infocus X1

backousis

Supreme Member
18 June 2006
3,482
Ηρακλειο
Πωλειται ο γνωστος προβολεας infocus X1.

Υπαρχη το manual η θηκη μεταφορας ενας ανταπτορας dvi σε vga

καθως και μια βαση για το ταβανι αξιας 120 ευρω.

το μηχανακη εχει παιξη 1135 ωρες μεχρι τωρα.

η τιμη που ζητω ειναι 300 ευρω.

Re: Απάντηση: infocus X1

Με χαλάει που είναι 4:3 ... Απο την άλλη είναι και 5 χρονώ προβολέας , νομίζω ζητάς πολλά ...

κανενα προβλημα οτι νομιζης.

στο ebay πανε 300 ευρω.

θα τον αφησω καμια βδομαδα ακομα και αν δεν πουληθη τον βαζω εκει.

Στο ebay ψάχνω εδώ και 2 βδομάδες , γενιάς 2005 φεύγουν με 300-350 ευρώ ... Αντίστοιχα γενιάς 2005 και 720p πάνε γύρω στα 550-600. Νομίζω όμως ότι το παρατράβηξα , συγνώμη για την ενόχληση.

εγω θα μιλησω μετα την πωληση του εν λογο προβολεα ,για να μην στεναχωρηθουμε τωρα

Re: Απάντηση: infocus X1

εγω θα μιλησω μετα την πωληση του εν λογο προβολεα ,για να μην στεναχωρηθουμε τωρα

εγω δεν βλεπω το νοημα αυτου του ποστ.

θα στεναχωρηθουμε τωρα ενω μετα την πωληση οχι;

υπονοεις κατι;

εσυ θα στεναχωρεθεις μετα την πωληση μερικως , πιο πολυ θα στεναχωρεθει αυτος που θα αγορασει τον προβολεα ,αν τον αγορασει καποιος τελικα

Φιλε Argi σε παρακαλω αν εχεις να πεις κατι ξεκαθαρα θα ηθελα να το πεις και οχι να χαλας με τετοιο τροπο μια αγγελια.

dear Nick ολα στην ωρα τους δεν χαλασα ουτε την αγγελια ουτε την διαθεση του αγοραστη
ακομα
ολα στην καταλληλη στιγμη

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω το νόημα των αρνητικών σχολίων κάτω από μια αγγελία.Ο άνθρωπος πουλάει έναν προβολέα και θέλει χ ποσό.
Ακριβά ή φθηνά,τόσα θέλει.

ακομα δεν σχολιασα ουτε αρνητικα ουτε θετικα, βασικα δεν θα σχολιασω μετα απλα θα πω την ΑΛΗΘΕΙΑ και ως γνωστο η αληθεια πρεπει να λαμπει πρεπει και να σφαζει. Κ Παλαμας

το συγκεκριμενο κοματι δεν το εχω δει ουτε σε φωτογραφια,με τον Χ1 δεν εχω κατι, ουτε με τον πωλητη βεβαια clock is tickin
εσυ dear nick ξερεις πολλα οταν ερθει η ωρα θα φρεσκαρω την μνημη πολλων

Αργυρη σε παρακαλω να ξεκαθαριζεις το τι εννοεις και να μην αφηνεις υπονουμενα που μπορει να παρερμηνευτουν απο καποιους χωρις λογο. Αν θελεις πες μας τι ακριβως εννοεις. Προφανως δεν σου αρεσει η τιμη πωλησης αλλα πιστευω οτι ολοι μπορουν να κανουν ερευνα αγορας και σε μεταχειρισμενα ειδη για να καταλαβουν αν κατι πωλειται φτηνα η ακριβα.

ο προβολεας πουληθηκε σε φιλο.

τωρα μπορεις να μας πεις τι σε βασανιζη φιλε argi?

φρεσκαρε μας την μνημη αλλα προσεχε γιατι τελικα μπορη να μην
τα ξερεις ολα και απλα να νομιζης οτι τα ξερης.