Internet Radio και εγγραφή

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
7,463
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω εγγραφη του προγράμματος από internetικο σταθμό την ώρα που λείπω;

Δεν ξέρω καθόλου φίλε μου..
Δυστυχώς θα πρέπει να τα δοκιμάσεις ή να ψάξεις στα χαρακτηριστικά τους.
Ορισμένα πάντως είναι δοκιμαστικά, ενώ άλλα δωρεάν.

Καλημερα σας εβαλα καποια απο τα προγραμματα που εχετε αναφερει παιδια . Τωρα συγκεκρμενα δοκιμαζω αυτο που συστηνει ο Στρατος . Ολα οκ αλλα εχω ενα προβλημα δεν βρισκω τον σταθμο που θελω συγκεκριμενα το τριτο προγραμμα της Ερτ . Εκπεμπει απο Παρνηθα και Υμητο στους 90 και 95 αντιστοιχα . Στην Θεσσαλονικη εκπεμπει στους 92 ενω εχει διαφορες συχνοτητες αναλογα την πολη . Γνωριζει καποιος να μας πει πως θα βρω τον συγκεκριμενο σταθμο η πως μπορω να τον περασω μεσα ? . Ανοιγα ενα ενα τους σταθμους αλλα ειναι τοσοι πολλοι που να βγαλω ακρη ετσι . Ευχαριστω .

Ναι αυτο θελω Βασιλη αλλα δεν δε εχει περασμενο η ειναι με αλλη ονομασια ειναι το κρατικο της ΕΡΤ εγω θελω συγκεκριμενα να γραψω απο το τριτο προγραμμα .

παω και εκει που λεει να προσθεσεις σταθμο αλλα μαλον δεν το κανω σωστα . Λογικα εαν περαστει και αναγνωρισει τον σταθμο τοτε θα παιζει μια χαρα πιστευω ετσι δεν ειναι ?

για την ώρα κάνω με το audacity.
δεν έχει σχέση με internet radio.

Απλά ηχογραφεί ό,τι περνάει από την κάρτα ήχου.

καλησπερα , μετα απο τοσα χρονια που εχει ανοίξει αυτο το νημα ,υπάρχει κατι ποιο φρέσκο και καλό, δλδ δοκιμασμενο για εγγραφη ιντερνετικου ραδιο ?