Integra προενισχητης av dtc-9.8

να τι θα ερθει ,ποτε,και τιμη
ολοκληρομενοι ολοι
805 τελη 9 1500-1690
875 τελη 10 2090
905 τελη 10 2790
5000 ειναι εδω και περιμενει τα 8080 για να γινει δικος σας

ζωοπανηγυρης ΤΕΛΟΣ
επισημη τιμη μολις πριν λιγο θα ειναι6080με παραγγελια τηλ 2106721200
για να διεκδικησετε τα 1600$
για να σας δουμε

ακου 1600 ιντεγκρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
για να μην κλαψω

Εγώ θα ξαναπώ ότι θα περιμένω και την ευρωπαϊκή τιμή.....

Υπάρχουν "πορτοκαλιές" στρέμματα ολόκληρα...;)

By the way την διαφορά στον 905 την είδατε; και δεν μιλάμε για Αμερική αλλά Γερμανία. Δεν ξέρω το street price κατά πόσο πέφτει το 2790.

αν θελετε να δειτε και τιμες ευρωπης -μισες απο εδω αλλα μονο ονκυο οχι ιντεγκρα www.hifi-regler.de μισες τιμες απο εδω
συμπερασματα δικα σας

E ρε χαρές και πανηγύρια που θα κάνουν στο τελωνείο...
Θα τους πληρώνουμε και θα λέμε και χαλάλι τους...Θα λαλήσουν:music-smiley-005::music-smiley-005:
Όσο δασμό και να πληρώσουμε... πάλι μισοτιμής (η καλύτερα ...μισοκλοπής) θα τον πάρουμε....

5000 Ευρώ κέρδος στο κομμάτι με αξία χονδρικής κάπου εκεί γύρω στο χιλιάρικο?????
Ελαααα Αλέεεεκοοοοοοο....Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις....
Κοψοχρονιά κύριοι...

Απάντηση: Re: Integra προενισχητης av dtc-9.8

Εχω την εντύπωση ότι αυτός που λες είναι και ενισχυτής και όχι σκέτος προενισχυτής σαν αυτόν που συζητάμε :chinscratch:

Εντούτοις, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα νομίζω από χαρακτηριστικά.....και η τιμή SUPER!

Kαι η FIAT με την FERRARI στο ιδιο group ανηκουν, αλλα...

Αλλο Onkyo και αλλο Integra.

Ρε παιδιά ένας από USA δεν υπάρχει να μας πει πόσο πουλιέται .

Υ.Γ. Αν όντως πουλιέται $1600 να μου στείλει πμ για τα περαιτέρω...

Tασο εχουμε μελος στο avclub που μενει στις ΗΠΑ. Τον ARGIC. Δεν στελνεις κανενα pm...

Βγαίνω λίγο εκτός θέματος Inegra, αλλά εντός θέματος τιμών...

Για δείτε εδώ: http://store.yahoo.co.jp/audio-square/e450.html ο καινούργιος Accuphase E-450 πωλείται στην Ιαπωνία 483.000 γεν. Αλλα και σε όποιο άλλο Ιαπωνικό site κοίταξα η τιμή ήταν fixed στα 483.000 γενς.

Δείτε λοιπόν εδώ: http://www.audio.de/high_end/testberichte/accuphase_e_450_6000_euro.152744.htm
ότι ίδιος ενισχυτής πωλείται στην Γερμανία 6000

Δεν σάς λέω πια είναι η αναλογία γεν-ευρώ. Σας το αφήνω για έκπληξη! Μπορείτε εύκολα να την βρείτε μέσω internet.

Για να μην πω να πάρουμε τηλέφωνο τον Λάϊο να μάς πει πόσο θα τον πούλαγε αυτόν τον ενισχυτή στην Ελλάδα....

155.40 είναι η ισοτιμία ....
Πρέπει να υπολογίσουμε τα μεταφορικά και ειδικά το τελωνείο (χωρίς υποτιμολογίσεις όμως και μαϊμουδιές...)

Πάντως έχω απάντηση από την integra ότι τα προϊόντα τους δεν πωλούνται εκτός Αμερικής και σε περίπτωση που αγοραστούν ΔΕΝ καλύπτονται από εγγύηση.

Πρέπει να υπολογίσουμε τα μεταφορικά και ειδικά το τελωνείο (χωρίς υποτιμολογίσεις όμως και μαϊμουδιές...)

Ναι για βάλτα κάτω και πες μου πώς από τα 3000 της Ιαπωνίας πάει στα 6000 της Γερμανίας; Για να μην πούμε για τα 7500+ που υπολογίζω ότι θα έχει εδώ στην Ελλάδα...

Πάντως έχω απάντηση από την integra ότι τα προϊόντα τους δεν πωλούνται εκτός Αμερικής και σε περίπτωση που αγοραστούν ΔΕΝ καλύπτονται από εγγύηση.

Και εγω αυτό γνωρίζω απο κάποια στιγμή που είχα ενδιαφερθεί γιά παρόμοιο προιόν.

με τα μεταφορικα ο 805 μου ερχεται 1090 ευρο απο γερμανια
μεταφορικα εντος ευροζωνης δεν υπαρχουν
τοσο απλα