Indiana Jones and the Great Circle

17 June 2006
25,117
Αθήνα
Indiana-Jones-and-the-Great-Circle.jpg

Bethesda | Microsoft | PlayStation | Steam

Βάλτε ξυπνητήρια, βάλτε υπενθυμίσεις βάλτε αντίστροφη μέτρηση, βάλτε καμπάνες να χτυπήσουν στις 9 Δεκεμβρίου.

Αφού ξεχαρμανιασαμε περιμένοντας ένα καλό adventure στυλ Lara Croft, επιτέλους έρχεται το original adventure.

Επειδή είναι αποκλειστικότητα Microsoft θα περιλαμβάνεται στο gamepass DAY 1 !
Για playstation θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Last edited by a moderator:
  • Love
Reactions: toupia

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
To ΣΚ θα το ξεκινήσω αν προλάβω, προς το παρών παίζω Stalker 2 Και το WRC που μας τα έδωσε η Microsoft στο Game Pass!!! Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα είναι παιχνιδάρα ο Indy!!

Η πρώτη φορά που ήθελα να'χω XBOX. Δε βαριέσαι, θα περιμένω μέχρι να βγει η PS, ελπίζω απλά να μην το #@$#@ουν το port και να είναι αντίστοιχα καλή έκδοση (και με PS5 Pro Enhanced, να πιάσουν τόπο τα κερατιάτικα :D).

Last edited:
17 June 2006
25,117
Αθήνα
To ΣΚ θα το ξεκινήσω αν προλάβω, προς το παρών παίζω Stalker 2 Και το WRC που μας τα έδωσε η Microsoft στο Game Pass!!! Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα είναι παιχνιδάρα ο Indy!!
Όντως είναι παιχνιδάρα !! Δεν θυμίζει ούτε Lara croft, ούτε assassin's creed κλπ. Είναι INDIANA JONES.
Είναι σαν να παίζετε σε ταινία. Στις παλιές καλές ταινίες.😉

17 June 2006
25,117
Αθήνα
Τολμώ να πω ότι αξίζει να πάρετε xbox μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω λόγια. Να βράσω τους σεναριογράφους που κάνουν χρόνια να σκεφτούν ένα ωραίο story. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το παιχνίδι αν το έκαναν ταινία θα έβγαζαν δις. Ακόμα καλύτερα να το έκαναν και σειρά. Φτιάξτε ρε ένα deepfake Harrison Ford και κάντε σειρά επιτέλους.
Το gameplay είναι σαν Skyrim (λογικό λόγω Bethesda) . Δεν βλέπεις τον χαρακτήρα, παρα μόνο σε ειδικές στιγμές , οταν κάνει αναρρίχηση με το μαστίγιο, και σε στιγμές που δείχνει video. Τα puzzle είναι απανωτά το ένα μετά το άλλο. Δεν είναι δύσκολα (ειδικά αν έχεις και κάποια εμπειρία στα παιχνίδια).
Εχει 4 modes δυσκολίας¨Easy-Moderate-Hard-Very hard. Εγώ παίζω στο moderate για να μπορώ να το τελειώσω. Στο very hard , δεν μπορείς να σταθείς πουθενά, σε κυνηγάνε όλοι οι εχθροί.

Το καλύτερο απ' όλα που ΔΕΝ το έχω δει σε κανένα παιχνίδι : Δίνει επιλογή κάδρου! Normal το οποίο είναι 16:9 και Cinematic που είναι 2.35:1 σε ΟΛΟ το παιχνίδι , όχι μονο στα sequence scenes. Και επιπλέον το 2.35:1 δεν είναι ξεχειλωμένο 16:9. Υπάρχει παραπάνω πληροφορία! Ετσι εξηγούνται ίσως τα 139 GB .

Δείτε διαφορά στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ σκηνή, δεν έχω κουνηθεί καθόλου. (τα βλέπετε τα γραφικά έτσι; και είναι και από κινητό στην οθόνη του προβολέα) ;)

Απλά 10/10, Story-gameplay-γραφικά

20250222_100017.jpg

20250222_095830.jpg

20250222_100000.jpg

Last edited:

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,013
Τήνος / Ελλάς
Τολμώ να πω ότι αξίζει να πάρετε xbox μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω λόγια. Να βράσω τους σεναριογράφους που κάνουν χρόνια να σκεφτούν ένα ωραίο story. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το παιχνίδι αν το έκαναν ταινία θα έβγαζαν δις. Ακόμα καλύτερα να το έκαναν και σειρά. Φτιάξτε ρε ένα deepfake Harrison Ford και κάντε σειρά επιτέλους.
Το gameplay είναι σαν Skyrim (λογικό λόγω Bethesda) . Δεν βλέπεις τον χαρακτήρα, παρα μόνο σε ειδικές στιγμές , οταν κάνει αναρρίχηση με το μαστίγιο, και σε στιγμές που δείχνει video. Τα puzzle είναι απανωτά το ένα μετά το άλλο. Δεν είναι δύσκολα (ειδικά αν έχεις και κάποια εμπειρία στα παιχνίδια).
Εχει 4 modes δυσκολίας¨Easy-Moderate-Hard-Very hard. Εγώ παίζω στο moderate για να μπορώ να το τελειώσω. Στο very hard , δεν μπορείς να σταθείς πουθενά, σε κυνηγάνε όλοι οι εχθροί.

Το καλύτερο απ' όλα που ΔΕΝ το έχω δει σε κανένα παιχνίδι : Δίνει επιλογή κάδρου! Normal το οποίο είναι 16:9 και Cinematic που είναι 2.35:1 σε ΟΛΟ το παιχνίδι , όχι μονο στα sequence scenes. Και επιπλέον το 2.35:1 δεν είναι ξεχειλωμένο 16:9. Υπάρχει παραπάνω πληροφορία! Ετσι εξηγούνται ίσως τα 139 GB .

Δείτε διαφορά στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ σκηνή, δεν έχω κουνηθεί καθόλου. (τα βλέπετε τα γραφικά έτσι; και είναι και από κινητό στην οθόνη του προβολέα) ;)

Απλά 10/10, Story-gameplay-γραφικά

View attachment 247688

View attachment 247689

View attachment 247690
Σπάνια σε βλέπω να γράφεις κάτι τόσο θετικό και με τόσο ενθουσιασμό.
Μόνο και μόνο για αυτό θα το ξεκινήσω.