Infocus BigPlay IN82..

Ετσι για να ριξουμε μια ματια ( απο http://www.projectorreviews.com/infocus/in82/index.php )

IN82_LOTR_gandalf2_lg.jpg

IN82_spacecowboys_satellite_lg.jpg

IN82_aeon_eye_white_lg.jpg

Οι φωτό στο post 22 είναι τραβηγμένες με φωτογραφική μηχανή;
Πως διάολο τα καταφέρνουν και τις βγάζουν έτσι τόσο καθαρές;
Tόσο άχρηστος φωτογράφος είμαι;
Ούτε μία της προκοπής δεν έχω καταφέρει να βγάλω.
Τις βγάζω σαν αυτές του #23

Οι φωτό στο post 22 είναι τραβηγμένες με φωτογραφική μηχανή;
Πως διάολο τα καταφέρνουν και τις βγάζουν έτσι τόσο καθαρές;
Tόσο άχρηστος φωτογράφος είμαι;
Ούτε μία της προκοπής δεν έχω καταφέρει να βγάλω.
Τις βγάζω σαν αυτές του #23

Χωρις να γνωριζω πολλα πολλα, πιστευω οτι ειναι θεμα "εκθεσης" .

Του #22 πάντως είναι όλες υπερφωτισμένες με ξεπλυμένα χρώματα.

Οι αντίστοιχες του #23 τιμούν πιο πολύ τον projector αν και το κόκκινο βγάζει μάτια.

Στα screenshots ολοι οι προβολεις ειναι super...
Πολυ συντομα θα τον εχουμε κοντα μας, οποτε θα δουμε τι πραγματικα "παιζεται" με αυτον τον προβολεα...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα πάντως η φωτό με τον δορυφόρο και τα άστρα μου εξάπτει την φαντασία και με κάνει ανυπόμονο . Λέτε να έχουμε Dila killer?:violent-smiley-030:

Ειδικά σ' αυτή τη σκηνή που διάλεξες... Ψάξε μάλλον για.... D-ILA dealer .
icon10.gif

Ρε σείς, αν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να ψάχνουμε τον DiLa KiLLeR γιατί δε πάμε να πάρουμε όλοι DiLa να ξεμπερδεύουμε;

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πιάσει το native contrast του Jvc. Παρόλα αυτά σε πολλά σημεία θεωρώ ότι είναι καλύτερος.
Μην τα λες έτσι απότομα Μανώλη . Τι θες τώρα να έχουμε επεισόδια και ψυχικές διαταραχές . Είναι σε επικίνδυνη ηλικία κάποιοι.:flipout:

Μανωλη δεν μας λες τι εννοεις λιγο πιο αναλυτικα?Σημερα πηρα τον ΗΧΟ,στο κομματi γia το προβολiko το μονο που λες συγκριτικα ειναι οτι ο JVC εχει καλυτερο PUNCH.Αντε πες τα.-bye-

Απάντηση: Re: Infocus BigPlay IN82..

Μανωλη δεν μας λες τι εννοεις λιγο πιο αναλυτικα?Σημερα πηρα τον ΗΧΟ,στο κομματi γia το προβολiko το μονο που λες συγκριτικα ειναι οτι ο JVC εχει καλυτερο PUNCH.Αντε πες τα.-bye-

Δημήτρη τι παραπάνω θέλεις να μάθεις;
Όπως αναφέρω και στο άρθρο είναι άξιος συνεχιστής της εταιρείας. Σχεδόν D.65 με χρωματικό τρίγωνο και κορεσμό χρωμάτων ανάλογα με το σήμα που βλέπει στην είσοδο του. Ανάλογα με την θέση της ίριδας μπορείς να τιθασεύεις το περίσσιο φως ενώ πλέον είναι εύκολο να φέρεις την εικόνα στα σωστά επίπεδα. Το scaling και το de-interlacing δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω κορυφαίο αλλά είναι σε υψηλά επίπεδα μια και στα 24fpsδεν πήρε άριστα.
Ένα από τα αρνητικά είναι το γεγονός της περιστροφής του τροχού 4x και επειδή σε γνωρίζω μπορώ να σου πω ότι αυτό θα σε κουράσει και θα τον απορρίψεις από τα πρώτα λεπτά. Όχι το φαινόμενο δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπαμε πριν κάποια χρόνια με προβολείς με αντίστοιχη ταχύτητα αλλά πώς να το κάνουμε όταν υπάρχει ένας χρωματικός τροχός τέτοια προβλήματα θα υπάρχουν.
Το gammaσε όποιο presetmode και εάν έχεις επιλέξει θα είναι πολύ κοντά στο 2.2 σε όλη ην κλίμακα και όχι average. Σε άλλο mode είναι λίγο ποιο σκοτεινά στα χαμηλά ireενώ σε κάποια άλλα είναι ποιο φωτεινό. Ανάλογα με τον χώρο μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο. Δεν θα λείψει σε κανέναν η δυνατότητα επιλογής gammaμε μικρομετρική ρύθμιση σαν αυτό του JVC του EPSON και της SONY.
Επειδή μάλλον θα ήθελες να μάθεις-μάθετε την σύγκριση με τον ντίλα, η οποία και έγινε, στον ίδιο χώρο την ώρα και με τα ίδια συνοδά και στις ίδιες ίντσες θα σου πω ότι με την διαδικασία Α-Β ο ντίλα έδειχνε ποιο τσαμπουκάς με το περίσσιο φως και το καλό του μαύρο. Αλλά μέχρι εκεί μια και ο ΙΝ 82 ζωγράφιζε πραγματικά με λεπτομέρεια βάθος πεδίου, χρωματική παλέτα αλλά με λιγοστό φως όταν προσπαθήσεις να φέρεις ο μαύρο του στο επίπεδο του ντίλα. Πρέπει να δείτε αυτούς τους δυο προβολείς όχι με την διαδικασία του Α-Β (εκεί ο ντίλα θα είναι ποιο εντυπωσιακός όχι όμως τόσο σωστός) αλλά με την διαδικασία θέασης πέντε λεπτών. Πέντε λεπτά με τον ένα και πέντε λεπτά με τον άλλον.

Μανώλη όταν λες ότι στα 24fps δεν πήρε άριστα τι εννοείς? Υπήρχαν προβλήματα στην κίνηση? Γιατί κακά τα ψέματα να δώσεις 4000 και να έχεις προβλήματα σε high def υλικό δεν λεει....-bye-

Νεκτάριε το πρόβλημα δεν ήταν σπουδαίο αλλά δεν είδα αυτό που περίμενα. Άλλωστε ήταν το πρώτο κομάτι που είχα έρθει στην Ελλάδα.
Η INFOCUS έχει βγάλει καινούργιο firmwre για αυτό τον σκοπό

http://www.infocus.com/Support/Products/Projectors/IN82.aspx#firmware
Current Version:
Firmware Version 2.5

Image quality improvements for component and digital sources
Addition of full support for 1080p/24 sources

Last edited: