Intel Compute Stick

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

karditsa

New member
28 November 2012
28
Καρδίτσα
Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Intel compute stick από το e-shop που το έχει και σε προσφορά http://www.e-shop.gr/intel-compute-...e-z3735f-32gb-wifi-bt-windows-81-p-PER.705599. Αξίζει τον κόπο ή να ψάξω για κάτι άλλο; Το βασικό είναι για να παίζει ταινίες άντε και λίγο σερφάρισμα.

Έχε υπόψη σου ότι με λίγα περισσότερα (~150) παίρνεις ένα Intel NUC.
Και με πολύ λιγότερα (~60 max) παίρνεις ένα Raspberry Pi 2 (+παρελκόμενα).

Για τη χρήση που θες εγώ θα έπαιρνα το Pi.

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Intel compute stick από το e-shop που το έχει και σε προσφορά http://www.e-shop.gr/intel-compute-...e-z3735f-32gb-wifi-bt-windows-81-p-PER.705599. Αξίζει τον κόπο ή να ψάξω για κάτι άλλο; Το βασικό είναι για να παίζει ταινίες άντε και λίγο σερφάρισμα.
Το πήρα πριν έναν, δυο μήνες που το είχαν σε προσφορά .
Με παίδεψε λίγο στην αρχή , μέχρι να βρω τον κατάλληλο player , γιατί είχα κολλήματα σε κάποιες ταινίες .
Το φοβόμουν ότι σε κάποια μεγάλη ταινία 1080p , θα είχα προβλήματα .
Χτες είδα ταινία 1080p 28GB και την έπαιξε μια χαρά .

Για τη δική μου χρήση, νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ,

Re: Απάντηση: Intel Compute Stick

Και εγώ αυτό φοβάμαι μήπως και σε κάποια μεγάλη ταινία 1080p τρώει κολλήματα. Γενικά το Intel nuc είναι όντως καλύτερη περίπτωση αλλά αν προσθέσεις και ram+ssd τότε ξεφεύγουμε σε χρήματα και δεν ξέρω αν συμφέρει.

Προβληματάκια είχα σε κάποιες ταινίες ή επεισόδια σειρών 1080p μεγάλα σε μέγεθος , με τα διάφορα player που δοκίμασα .
Με το MPC , στο οποίο κατέληξα , δεν έχω προβλήματα .
Δεν ξέρω τώρα αν στο μέλλον πέσω σε ταινίες που να μην μπορεί να τις παίξει σωστά το MPC .

Raspberry pi 2 και ξερό ψωμί... Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα σε 1080p..