Integra DTC-9.8

Εγώ μίλησα για EMS , όχι DHL. Αντί για 2 ημέρες θα κάνει 5. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Είπαμε, μακριά από couriers......

250,560 Jpy ήτοι 1550 ευρώ ΜΕ Τα μεταφορικά + τελωνείο ότι βγει.

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    117.3 KB · Views: 36
Last edited:
Οχι. Αλλά γνωρίζω κόσμο που έχει ψωνίσει και πήγαν όλα καλά.

Τα ρίσκα είναι δύο:
Το μικρότερο λέγεται τελωνείο που στην τελική πληρώνεις και ξεμπερδεύεις
Το μεγαλύτερο λέγεται εγγύηση που απλά....την ξεχνάς.

φοβαμαι πως στο αεροδρομιο θα τραβηξει λουκι οποιοος παει
πριν 3 χρονια αγορασα ενα demo φυλλο rack και η αξια ηταν 50$ +50$ το κουριερ ο φορος ηταν 50 ευρω και το περπατα απο κτηριο σε κτηριο αλλιως περιμενεις το τοπικο λεωφοριακι και συμπεριφορα απαισια any way αξιζε το sonus να το χαιρεται ο mr rembelos

Με EMS δεν χρειάζεται να πας στο αεροδρόμιο. Πληρώνεις το τελωνείο όταν παραλάβεις το πακέτο στο τοπικό γραφείο "Ταχυμεταφορές ΕΛΤA".
Τα πακέτα της EMS τα φέρνουν οι "Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ" . Αν μάλιστα δεν έχει τελωνείο στα φέρνουν και σπίτι απ' ευθείας.

Με couriers DHL, UPS κλπ τα πράγματα μένουν στο αεροδρόμιο. Είτε πας εσύ και τα εκτελωνίζεις είτε τους πληρώνεις καμιά 100-150ευρώ συν το φόρο που θα βγει και το κάνουν αυτοί και στο φέρνουν σπίτι.

Καλημέρα !

Δυστυχώς δεν παρακολούθησα όλη την ανταλλαγή απόψεων λόγω του γάμου μου, αλλά έχω να πώ το εξής :
Έψαξα να βρώ πόσο κοστίζει ο εκτελωνισμός απο ΗΠΑ και με μεταφορικά στα 150 δολλάρια αυτός βγαίνει κοντά στα 400 Ευρώ.

Αυτό σημαίνει οτι με τιμή αγοράς 1600 + 150 = 1750 δολλάρια αξία CIF, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 1650 ευρώ περίπου !!!! (με το ευρώ στα 1,4 δολλάρια).

Επιπλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρεί κανείς αξιόπιστο μετασχηματιστή που απλά υποδιπλασιάζει το βολταζ (απο 220 σε 110) απο το περίεργο 220 σε 100.

Μένει μόνο το θέμα της εγγύησης, αλλά κι αυτό είναι κάτι που ξεπερνίεται μιας και πιστεύω οτι η ONKYO στη Γερμανία θα φέρει λιγότερες αντιρρήσεις απο την ΟΝΚΥΟ Ελλάδας στο να συντηρήσει το μηχάνημα...

Ηδη ψάχνω να βρώ γνωστό στην Αμερική να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα και θα επανέλθω.

Φίλιππος

Καλημέρα !

Δυστυχώς δεν παρακολούθησα όλη την ανταλλαγή απόψεων λόγω του γάμου μου, αλλά έχω να πώ το εξής :
Έψαξα να βρώ πόσο κοστίζει ο εκτελωνισμός απο ΗΠΑ και με μεταφορικά στα 150 δολλάρια αυτός βγαίνει κοντά στα 400 Ευρώ.

Αυτό σημαίνει οτι με τιμή αγοράς 1600 + 150 = 1750 δολλάρια αξία CIF, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 1650 ευρώ περίπου !!!! (με το ευρώ στα 1,4 δολλάρια).

Επιπλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρεί κανείς αξιόπιστο μετασχηματιστή που απλά υποδιπλασιάζει το βολταζ (απο 220 σε 110) απο το περίεργο 220 σε 100.

Μένει μόνο το θέμα της εγγύησης, αλλά κι αυτό είναι κάτι που ξεπερνίεται μιας και πιστεύω οτι η ONKYO στη Γερμανία θα φέρει λιγότερες αντιρρήσεις απο την ΟΝΚΥΟ Ελλάδας στο να συντηρήσει το μηχάνημα...

Ηδη ψάχνω να βρώ γνωστό στην Αμερική να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα και θα επανέλθω.

Φίλιππος
Θα ηθελα να μαθω απο που το βρικεs.Αν σου ειναι ευκολο βαλε το ling για την τιμη στην αμερικη.Και γραψε συντομα τι κανουμε.Με ενδιαφερη αμεσα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???

Θα ηθελα να μαθω απο που το βρικεs.Αν σου ειναι ευκολο βαλε το ling για την τιμη στην αμερικη.Και γραψε συντομα τι κανουμε.Με ενδιαφερη αμεσα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???
Κώστα,

τα links που βρήκα στο Internet είναι απο διάφορα forums και παρουσιάσεις, σαν αυτό εδώ http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/375162.html

Η διάθεση του συγκεκριμένου γίνεται ΜΟΝΟ απο τους dealers της Integra ! Λένε οτι αυτό το κάνουν για να υπάρχει καλύτερο after-sales service και μάλλον έχουν δίκιο.

Στο AVSForum έχει ένα thread με 42 σελίδες σχετικά με ολα τα νέα προιόντα της Integra εδώ
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=854025

Αυτός είναι και ο λόγος που είπα οτι ψάχνω κάποιες λεπτομέρειες ακόμα στην Αμερική (να βρώ γνωστό κοντά σε dealer !!!!)

Χαιρετώ

Φίλιππος

Υπάρχει και εναλλακτική λύση στην Onkyo !!!!

Λέγεται PR-SC885P και ανήκει στη σειρά Pro !
Είναι σχεδόν όμοιος με τον DTC-9.8 και είναι διαθέσιμος ΚΑΙ στο Internet.
Οι διαφορές είναι (τουλάχιστον όσο μπορώ να δώ) 2 μόνο:

Ο PR-SC885P έχει 7-band equaliser ενώ ο DTC-9.8 15-band και
10 συχνότητες αποκοπής για το subwoofer (ο DTC-9.8 έχει 14).

Η τιμή του PR-SC885P ανέρχεται κι αυτή στα 1600 περίπου δολλάρια ΗΠΑ.

Δείτε το κι αυτό μπάς και βγάλουμε καμμιά άκρη !

Re: Απάντηση: Integra DTC-9.8

φοβαμαι πως βγαζει μονο balance
αν ειναι ετσι .........

Αν δείς τις φωτο του, θα δεις οτι στο πίσω μέρος εχει και 7.1 unbalanced γκρουπαρισμένες στο κομμάτι PRE OUT !!!

Άρα ΔΤΤ (Δεν Τρέχει Τίποτα)

Re: Απάντηση: Integra DTC-9.8

ρειξε φωτο
prsc885p_front_300.jpg

prsc885p_rear_300.jpg

Μολιs τωρα τα ειδα γιατι ελειπα δυο μερεs.Κατ,αρχαs σαs ευχαριστω για τηs φωτο κ.τ.λ,αλλα προσπαθησα να παραγγειλω απο το ling και διαπιστωσα οτι ειναι μονο για usa.Απο ευπωπη δεν μπορουμε να βρουμε κατι,γιατι καποιοs μου ειπε οτι θα εχουμε προβλημα με το ρευμα στα 110 και 60h.Δεν θα δουλευουν σωστα
μου ειπε εαν βαλειs μετασυματιστη γιατι τα ψυφιακα ειναι πολυ ευεσθητα.Και ισωs
να μην δουλευουνε αρκετεs λειτουργειεs.