είναι 16:9 και Cinematic που είναι 2.35:1 σε ΟΛΟ το παιχνίδι , όχι μονο στα sequence scenes. Και επιπλέον το 2.35:1 δεν είναι ξεχειλωμένο 16:9. Υπάρχει παραπάνω πληροφορία! Ετσι εξηγούνται ίσως τα 139 GB .
Δείτε διαφορά στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ σκηνή, δεν έχω κουνηθεί καθόλου. (τα βλέπετε τα γραφικά έτσι; και είναι και από κινητό στην οθόνη του προβολέα)
Απλά 10/10, Story-gameplay-γραφικά
View attachment 247688
View attachment 247689
View attachment 247690