Indiana Jones and the Great Circle

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

17 June 2006
25,081
Αθήνα
Σόρυ αλλά αν ήταν έτσι θα παίρναμε όλοι 32άρες και θ ακαθόμασταν στο μισό μέτρο. Ωραία η θεωρία που λέει ότι είναι το ίδιο, αλλά απέχει πάρα πολύ από την πράξη....

Τέλος πάντων, δεν έχω λόγια για το story. Τι επικό story. Ρε σεναριογράφοι του ιερόξυλου, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι έφτιαξαν οι gamers. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε.......
Θα μου πεις με 80+ χρονών ο Harrison Ford, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Προσωπικά βολεύομαι και με deepfake. Ωραιότατο μου φάνηκε στο τελευταίο.

22 June 2006
35,198
NEO HRAKLEIO
Σόρυ αλλά αν ήταν έτσι θα παίρναμε όλοι 32άρες και θ ακαθόμασταν στο μισό μέτρο. Ωραία η θεωρία που λέει ότι είναι το ίδιο, αλλά απέχει πάρα πολύ από την πράξη....

Τέλος πάντων, δεν έχω λόγια για το story. Τι επικό story. Ρε σεναριογράφοι του ιερόξυλου, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι έφτιαξαν οι gamers. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε.......
Θα μου πεις με 80+ χρονών ο Harrison Ford, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Προσωπικά βολεύομαι και με deepfake. Ωραιότατο μου φάνηκε στο τελευταίο.
Βρε , το μηχάνημα που έχω είναι το επαγγελματικό μου PC, και καμιά φορά παίζω κανα παιχνίδι στο γραφείο μου στο σπίτι.

17 June 2006
25,081
Αθήνα
αναλογως ποια συνδρομη εχεις παρει.
εαν εχεις την ultimate εισαι οκ.
για παιχνιδια στο pc κατεβαζεις το xbox app απο το store της microsoft.
Δεν έχω καμία συνδρομή. Η ultimate συνδρομή είναι για game pass και για Xbox live.

Τι σχέση έχει με το pc;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,078
ΑΘΗΝΑ
επειδη ανεφερες για xbox,η ultimate,ειναι και για τις δυο πλατφορμες και κοστιζει 18 ευρω/μηνα.
εαν θελεις μονο για Pc,κοστιζει 12 ευρω/μηνα.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Ως... κάτοχος, παλαιού Playstation 2
(όχι, δεν περιμένω να βγει γι' αυτή την κονσόλα),
είχα παρατηρήσει στους διαλόγους, να χρησιμοποιούνται
(εκτός από τ' αγγλικά) διάφορες ξένες γλώσσες,
πλην της δικής μας!

Υπάρχει περίπτωση, να δούμε καί ελληνικούς
διαλόγους, σε τέτοια παιχνίδια;
Είναι ο κυριότερος λόγος, που δεν ασχολούμαι
με τέτοια παιχνίδια, αν και μ' αρέσουν
τα γραφικά και ιδίως, μ' ό, τι έχει
να κάνει με αθλήματα!

17 June 2006
25,081
Αθήνα
Ως... κάτοχος, παλαιού Playstation 2
(όχι, δεν περιμένω να βγει γι' αυτή την κονσόλα),
είχα παρατηρήσει στους διαλόγους, να χρησιμοποιούνται
(εκτός από τ' αγγλικά) διάφορες ξένες γλώσσες,
πλην της δικής μας!

Υπάρχει περίπτωση, να δούμε καί ελληνικούς
διαλόγους, σε τέτοια παιχνίδια;
Είναι ο κυριότερος λόγος, που δεν ασχολούμαι
με τέτοια παιχνίδια, αν και μ' αρέσουν
τα γραφικά και ιδίως, μ' ό, τι έχει
να κάνει με αθλήματα!

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτε. Εδώ δεν υπαρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και θες μεταγλώττιση; Ποιος θα δώσει τόσα χρηματα για μόνο 10 εκατομμύρια κόσμο που μιλάει ελληνικά από τους οποίους θα παίξουν το παιχνίδι κάτι χιλιάδες μόνο;
Εξάλλου θα παίξεις π.χ. παιχνίδι star wars και θα σου αρέσει να μιλαει ο Darth vader ελληνικά; Το λιγότερο θα ήταν αστείο.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτε. Εδώ δεν υπαρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και θες μεταγλώττιση; Ποιος θα δώσει τόσα χρηματα για μόνο 10 εκατομμύρια κόσμο που μιλάει ελληνικά από τους οποίους θα παίξουν το παιχνίδι κάτι χιλιάδες μόνο;
Εξάλλου θα παίξεις π.χ. παιχνίδι star wars και θα σου αρέσει να μιλαει ο Darth vader ελληνικά; Το λιγότερο θα ήταν αστείο.
Δεν θέλω μεταγλώττιση, φίλε!
Μετάφραση, στα "συννεφάκια" που βγαίνουν (στις οδηγίες, κυρίως)!
Γιατί να μην συμπεριλαμβάνεται η Ελληνική γλώσσα;
Και γιατί να τους κάνουμε την χάρη,
όταν σε κάποιες περιπτώσεις, βλέπω καί τούρκικα,
αλλά καί... ψευτομακεδονικά!
Αλλά, εμείς...
Ας το αφήσω καλύτερα!
Σ' ευχαριστώ, για την απάντησή σου!

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
Η Sony το κάνει σε κάποια παιχνίδια, π.χ. Το God Of War, Last of us 2 έχουν Ελληνική μεταγλώττιση και αρκετά υψηλού επιπέδου, ενώ πολλά αποκλειστικά παιχνίδια της έχουν την Ελληνική γλώσσα μέσα σε υπότιτλους, μενού κλπ. Απλά η Microsoft δεν μας σέβεται ούτε στο ελάχιστο σαν λαό, εδώ μέχρι πριν μερικά χρόνια ούτε καν το μενού του Xbox δεν είχε Ελληνικά...τι να λέμε τώρα...

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,103
Ποιος θα δώσει τόσα χρηματα για μόνο 10 εκατομμύρια κόσμο που μιλάει ελληνικά από τους οποίους θα παίξουν το παιχνίδι κάτι χιλιάδες μόνο;
Και από τους χιλιάδες, πόσοι θα το αγοράσουν;

Ποιος θα δώσει λοποιν χρήματα για να τον κλέψουν κιόλας στο τέλος;

17 June 2006
25,081
Αθήνα
Δεν θέλω μεταγλώττιση, φίλε!
Μετάφραση, στα "συννεφάκια" που βγαίνουν (στις οδηγίες, κυρίως)!
Γιατί να μην συμπεριλαμβάνεται η Ελληνική γλώσσα;
Και γιατί να τους κάνουμε την χάρη,
όταν σε κάποιες περιπτώσεις, βλέπω καί τούρκικα,
αλλά καί... ψευτομακεδονικά!
Αλλά, εμείς...
Ας το αφήσω καλύτερα!
Σ' ευχαριστώ, για την απάντησή σου!
Ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Τουρκία και πόσο εμείς ; Δυστυχώς έτσι σκέφτονται οι εταιρείες και όχι συναισθηματικά.
Είμαστε "πινέζα" σαν αγορά γενικότερα.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Ξέρεις τι πληθυσμό έχει η Τουρκία και πόσο εμείς ; Δυστυχώς έτσι σκέφτονται οι εταιρείες και όχι συναισθηματικά.
Είμαστε "πινέζα" σαν αγορά γενικότερα.
Εγώ, το "έκλεισα" το θέμα, στην τελευταία μου, απάντηση!
Επειδή το συνεχίζεις και βλέπω ότι σου αρέσει να σε βλέπουν
ως "αριθμό" και να υπερασπίζεσαι τέτοιες λογικές,
μην απορήσεις κάποια στιγμή, αν σταματήσουν
να στέλνουν επίσημα καί εδώ τέτοιου είδους,
παιχνίδια!
Και αν δεν απαττώμαι καί η Ελληνική γλώσσα,
υπάρχει στον κόσμο!
Και επίσης, δεν νιώθω "πινέζα"!
Γι' αυτό καυτηρίασα την λογική τους
κι όχι την άποψή σου αυτή, καθ' αυτή!