Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

ειναι αδυνατον να ακολουθησουμε την τεχνολογια ..καλως η κακως....

Αυτό ξαναπές το... Απλά λέω οτι επειδή ο χρόνος είναι λίγος, αν ο 83 έχει κάποια σημεία λίγο βελτιωμένα, κυρίως το μαύρο του, τότε μιά άριστη ούτως ή άλλως αγορά θα γίνει ακόμα καλύτερη...
icon12.gif

3500 λιρες αγγλιας......

Δηλαδή κοντά στα 4.500 Ε. Είναι κάμποσα.....

Last edited:
As is pretty obvious from the spec the IN83 isn't that huge a jump from the IN82, but luckily it isn't much more expensive either with a suggested retail price of £3500. Hopefully that'll be a bit lower at retailers when it's available in March and the extra tweaks aren't going to detract from the glowing review we gave to the older model. If you were currently considering the IN82, you might want to wait for this one.

πρωτη αποψη απο ενα site που τον τεσταρε.....

Μια χαρά ήταν όλα, ο χώρος του Βασίλη εργένικος και σωστός !!!!!

Ο οικοδεσπότης άψογος, οι πίτσες το ίδιο........ φαίνεται και από την "στάση" GeonX στη φωτό .....

και λίγα για τον infocus, μου άρεσε πάρα πολύ και τολμώ να πω ότι σε σχέση με τον Dila η εικόνα του είναι πιο φυσική!!!!!!!

Κάποια θεματάκια στην κίνηση των σκηνών θα λυθούν σύντομα από ότι διαπίστωσα....δια χειρός Μανώλη και Βασίλη.

Billy ευχαριστούμε για την φιλοξενία και σύντομα πιστεύω θα ακολουθήσει και καφές.....

υ.γ. για πάρτι σου έγραψα πολύ πάλι !!!!!

Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Μια χαρά ήταν όλα, ο χώρος του Βασίλη εργένικος και σωστός !!!!!

Ο οικοδεσπότης άψογος, οι πίτσες το ίδιο........ φαίνεται και από την "στάση" GeonX στη φωτό .....

και λίγα για τον infocus, μου άρεσε πάρα πολύ και τολμώ να πω ότι σε σχέση με τον Dila η εικόνα του είναι πιο φυσική!!!!!!!

Κάποια θεματάκια στην κίνηση των σκηνών θα λυθούν σύντομα από ότι διαπίστωσα....δια χειρός Μανώλη και Βασίλη.

Billy ευχαριστούμε για την φιλοξενία και σύντομα πιστεύω θα ακολουθήσει και καφές.....

υ.γ. για πάρτι σου έγραψα πολύ πάλι !!!!!

Να σε ευχαριστησω και για τον...οινο. θα τον ανοιξουμε σε επομενο session ΜΠΡΙΖΟΛΙΚΩΝ :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Να σε ευχαριστησω και για τον...οινο. θα τον ανοιξουμε σε επομενο session ΜΠΡΙΖΟΛΙΚΩΝ :ADFADF1:

μην λες για μπριζολάκια, αν και πολύ θα ήθελα να δω ποιος θα κρατήσει τον Ντίνο και τον Μανώλη !!!!! :ernaehrung004:

…επιβεβαίωση του κανόνα… η Infocus παρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία, παρα το γενικό χαμό με τους DiLA και SXRD αποδεικνύει ότι ξέρει να φτιάχνει σωστά μηχανήματα… σε σχέση με τη τελευταία φορά που είχα δει το μηχάνημα του Βασίλη, πολλά + και ένα -… στα + η καινούργια οθόνη σωστότερα τοποθετημένη από τη παλιά βοήθα στη καλύτερη θέαση, το contrast υπάρχει πλούσιο που σε συνδυασμό με τη ξυράφι προβολή του DLP αφήνει το θεατή εντυπωσιασμένο με ότι υλικό και αν του δώσεις… (HD, SD ακόμα και συμπιεσμένο avi ;) στα μείον, νομίζω ότι μετά τη ρύθμιση και με τη γκρι οθόνη χάθηκε λίγη από τη φωτεινότητα του 82…όχι ότι του λείπει όμως… overall το μηχάνημα θα ικανοποίηση όχι μονο το μέσο χρηστη αλλά και τους απαιτητικούς της εικόνας, ρυθμιστικά για να έρθει εκεί που πρέπει, όμορφο ακόμα και σαν μηχάνημα και με λογική τιμή για αυτό που προσφέρει… Bill Καλές Θεάσεις ;)

Δυό λόγια και από μένα:
Για όσους αναρωτιούνται για το πόσο γκρι είναι η οθόνη μπορούν να το δουν στις πρώτες φωτό σε σύγκριση με ένα Α4 (δεν έχει χρησιμοποιηθεί φλας). Η διαφορά μπορεί να τρομάξει σε πρώτη φάση , αλλά με το που κλείνουν τα φώτα και γεμίζει η οθόνη από εικόνα, αμέσως το ξεχνάς.

Με μία λέξη θα χαρακτήριζα την εικόνα ισορροπημένη. Ο συνδυασμός της συγκεκριμένης οθόνης με τον συγκεκριμένο προβολέα, στα δικά μου μάτια δένει πολύ καλά διότι "φρενάρει" την πολύ φωτεινότητα που έχει ο προβολέας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί πολύ καλά επίπεδα μαύρου, επιτρέποντας το άνοιγμα της ίριδας άφοβα χωρίς τον κίνδυνο "ξεπλύματος" της εικόνας. Για να σας δώσω να καταλάβετε αυτό που εννοώ, είναι το εξής: όταν είχα δει τον συγκεκριμένο προβολέα στην λευκή οθόνη μου , το επίπεδο μαύρου δεν ήταν ικανοποιητικό. Για να ήταν, είχαμε αναγκαστεί να κλείσουμε τελέιως την ίριδα. Αυτό όμως είχε σαν συνέπεια τα εμφανώς υποφωτισμένα πρωϊνά πλάνα.
Αυτό το φαινόμενο, δεν συνέβαινε με την συγκεκριμένη οθόνη γι αυτό και έγραψα ισορροπημένη εικόνα. Οσο για την ευκρίνεια, όχι μόνο δεν μου έλειπε τίποτα, αλλά θα την χαρακτήριζα εξαιρετική. Ο συνδυασμός αυτών των δύο λοιπόν, συν ένα καλό bluray transfer είχε σαν αποτέλεσμα μια τρισδιάστατη εικόνα χωρίς υπερβολή. Κάποια "γεύση" μπορείτε να πάρετε απο τα screenshots που ανέβασε ο Βασίλης.

Thanks για την παρέα παιδιά, Βασίλη ευχαριστώ για την φιλοξενία, μεγείες και πάλι και κάτσε και απόλαυσε την συλλογή σου -bye-