(Μην παρεξηγήσεις τα παρακάτω λόγια μου. Τα λέω σαν να σε είχα δίπλα μου και να γνωριζόμαστε καιρό.)
Αυτό δεν πρέπει να το κρίνεις εσύ. Εσύ πρέπει να κοιτάς να είσαι νόμιμος και το τι κάνουν οι άλλοι είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Άρα έρχεσαι σε αυτό που έλεγα σε προηογούμενα posts, δηλαδή πως αν δεν είναι παράνομο ένα internet cafe δεν βγάζει λεφτά. Ωραία..........πολύ ωραία !!!
Να πάει και στα video club έλεγχος......όχι μόνο στα Internet Cafe.
Δηλαδή ρε συμφορουμίτες αν έχει γίνει διαφθορά στην κοινωνία μου λέτε πως δεν υπάρχει τρόπος επαναφοράς της ????
Δηλαδή να μην προσπαθήσει κανείς να την επαναφέρει σε τάξη & ηθική ?
Σαν πολύ δεν τα έχουμε αφήσει όλα ανεξέλεγκτα ? και μετά λέμε πως τα παιδιά έχουν χαλάσει. Δεν φταίνε μόνο οι γονείς των παιδιών αλλα και εμείς όλοι. Επειδή όταν κάποιος βρίσκει να κάνει κάτι που δεν πρέπει αντί να του το κόβουμε εμείς λέμε άντε κάνε την παρανομοία και αν σε πιάσω τότε φταις.
Ωραία δημοκρατία. Αν είναι αυτό το πράγμα δημοκρατία ε τότε δεν μου αρέσει. ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μου αρέσει. Το θέμα είναι ότι καποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο έξυπνοι ή στον χαρακτήρα τους γαλουχημένοι ώστε να μπορούν να δουν τις επιπτώσεις των πράξεων τους και αντί οι υπόλοιποι να τους βοηθάμε απλά τους αφήνουμε να γίνουν οι χειρότεροι και μετά τους κατακρίνουμε κιολας. Μπράβο μας, πολιτισμένος κόσμος εν έτη 2008. και μετά θέλουμε να έχουμε και μέλλον πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Αν ήμουν η ΓΗ θα είχα κάνει :7SFGSFG: την ανθρωπότητα από τον πλανήτη και θα την ξεκίναγα από την αρχή.
Η μόνη παρανομία μου (και το λέω με προσωπικό χαρακτήρα επειδή στα υπόλοιπα ιντερνετ καφε δεν εφαρμοζεται σχεδον κανενας νομος που αναφερεται στο φεκ) είναι στο οτι επιτρέπω στα μικρότερης ηλικίας κάτω των 17 ετών να μπαίνουν στο μαγαζί μου.
Βάσει του φεκ, δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τα πορνογραφικά σαιτ στα ιντερνετ καφέ, μιάς που ο υποτιθέμενος έλεγχος, γίνεται απο τα ίδια τα σαιτ.
Εκτός αυτού, Οταν κάποιος θελήσει να μπεί σε κάποιο σαιτ με πορνό, και μαι με ρωτήσει γιατί δεν μπαίνει (και φυσικά του εξηγήσω οτι είναι κομμένα, και οτι μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις μπορεί να δεί) πολύ απλά θα μου ζητήσει να του κάνω μία μεταφορά απο τον υπολογιστή που δέν βλέπει, σε εκείνον που θα μπορεί να δεί.
Αλλά και πάλι αυτό είναι ανούσιο διότι η πλειοψηφία των νέων δεν εδιαφέρεται για τις τσόντες. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ανεβάσει τον χαρακτήρα του στο Lineage.
Τα ιντερνετ καφέ έχουν μετατραπεί σε gaming centers περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο.
Αυτό που θα πώ μπορεί να ακουστεί λίγο γραφικό ή παλαιομοδίτικο αλλα δυστυχώς είναι η πικρή μας αλήθεια. Η δημοκρατία, είναι κάτι που είναι γνωστό μόνο ώς λέξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.