M minaspit Senior Member 23 April 2009 571 Ηρακλειο Κρητης 25 December 2019 #881 Υπάρχει δυνατότητα αν ένα nuc έχει 2 θύρες hdmi η μία να πηγαίνει ήχο στον av κ η άλλη θύρα να στέλνει εικόνα στην τηλεόραση?
Υπάρχει δυνατότητα αν ένα nuc έχει 2 θύρες hdmi η μία να πηγαίνει ήχο στον av κ η άλλη θύρα να στέλνει εικόνα στην τηλεόραση?
qwerty1gr Moderator Staff member 23 February 2007 4,008 Γηραιά Αλβιώνα 26 December 2019 #882 To εκανα σε PC για χρονια, γιατι ο ενισχυτης δεν περναγε 4Κ κ η τηλεοραση δεν περναγε DD+/DTS. Το μονο προβλημα ειναι πως πρεπει να δηλωσεις κ τον ενισχυτη ως extended monitor για να παιξει.
To εκανα σε PC για χρονια, γιατι ο ενισχυτης δεν περναγε 4Κ κ η τηλεοραση δεν περναγε DD+/DTS. Το μονο προβλημα ειναι πως πρεπει να δηλωσεις κ τον ενισχυτη ως extended monitor για να παιξει.
M mikemtb Senior Member 15 November 2014 569 γλυφαδα 5 April 2022 #884 AgnesiaBirgith said: Άποψη μου πανάκριβο για αυτά που κάνεi Click to expand... είναι και 2μιση χρόνια πριν ε...... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AgnesiaBirgith said: Άποψη μου πανάκριβο για αυτά που κάνεi Click to expand... είναι και 2μιση χρόνια πριν ε...... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk