INTEL NAS SS4200 + 4x1.5TB Seagate

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,942
Clermont-Ferrand, France
Πωλείτε ο NAS server INTEL SS4200. Mε 4 δίσκους 1.5TB σε raid5 (Seagate barracuda ST31500341AS 1.5TB http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD ή http://www.skroutz.gr/s/62557/Seaga...1-5-TB-Hard-Drive.html?keyphrase=ST31500341AS) που δίνουν 3.7ΤΒ σύνολο. Με εγκατεστημένο Freenas ή εάν θέλετε το original δικό του. Φυσικά σε τέλεια κατάσταση. Πωλείται λόγω αναβάθμισης σε μεγαλύτερο. Τιμή πώλησης 420.

# Επεξεργαστής: Intel Celeron 420 στα 1.6 GHz.
# Μνήμη: DDR2 512MB.
# Σύνδεση δικτύου: 1 x Intel Gigabit LAN port.
# Υποστήριξη δίσκων: 4 x 3.5" SATA (3.0 Gbps) HDD με μέγιστη χωρητικότητα 2ΤΒ ο καθένας .
# Δυνατότητες RAID: No-touch automatic RAID 5, RAID 10, και 2-drive RAID 1 με διαχείριση μέσω του Intel Storage Management Software.
# Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών: 4x USB 2.0 θύρες και 2 x eSata, για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης.
# Ενδείξεις LED: Θύρα δικτύου, Κατάσταση δίσκου / Σφάλματα (ανά δίσκο), Κατάσταση Συστήματος, Ένδειξη λειτουργίας, Συνολική Δραστηριότητα Δίσκων.
# Υποστηριζόμενα πρωτόκολλα δικτύου: Picture Transfer Protocol (PTP), File Transfer Protocol (FTP), Simple Network Management Protocol (SNMP), Common Internet File System (CIFS).
# Υποστηριζόμενα πρωτόκολλα πολυμέσων: uPnP AV/DLNA, Xbox 360, PS3, iTunes, FrontRow, Roku, PSP.
# Υποστηριζόμενοι browsers: Windows Internet Explorer, FireFox, Opera, Konqueror, Wii, Windows Mobile Internet Explorer, PSP, Nokia N800, Safari, υποστήριξη SSl (128-bit encryption key).
# Διαχείριση χρηστών: Multiple simultaneous administrator user accounts, Client backup support, Client access.
# Παρακολούθηση συστήματος: θερμοκρασία CPU, κατάσταση ανεμιστήρα, κατάσταση δίσκου, τάση λειτουργίας, ειδοποιήσεις μέσω e-mail.
# Προσθετα χαρακτηριστικά: Υποστήριξη UPS, ικανότητα spin-down των δίσκων για εξοικονόμηση ενέργειας.
# Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα συμβατά λειτουργικά συστήματα από το site του κατασκευαστή.
# Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 250W με ελάχιστη απόδοση 70%, Voltage Regulation, Over Voltage Protection (OVP), Short Circuit Protection (SCP).
# Σύστημα ψύξης: 2 ανεμιστήρες 70mm x 70mm x 15mm για το σύστημα και ένας 40mm x 40mm x 20mm στο τροφοδοτικό.
# Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 406 x 122 x 336 mm.
# Βάρος: 6,69Kg χωρίς σκληρούς δίσκους, περίπου 9kg με 4 δίσκους.
# Χρώμα: Μαύρο.
# Πιστοποιήσεις: EN60950, CISPR 22 �Emissions, EN55022 - Emissions, EN55024 - Immunity, EN61000-3-2 - Harmonics, EN61000-3-3 - Voltage Flicker, CE, CE/FCC Class B.

PER.801706.jpg

Το νήμα του avclub για το NAS http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=50745&highlight=ss4200&page=1

Τηλ: 6977697323

εχει εξοδους σε usb και σε esata?
Μπορει να λειτουργησει ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ (oxι δυκτιακα) με macbook pro ?

σας "ας πουμε" 1χ εξωτερικος δισκος ?
εχω ηδη ετοιμους με το υλικο τους δισκους 1,5 και 2τβ σε macos extended.
θα τους δει αμεσως χωρις να ξαναφορμαρω?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: INTEL NAS SS4200 + 4x1.5TB Seagate

εχει εξοδους σε usb και σε esata?
Μπορει να λειτουργησει ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ (oxι δυκτιακα) με macbook pro ?

σας "ας πουμε" 1χ εξωτερικος δισκος ?
εχω ηδη ετοιμους με το υλικο τους δισκους 1,5 και 2τβ σε macos extended.
θα τους δει αμεσως χωρις να ξαναφορμαρω?
ευχαριστω

Γιάννη είναι NAS. Οπότε μιλάμε για δικτυακό μόνο. Έχει 4 USB και ένα esata αλλά είναι για να συνδέσεις πράγματα πάνω και να τα κάνει share στο δίκτυο (δηλαδή είσοδο, όχι έξοδο).
Δεν ξέρω εάν συνδέσεις επάνω mac formatted σκληρό εάν το βλέπει.
Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σε ενημερώσω.

Καλησπερα.
Επειδη δεν εχω προφανως τις γνωσεις σου ,θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.
Εαν εχω ενα PC με ενα μονο σκληρο για λειτουργικο,δεν μπορω να συνδεσω αυτο το ΝΑS με το PC και να βλεπω τις ταινιες μου?
Και πως συνδεονται? Με e-SATA ?
Ευχαριστω... Βαγγελης................

Μπορεις να το συνδεσεις μονο μεσω καλωδιου δικτυου φιλε μου. Αρα θελεις ενα μικρο hub για να τα συνδεσεις μεταξυ τους ( 10 κοστος) η ενα καλωδιο crossover απευθειας. Η λογικη ειναι οτι μπορει να το βλεπουν παραπανω απο ενα pc την ιδια ωρα, και δεν χρειαζεται να ειναι κοντα στο NAS.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Kαλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση
Δηλ. εαν το βαλω διπλα στο κομπιουτερ μου και το συνδεσω με ενα Hub θα ειναι το ιδιο οπως ο εξωτερικος δισκος ΟΚ?
Και σε ποια υποδοχη του PC θα συνδεθει το καλωδιο του Hub?
Σε ευχαριστω για τη προσοχη σου..............

Στην εισοδο δικτυου φιλε μου. Δεν θα το βλεπει ομως σαν εξωτερικο σκληρο. Θα το δεις στα μερη δικτυου.

Στην εισοδο δικτυου φιλε μου. Δεν θα το βλεπει ομως σαν εξωτερικο σκληρο. Θα το δεις στα μερη δικτυου.

Τωρα το καταλαβα. Παντως το εχω υπ'οψιν μου. Ευχαριστω για ολα..............