internet radio

Να το πω κι εδώ (το εγραψα και στην αγγελία πώλησης του 4306...όχι του δικού μου βέβαια). Εκανα το Σαββατο την αναβαθμιση του 4306 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκαν αυτά που έλεγε ότι θα βελτιωθούν, αλλά φυσικά και πάλι δεν παίζουν τα ραδιόφωνα σε wmp.
Ωραία η ερώτηση για τους ιντερνετικούς Γιαμάχα , μόνο που δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν απαντήσεις, απ όσο έχω καταλάβει αυτό το θέμα είναι αρκετά περιθωριακό (για μένα πάντως ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο στην επιλογή του ενισχυτή)

Και εγώ θέλω ιντερνετικό δέκτη που να παίζει τα πάντα. Αν δεν το κάνει κανείς... σταθερά για Denon. :)

Και χωρίς τα ραδιόφωνα σε wmp Μανο, ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για ξένη μουσική υπάρχει τεράστιος αριθμός ραδιοφώνων σε θεματική ταξινόμηση και ορισμένα έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα μετάδοσης (εγω βεβαια έχω εντοπίσει κάποια συγκεκριμένα και τα ακούω σταθερά). Γενικά είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ συχνά και τώρα που το έχω δεν θα σκεφτόμουν με τιποτε να πάρω ενισχυτή που δεν θα έχει τέτοια δυνατότητα...

Εγώ βασικά τον KISS FM θέλω. Εσένα σου παίζει κανονικά???

ΥΓ: Στην χειρότερη περίπτωση το ακούω απ' το HTPC. Το ίδιο είναι (σχεδόν). :p

Μανο...τότε πάρε εσύ έναν ιντερνετικό Yamaha για να μάθουμε αν σ αυτούς παίζουν τα ραδιόφωνα σε wmp!

Ο νέος AVR-4308 DAB HD Network Wi-Fi 7.1 ενισχυτής της Denon μπορεί όχι μόνο να παίξει Internet Radio (MP3, WMA) αλλά και να κάνει Streaming αρχείων MP3, WMA, AAC, FLAC und WAV απο το PC μας (DLNA Server) καθώς και JPEG-Photo-Streaming.

Μήπως έχουν ξεφύγει οι νέοι A/V ενισχυτές?

Αλεξ και ο 4306 τα κάνει αυτά (όχι dab αλλά τετοιο δεν έχουμε ακόμη και μέχρι να αποκτήσουμε...), αλλά η Denon δεν μας λεει αν παίζει ραδιοσταθμούς που παίζουν σε wmp (υποθέτω πως όχι...). Το wma δεν λεει τιποτε γιατι και ο 4306 αν του δώσεις wma files σε usb stick η σκληρό δίσκο τα παίζει!

ego pantos den katafera akomh na rithmiso ton dekth mou.anoigo to winamp pigaino sto file info pou lete alla den mou bgazei ip.Mipos einai eukolo na bgaloume mia lista me tis ip ellhnikon stahmon alla kai opoion allon stathmon akoute gia na boithisete kai emas tous arxarious?

Re: Απάντηση: internet radio

και να κάνει Streaming αρχείων MP3, WMA, AAC, FLAC und WAV απο το PC μας (DLNA Server)
Να κάνει streaming??? Δλδ μπορεί να πάρει κάποια αρχεία απ' το PC και να τα κάνει streaming σε άλλες συσκευές??? Ή το PC κάνει streaming τα αρχεία στον ενισχυτή???

Οι Dreambox και άλλοι δικτυακοί δέκτες υποστηρίζουν στρήμιγκ ιντερνετικού ραδιοφώνου, αρκει να τους δώσεις την σωστή ip (δεν το έχω ελέγξει μήπως έτσι παίζουν και οι σταθμοί σε wmp). Χρειάζεται βέβαια ένα μικρό plugin γι αυτό και απο όταν έχω τον 4306 το έχω διαγράψει, γιατι στον 500αρη ντρημποξ που έχω ...η μνήμη είναι πολύτιμη και δεν κρατώ οτιδήποτε δεν χρησιμοποιώ πλέον. Για το στρήμιγκ ραδιοφώνων δεν χρειάζεται ανοιχτός υπολογιστής, εφόσον ο δεκτης ειναι μόνιμα στο ίντερνετ. Επίσης μπορει να παίξει mp3 απο τον υπολογιστή, αρκεί να τα βάλεις σε συγκεκριμένο κοινόχρηστο φάκελο dream που να μπορεί να τον δει ο δέκτης.
Πινέζα υπάρχουν κάποιες έτοιμες λίστες που μπαινουν στους ντρημποξ, αλλά τωρα δεν μπορω με τιποτε να θυμηθω που θα τις βρεις (βασικά προέρχονται απο ειδικά ελληνικά δορυφορικά φόρα). Παντως το να βρεις την ip στο winamp
είναι πολύ απλό: Βαζεις τον σταθμό να παίζει στον υπολογιστή σου και πας στο winamp πάνω αριστερά file/view file info
Αποκλείεται να μην το βρεις...

Δεν κατάλαβα. Ο Denon μπορεί να πάρει αρχεία απ' το PC και να τα κάνει streaming σε άλλες συσκευές??? Ναι ή όχι???

Δεν μπορεί να πάρει αρχεία απ' το PC και να κάνει streaming. Ρώτησα την Κινοτεχνική.