Μόνο αυτό έχεις να σχολιάσεις?
Για έναν προβολέα που δεν έχω δεί κι αυτό πολύ είναι... Τι άλλο να πώ;
Μόνο αυτό έχεις να σχολιάσεις?
Σε σχέση με τον Jvc έχει καλύτερη και ευκρινέστερη εικόνα αλλά ´πως λέει και ένας φίλος όταν ζήσεις με τον HD1 τότε δύσκολα πάς σε άλλον μια και το contrast αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά (μέχρι στιγμής).
Αυτό.![]()
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα πάντως η φωτό με τον δορυφόρο και τα άστρα μου εξάπτει την φαντασία και με κάνει ανυπόμονο . Λέτε να έχουμε Dila killer?:violent-smiley-030:
Ειδικά σ' αυτή τη σκηνή που διάλεξες... Ψάξε μάλλον για.... D-ILA dealer .![]()
το προβλημα (at least απο τα λεγομενα αλλων ειναι αληθεια μιας κ δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τον 60αρη) ειναι οτι δεν σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις RGBCMY ξεχωριστα. Αυτο εχει σαν συνεπεια να "φτιαχνει" ενα πραγμα κ να "χαλαει" αλλα δυοΤο RCP της Sony δεν είναι και ότι καλύτερο
Βρισκεται ακομη ομως στην αγορα (τουλαχιστον εδω στην Αγγλια που ειμαι εγω)Ο 10.000 εαν δεν κάνω λάθος δεν παράγεται πλέον μια και περιμένουμε τον 20.000 να βγεί στην παραγωγή.
Επιδη καταλαβαινω οτι εισαι πολυ καιρο στον χωρο, κ αν θυμαμαι καλα καπου εχω διαβασει οτι εισαι κ απο τους πολυ καλους ISFers στην Ελλαδα, αν μου πεις (με μερικα strong argumentsΓια τον JVC μάλλον θα ανεβάσω θέμα προς συζήτηση.
ειχα τον pearl αλλα τον πουλησα κ ειχα κ εναν sammy 710 (Legendary) Τωρα γυρισα πισω στον προ τριετιας LCD που τον ειχα ξεχασει, εναν Hitach PJ-TX100 :slapface: native 720p αλλα με 1080p undocummented support!!! (αυτο κ αν ηταν εκπληξη). Αλλα μεσω του VP (εχω εναν DVDO VP50 κ σε λιγο το vp50Pro λογου του πολυ καλου international update/upgrade program που εχουν) ολα καλα δειχνουν (well allmost all as we do have Nova with the extreme over channel compression per transponder να μας τα χαλαει λιγο ως πολυ) εστω κ στον LCDΑλήθεια ποιον προβολέα έχεις?
το προβλημα (at least απο τα λεγομενα αλλων ειναι αληθεια μιας κ δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τον 60αρη) ειναι οτι δεν σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις RGBCMY ξεχωριστα. Αυτο εχει σαν συνεπεια να "φτιαχνει" ενα πραγμα κ να "χαλαει" αλλα δυο![]()
Επιδη καταλαβαινω οτι εισαι πολυ καιρο στον χωρο, κ αν θυμαμαι καλα καπου εχω διαβασει οτι εισαι κ απο τους πολυ καλους ISFers στην Ελλαδα, αν μου πεις (με μερικα strong argumentsοπως calibration specifics ie Grey scaling tracking, Colour decoding, colou gammut etc, screenshots οπως το παραπανω κτλ οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη (σε σχεση παντα με την κατηγορια τιμης) θα σε ακουσω
. Αν κ η αληθεια ειναι οτι μονο με αμεση αντιπαραθεση των μοντελων (οπως πολυ σωστα ανεφερες πιο πανω) μπορει κανεις να βγαλει σωστα συμπερασματα
Κώστα μάλλον αυτά που θα ανεβάσω δεν θα είναι τα θετικά του σημεία.![]()
Ειλικρινά για να έχω άποψη θα ήθελα να δω τους Panasonic Epson και Jvc(εκτός χρημάτικού ορίου που έθεσες) για να έχω άποψη.
Υ.Γ. Δεν το κρύβω ότι μου αρέσουν οι μικροκαθρέπτες.:chinese:
Ευχαριστω παιδια...
Να Αγγλια ειμαι μονιμα πλεον (ή τουλιχιστον για κανα 5αρι χρονια ακομη)...
οσο για τις ρυθμισεις, ειναι απο τους κυριοτερους λογους που πηρα αυτο το προβολιΕιναι απο του λιγους προβολεις που εχουν τετοια πληθωρα settings κ φυσικα full Colour Management System
σε αυτη την τιμη. Βεβαια οταν ειχε βγει στην αγορα καπου το 06 εκανε γυρω στα £9000 λιρια!
εχω βεβαια σχετικα καλο calibration kit: κανα 2 colorimeters, to free αλλα πολυ κορυφαιο κατα εμενα HFCR για τις μετρησεις, get gray gia SD DVD test patterns k IRE windows κ για HD κατι δισκακια se HD-DVD k BD, κ βαλε κ του processor τα τεστ patterns απο 0 σε 100 IRE, οποτε χρονο να εχω μονο ν¨ασχοληθω
Απλα θα πρεπει να κανω υπομονη να μου ερθει γιατι μου ειπαν 3 με 4 εργασιμες για παραδοση.
φιλικα,
Κωστας
Καλησπέρα,
Παντως σημερα αγορασα εναν Sharp XV-21000Μπορει να ειναι end of the line projector according to Sharp πλεον αλλα τον πηρα σε πολυ καλη τιμη, κατα εμενα παντα, στις £3000!! :ernaehrung004:
Ανυπομονω να "look under the hood" σε αυτο το "κτηνος"
Φιλικα,
Κωστας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.