Intel NUC 2820 με 4gb ram + 120gb ssd ολοκληρωμένο

Status
Not open for further replies.

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Η κατάσταση είναι η εξής.

Μετά την απόλυτα πετυχημένη συμβίωση με ένα nuc 2820 στο σαλόνι για media player (openelec + win 8.1) αποφάσισα να πάρω απο αγγελία ένα ίδιο για το γραφείο μου με σκοπό να μην πηγαινοφέρνω το laptop είτε για media player είτε για "studio pc" (ηχογράφηση μουσικής)
Έβαλα ακριβώς τα ίδια (openelec + win 8.1) και για media player όπως το ήξερα είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο όπως πάντα... για ηχογράφηση πάλι όλα καλά μέχρι που αποφάσισα να χρησιμοποιήσω πάνω από 2 κανάλια ταυτόχρονα με το guitar rig για όσους γνωρίζουν.
Το αποτέλεσμα είναι πως καθώς το guitar rig είναι αδηφάγο στην cpu σε συγκεκριμένα εφέ, σε μερικές εγγραφές αρχίζω να έχω πλέον "clicks" οπότε πρέπει να πάω σε κάτι δυνατότερο στο γραφείο.

Καθώς το nuc με έχει βολέψει, ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή και ΜΟΝΟ ανταλλαγή με κάποιο Nuc i3-i5 (haswell και μόνο όμως) στην περίπτωση που κάποιος το έχει και δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες βαριές εργασίες οπότε πηγαίνει χαμένο. Φυσικά με τις απαραίτητες χρηματικές διαφορές που θα συζητήσουμε (φυσικά αν ο πωλητής θέλει μπορεί να κρατήσει τον δικό του ssd και μνήμη και να γίνει ανταλλαγή μόνο των nuc).

Αν δεν βρεθεί κάτι για ανταλλαγή, δεν με ενδιαφέρει η πώληση καθώς όπως και να χει το nuc πέρα απ αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση με έχει βολέψει και δεν σκοπεύω να μείνω χωρίς... μηνύματα λοιπόν άσχετα ή για πώληση θα αγνοηθούν :)

Re: Nuc 2820 με SSD και RAM - ΜΟΝΟ ανταλλαγή με nuc i3-i5

Επειδή δύσκολα θα βρω αυτό που ψάχνω απ ότι κατάλαβα, δεκτή και ανταλλαγή εκτός απο nuc και με άλλο htpc (κατά προτίμηση όχι κανονικό tower και να είναι χαμηλής κατανάλωσης και ΑΘΟΡΥΒΟ) με i5 4xxx

Υπάρχει περίπτωση πώλησης, πέραν της ανταλλαγής?
Και αν ναι, ποιά θα ήταν η τιμή του?

για την ώρα όχι... αν δεν βγει άκρη στο μέλλον θα ενημερώσω εδώ.

Τελικά μπαίνει προς πώληση (είχα αποφασίσει να το κρατήσω αλλά έπεσε στα χέρια μου ένα desktop με i7 για τον σκοπό που θέλω)
Δίνεται στα 170 ευρώ μόνο πακέτο δεν σπάει και μόνο για Αθήνα/Πειραιά χέρι με χέρι (κατά προτίμηση Νίκαια/Καλλιθέα)

Θα δοθεί έτοιμο με dual boot openelec και windows 8.1 (χωρίς ενεργοποίηση) για να γλυτώσετε τον κόπο (μιας και δεν είναι και η απλούστερη διαδικασία ως γνωστόν...)

Παρακαλώ όχι παζάρια-ανταλλαγές..

Σε περίπτωση που κάποιος για κάποιο λόγο το θέλει πακέτο με το ultrabook της άλλης αγγελίας και τα πάρει απ το σπίτι μου τότε και τα 2 μαζί στα 600 ευρώ πακετάκι :)

Ps. παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος σε "Intel NUC 2820 με 4gb ram + 120gb ssd ολοκληρωμένο" ώστε να μην βάζω νέα αγγελία και γεμίζω το forum..

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.