Interconnects και αλλαγη στον ηχο

Φιλε μου με 500-700 ευρω μπορεις να κανεις μια πολυ σοβαρη αναβαθμιση παιρνοντας ενα μεταχειρισμενο cd player.
Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με καλωδια τωρα.

εχετε δίκιο. Εχετε κατι να προτείνετε που θα ταίριαζε στον ενισχυτή-ηχεία που εχω ώστε να τα δανειστώ να τα δοκιμάσω και αν κατσει καποιο μεταχειρισμένο να το αγοράσω?

Επειδή έχω το DVD της Denon θα σου πρότεινα με τα 300 ευρούδια να πάρεις:
Ένα Blue Sky / Digital (30 ευρώ)
Μερικά μέτρα RG58 - RG59 + μπόλικο τεφλόν και κάλτσα και να φτιάξεις μόνος σου το IC με βυσματάκια Amphenol (άντε καμιά 10αριά ευρώ μαζί με τους πειραματισμούς)

Πρακτικά σου μένουν 260 ευρώ να πάρεις πατατάκια και να την αράξεις στον καναπέ να ακούς το Digital να πατάει στον λαιμό το Denon...

Αν δεν σου αρέσουν τα πατατάκια τσίμπα ένα Oppo.

Το RG58 - RG59 ή κάποιο IC της Belden είναι εγγύηση για αυτό το επίπεδο τιμής.

Αν το σύστημά σου δεν τσιρίζει μείνε μακρυά από VDH the first. Πολύ Goth ήχος ρε παιδί μου... :BDBDG54:

δε μιλαμε για βαλχαλες ρε παιδια για καλωδιακια μεχρι το χιλιαρικο λεμε:elefant:

αλλα καλυτερα να παει το ποσο σε καποιο πλευερ...

Το oppo ειναι καλη περιπτωση απο οτι λενε και οικονομικη.

Το Denon το περνάει σαν σταματημένο...
Και δεν μιλάω επειδή έχω το Oppo αλλά επειδή έχω το Denon... :bawling:

Για Value for money σε πηγη ακου και κανενα μεταχειρισμενο Benchmark Dac1

Είναι και αυτό μια κάποια λύση... :)

παντος τα ηχεια σου δεν τα εχεις ακουσει ακομη

δοκιμασε καποια πλευερ για αρχη

το δικο μου παραδειγμα ειναι τρανο πριν απο μια πενταετια περιπου
οπου οταν ακουσα πως παιζουν τα cdp του χιλιαρικουυ εμεινα με ανοιχτο το στομα...ακουγα με dvd του πεντοχιλιαρου, και ομως...καμια σχεση

αχ αυτο το hitehc κοσμακι που καταστρεψε...

απο που να ξεκινησω δεν ξερω. υπάρχουν ενα σωρό εταιρείες....

Καποιος που να εχει CHARIO ηχεία για να μου πει το player χρησιμοποιεί?

παντος τα ηχεια σου δεν τα εχεις ακουσει ακομη

δοκιμασε καποια πλευερ για αρχη

το δικο μου παραδειγμα ειναι τρανο πριν απο μια πενταετια περιπου
οπου οταν ακουσα πως παιζουν τα cdp του χιλιαρικουυ εμεινα με ανοιχτο το στομα...ακουγα με dvd του πεντοχιλιαρου, και ομως...καμια σχεση

αχ αυτο το hitehc κοσμακι που καταστρεψε...

αυτο ξαναπεστο!!! :twoguns:

αντε και ξεκιναω και δανειζομαι καποιο/α players. με τι καλωδιο θα το συνδεσω στον ενισχυτή? Οτι και να βαλω δεν θα του επηρεάσει το ακουσμα?

Απάντηση: Re: Interconnects και αλλαγη στον ηχο

αντε και ξεκιναω και δανειζομαι καποιο/α players. με τι καλωδιο θα το συνδεσω στον ενισχυτή? Οτι και να βαλω δεν θα του επηρεάσει το ακουσμα?
τιποτα δεν παει πακετο στη ζωη αυτη

φορτώ και δοκιμες

οτι σου κατσει καλυτερα στα αυτια σου και ....την καρδουλα σου

Υ.Γ. αποφυγε τα ακριβα καλωδια κλπ γιατι δεν θα κατσει καλα στην τσεπη.. μετα...ΓΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Τη διαφορά ενός καλού CD με το 2910 την ακούς ακόμη και δια της οσμώσεως, χωρίς καλώδιο. :flipout:

Βάλε αυτά που έχεις. Μην κολλάς. -bye-

Σε ποια τιμή;
Είπαμε, αν θέλεις να τη βγάλεις καθαρή με 100 - 200 ευρά πήγαινε σε Digital - Oppo.
Αν θέλεις για παραπάνω, άκου κανένα Cabridge, Advance, Koala και ανεβαίνεις...

εβγαλα το red dawn.

συνέδεσα το Denon και το Micromega με τα ίδια ic του κιλου για να εχω τον ιδιο παρανομαστη.

Ακουσα γύρω στο δύωρο διάφορα είδη μουσικής.

Δεν ακουσα διαφορές της κατηγορίας ασπρο-μαυρο. Διαφορές στις λεπτομερειες υπήρχαν αλλά όχι τόσο που να σκιαγραφούν ενα τελείως διαφορετικό ακουσμα.

Εξακολουθεί να λείπει ο όγκος και το σώμα στις φωνές και το βάθος στην σκηνή. Ανάλυση και διαφάνεια εχω πολύ καλή.

ο δρόμος ειναι μακρύς αν και υποψιάζομαι οτι στην απουσια των παραπανω χαρακτηριστικών συμβαλει και ο CAV.

το Denon - αν και DVD - ειναι στα 24/192. το micromega στα 24/96. Παντως σε μερικά τραγουδια με το εναλλαγή που εκανα απο το ενα player Στο αλλο δεν ακουγα σχεδόν καμία διαφορά. υπόψη οτι το denon εκανε 380 καινούργιο και το micromega 800. για αυτή την διαφορά τιμής δεν υπάρχουν αναλογες αναμενόμενες διαφορές.

Θα αλλάξω τις λαμπες του CAV να δω αν θα αλλαξει το ακουσμα και κερδίσω όγκο και σώμα και μετά θα δανειστώ και αλλο player. Σειρά εχει το Vincent CD-S1 και μετά to arcam FMJ-33