Inferno

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    41
Re: Inferno (2016)

Δεν το λες μετριο , ενταξει ουτε αριστουργημα , εμενα πρωσωπικα μου αρεσε δεν με χαλασε , ειχε γρηγορους ρυθμους και συμπαθητικη πλοκη .

Το περιμενα χειροτερο καθως παρατησα το βιβλιο στην 70 σελιδα γιατι με κουρασε με τις απειρες ιστορικες , περιγραφικες λεπτομερειες!

To αρχειακι κρυσταλο εικονα , ηχος ο.κ απλα.........

Vote 6.7/10

Αδιάφορο, οπως και τα προηγουμενα

Εικόνα ξυραφι στο BD, ηχος μετριος

ΥΓ Αυτο το κολπακι που, μετα τη Fox, κανει πλεον βλεπω και η Sony, να βάζει Atmos στο Ultra HD BD και να το κοβει απο το BD, το βρισκω απαραδεκτο

Ειδικα δε στην περιπτωση της Sony που δεν εχει κανει τον κοπο να βγαλει ακόμη UBD player

Αναμασημα των δυο προηγουμενων με μια προσπαθεια να εχει εξαρχης καταιγιστικο ρυθμο.

Λες και δεν περασε μια μερα ......και να μην το δειτε ποτε σας δεν θα σας λειψει κατι ...

Πιο μέτριο από το μέτριο. Δύο σκαλοπάτια παρακάτω από τα προηγούμενα. Ισως φταίει το βιβλίο, μπορεί και η επανάλληψη της θεματολογίας. Τζίρος να γίνεται!

Εύκολα βλέπεται, τόσο εύκολα που καταντάει βαρετό. Εμένα πάντως μου θύμισε λιγο από ταινίες Jason Bourne , προς το χειρότερό του βέβαια. Συνεχές "τρεχαλητό"
να προλάβουν ....

Πιο μέτριο από το μέτριο. Δύο σκαλοπάτια παρακάτω από τα προηγούμενα. Ισως φταίει το βιβλίο, μπορεί και η επανάλληψη της θεματολογίας. Τζίρος να γίνεται!
Το βιβλίο δεν ήταν κακό. Τουλάχιστον είχε ένα τέλος το οποίο ήταν εντελώς εκτός από τα συνηθισμένα. Δυστηχώς από την ταινία της το στερήσανε και αυτό, οπότε έμεινε μία χαριτωμένη αμερικανιά. Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερα από τον Χάνκς.