Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Μισό λεπτό παιδιά να ανεβάσω τα screenshots εγώ.

Τις διπλές που βλέπετε είναι ακριβώς η ίδια με μόνη διαφορά η ταχύτητα κλείστρου της μηχανής (1", 0.5", 0.3") Καταλαβαίνετε ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ με ένα-δύο κλικ της μηχανής μπορεί να αλλάξει ΟΛΟ το αποτέλεσμα και βέβαια κατ' επέκταση τις κρίσεις σας. Γι' αυτό λέμε πάντα ότι τα screenshots είναι ενδεικτικά.

..

IMG_9008.JPG

IMG_9009.JPG

IMG_9010.JPG

IMG_9009.JPG

IMG_9011.JPG

IMG_9012.JPG

IMG_9013.JPG

IMG_9014.JPG

τολμώ να πω ότι οι φωτό δεν έχουν και πολύ κοντινή σχέση με αυτό που είδαμε !!!!

Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

τολμώ να πω ότι οι φωτό δεν έχουν και πολύ κοντινή σχέση με αυτό που είδαμε !!!!

δηλ, ειδατε καλυτερο η χειροτερο ;;;;;;;

μιληστε βρε παιδια οχι ενα ενα με το τζιγγελι ....

οι φωτος φαινονται πολυ ωραιες παντως !

Κι εμένα οι φωτογραφίες μου φαίνονται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!

Βασίλη, να χαίρεσαι το σύστημά σου και να απολαμβάνεις από εδώ και πέρα τις ταινίες σου!! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

δίκιο εχεις, με τον πονοκέφαλο που είχα ξέχασα να γράψω τα υπόλοιπα.

από "κοντά" το μηχανάκι έχει πεντακάθαρη (τουλάχιστον για τα μάτια μου) εικόνα.

Το πανί κάνει την διαφορά, με ένα λευκό που δεν δείχνει καμένο !!!!!!

Στις φωτό που ανέβασε ο Τάσος φαίνεται καθαρά το πόσο γκρίζο είναι το πανί...

Έχοντας δει και τον Dila, λέω με σιγουριά ότι ο infocus μου ταιριάζει περισσότερο, τον θεωρώ πιο "φυσικό" στην εικόνα.-bye-

Από εσάς που πήγατε και τον είδατε από κοντά, είδε κανείς σας rainbow έστω και λίγο?

Re: Απάντηση: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Από εσάς που πήγατε και τον είδατε από κοντά, είδε κανείς σας rainbow έστω και λίγο?

εγώ δεν είδα, άσε που αν έβλεπα θα έπρεπε να είχα πετάξει τον γέρο μου infocus εδώ και 4 χρόνια !!!!!

πραγματικά πολύ ωραίες εικόνες, καμία σχέση με τις φωτό που ανέβασε ο Βασίλης...

Βασίλη έκανες διάνα στην επιλογή προβολέα κλπ συνοδών!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

από "κοντά" το μηχανάκι έχει πεντακάθαρη (τουλάχιστον για τα μάτια μου) εικόνα.

Δεν ειναι στα ματια σου...ετσι ειναι...ειναι καθαρος..!!!!

Το πανί κάνει την διαφορά, με ένα λευκό που δεν δείχνει καμένο !!!!!!

Ετσι ειναι....

Στις φωτό που ανέβασε ο Τάσος φαίνεται καθαρά το πόσο γκρίζο είναι το πανί...

Έχοντας δει και τον Dila, λέω με σιγουριά ότι ο infocus μου ταιριάζει περισσότερο, τον θεωρώ πιο "φυσικό" στην εικόνα.-bye-

Τολμω να πω πως βλεπεις..

Τι προβολεα εχεις.....?

Ο IN 82 της INFOCUS αποτελεί ένα πολύ καλό μηχάνημα αυτήν την εποχή. Ακολουθεί και αυτός την φιλοσοφία της εταιρείας που θέλει τα μηχανάκια της να είναι σχεδόν καλιμπραρισμένα. ίριδας. Η ομοιομορφία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα
Η χρωματική του ισορροπία είναι όπως πάντα πολύ κοντά στο D65. Αυτό το έχει καταφέρει κάνοντας χρήση των κατάλληλων χρωματικών φίλτρων. Επιβεβαίωση για αυτό είναι ότι η φωτεινότητα του προβολέα είναι μεγαλύτερη στην επιλογή θερμοκρασίας 6.500k σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη επιλογή γεγονός που δεν συναντάμε σε άλλους κατασκευαστές που την μάξιμουμ φωτεινότητα την παίρνουμε στη ψυχρή (cool) θερμοκρασία. Η ευκρίνεια του φακού είναι υποδειγματική. Ο συνδυασμός επιλογής φωτεινότητας της λάμπας όπως επίσης και η κατάλληλη θέση της ίριδας μας δίνει μια εικόνα ανάγλυφη.
Αυτό το τελευταίο, δηλαδή η χρήση ίριδας, είναι και το μελανό σημείο των προβολικών που κάνουν χρήση της τεχνολογίας DLP μια και δεν έχουν υψηλό CR. Η υψηλή φωτεινότητα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εταιρείας. Πως όμως θα μπορέσεις να καταφέρεις να τιθασεύσεις αυτό το περίσσιο φως σε ένα απλό καθιστικό δωμάτιο; Η χρήση της συγκεκριμένης οθόνης έγινε με γνώμονα της μειωμένης χρήσης της ίριδας που μειώνει μεν την φωτεινότητα αλλά χάνουμε σε ομοιομορφία φωτεινότητας και από την άλλη να αιχμαλωτίζει το φως και να μην το αφήνει να κυριαρχεί στον χώρο.
Με την προηγούμενη οθόνη η χρήση της ίριδας βρίσκονταν στην θέση 18 ενώ και στην θέση 24 η εικόνα εξακολουθούσε να είναι αρκετά καλή αλλά έχανε στα υποφωτισμένα και φωτισμένα πλάνα. Με την νέα οθόνη η ίριδα πλέον βρίσκεται στην θέση 55 αλλά και 64 δίχως η εικόνα μας να χάνει το οτιδήποτε με απουσία πέπλου επάρκεια φωτεινότητας πολύ καλό βάθος πεδίου και τρισδιάστατη αίσθηση χώρου.
Αν και η εταιρεία ανακοιώνει ένα gain=0.9 εγώ το μέτρησα κατά πολύ λιγότερο. Έτσι η χρήση μιας τέτοιας οθόνης συνιστάτε μόνο με προβολείς υψηλής φωτεινότητας.

Απάντηση: Re: Infocus 82: Εγκατασταση και Ρυθμιση

Η εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη από τις φωτο που ανέβασε ο Τάσος. Όπως είναι γνωστό μέχρι στιγμής οι ¨φωτογράφοι¨μας δεν έχουν καταφέρει να μεταφέρουν πιστά τα όσα "γράφονται" στο πανί.

Πάνο εγώ το είδα ελάχιστα όταν παίζοντας άνοιξα πολύ την ίριδα (τερμα =100).

Μανώλη, αν έπρεπε να του βάλεις overall μια βαθμολογία από το 1 έως 10, ποια θα ήταν (δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις ''τι'' και ''πως'')???????????