interconect κ καλωδια ρευματος...Μετριουνται..?

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
Ρε παιδια πως μπορω να μετρησω (αν μπορω) 2 ιδια interconect κ 2 ιδια καλωδια ρευματος ? Επειδη ειναι φτιαγμενα και οχι τερματισμενα και εχω καποιες αμφιβολιες αναρωτιεμαι αν ειναι κολημενα σωστα...Και επειδη δεν ειναι τελειως της πλακας (cardas ειναι) να ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ...Παιζουν παντος χωρις φυσιματα και τα σχετικα....

Last edited:
...Αν καταλαβα καλα ειναι απλα κολλημένοι οι αγωγοι μεταξυ τους αλλα χωρις βύσματα στα ακρα,interconnect και ρεύματος αντιστοιχα...
Νομιζω οτι μπορεις να τα μετρησεις με Ohmομετρο.Αν π.χ. εχει 4 αγωγους ανα 2 τοτε τκεκαρεις στη μια ακρη ενα ζευγαρι και αν σου δειξει το οργανο ομικη αντισταση τοτε σημαινει οτι εχεις τσεκαρει σωστα σευγη,αν δεν σου δειξει τιποτα τοτε σημαινει οτι εχεις "πιασει" λαθος ζευγος,στην περιπτωση που οι αγωγοι ειναι μπλεγμενοι τοτε ειναι λιγο πιο δύσκολο....ας ελπισουμε οτι δεν ειναι,αλλα απο την αλλη δεν ειναι χρωματιστοι οι αγωγοι ?,στο ρευματος πρεπει ναναι....οποτε ειναι πιο ευκολο να δεις αν ειναι σωστα κολλημένοι,stand by ομως,νομίζω οτι σταπα σωστα,περίμενε μήπως προκύψει καποια γνωμη πιο εγκυρη απο το forum.
Το μονο που μπορώ να σου με σιγουριά ειναι οτι ,αν οι αγωγοι στο καλ. ρεύματος ειναι κολλημένοι μεταξυ τους και μετα θα βιδωθούν στους ακροδέκτες (iec & schuko) δεν ειναι ο,τι καλήτερο,φρόντισε να τα "πιασεις" μονο μηχανικά (βίδωμα).....
Ελπιζω να σε βοήθησα...-bye-

Εχουν βυσματα στα ακρα κανονικα,της cardas μαλιστα...Θα το τσεκαρω και θα συγκρινω τις τιμες τοτε...Ευχαριστω....