Ιντερνετ με οπτική ίνα Cosmote Vs Vofadone

DoubleX

New member
29 June 2017
41
Καλησπέρα,
θέλω να κάνω μια νεα σύνδεση με οπτική ίνα 300Mbps (είχα nova με οπτική και ήταν απαράδεκτο το ιντερνετ καθώς και όταν μιλούσα στο τηλέφωνο η ομιλία έκανε διακοπές) και είμαι μεταξύ Vodafone και Cosmote... επειδή δε θέλω να ξανά τραβήξω τα ίδια που τράβηξα με τη nova.... ποια απο τις δύο εταρίες θα προτείνατε Vodafone Vs Cosmote;

Ποιος έχει περάσει την ίνα στη γειτονιά σου;
Αν εχει σκάψει η inalan κάνει αίτηση στην inalan μονο.
Αν έχει σκάψει ο ΟΤΕ μπορεί να κάνει αίτηση σε όποιον θέλει , διότι ο ΟΤΕ είναι ο εργολάβος ο οποίος σκάβει και μετά παιρνουν οι πάροχοι cosmote, Vodafone , wind κλπ.
Επίσης αν έχουν περάσει στις κολόνες του ρεύματος καλώδιο θα έχει και ΔΕΗ που αυτή την στιγμή έχει βγάλει αχτύπητη τιμή! 20 ευρώ πάγιο το 1gbps!.

Μαλλον η Cosmote θα ελεγα.
Εμενα η Vodafone με αφησε, προσφατα, χωρις συνδεση για μια εβδομαδα. Μιλουσα καθημερινα με τον Tobi μεχρι να το φτιαξουν. :mad::mad:

Καλησπέρα,
θέλω να κάνω μια νεα σύνδεση με οπτική ίνα 300Mbps (είχα nova με οπτική και ήταν απαράδεκτο το ιντερνετ καθώς και όταν μιλούσα στο τηλέφωνο η ομιλία έκανε διακοπές) και είμαι μεταξύ Vodafone και Cosmote... επειδή δε θέλω να ξανά τραβήξω τα ίδια που τράβηξα με τη nova.... ποια απο τις δύο εταρίες θα προτείνατε Vodafone Vs Cosmote;
ftth ηταν? αν ναι περιεργο κανονικα το ftth δεν εχει θεματα σε οποια εταιρια και να εισαι?

• Like
Reactions: Paris2018
Το θέμα είναι αν κάτσει η στραβή. Στην μια περίπτωση έχεις να συνεννοηθείς με τον πάροχο σου, στην άλλη έχει στη συνέχεια ο πάροχος να συννενοηθει με τον δικό του...

Θα το πω όσο πιο χύμα γίνεται:

Αν κωλοτρίβεσαι, βάλε Vodafone.
Αν δεν σε νοιάζει το internet. Βάλε Vodafone.

Πιστεύω είναι πολύ κατανοητός ο τρόπος μου για το τι πρέπει να βάλεις ;)

Η μόνη διαφορά επί της ουσίας είναι ότι η cosmote βγαίνει λίγο πιο γρήγορα στο εξωτερικό και έχει καλύτερο πινγκ σε κάποια παιχνίδια.Η βασική αρχή είναι πως είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε με τον πάροχο της περιοχής μας για να μην μπλέκουμε με συνδυαστικά ραντεβού συνενόηση μεταξύ 2 εταιριών κλπ αλλά στο ftth δεν πολύ ισχύει αυτό γιατί αν κοπεί ίνα απλά πάει ο πάροχος και την φτιάχνει και φτιάχνει και για τους υπόλοιπους,δεν είναι όπως με το χαλκό ψάξε βρες που έχει θέμα το ζεύγος σου, στην καμπίνα,στο καφαο,στο δρόμο κλπ.Εγω έβαλα vodafone τον Γενάρη σε δίκτυο δικό της και μέχρι τώρα όλα καλά.

Η μόνη διαφορά επί της ουσίας είναι ότι η cosmote βγαίνει λίγο πιο γρήγορα στο εξωτερικό και έχει καλύτερο πινγκ σε κάποια παιχνίδια.Η βασική αρχή είναι πως είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε με τον πάροχο της περιοχής μας για να μην μπλέκουμε με συνδυαστικά ραντεβού συνενόηση μεταξύ 2 εταιριών κλπ αλλά στο ftth δεν πολύ ισχύει αυτό γιατί αν κοπεί ίνα απλά πάει ο πάροχος και την φτιάχνει και φτιάχνει και για τους υπόλοιπους,δεν είναι όπως με το χαλκό ψάξε βρες που έχει θέμα το ζεύγος σου, στην καμπίνα,στο καφαο,στο δρόμο κλπ.Εγω έβαλα vodafone τον Γενάρη σε δίκτυο δικό της και μέχρι τώρα όλα καλά.
στο τελευταιο εχεις δικιο στο λουτρακι ολες οι οπτικες ειναι της νοβα για αυτο και εγω εκανα νοβα 300αρα με το voucher