Ιντερνετικό ραδιόφωνο

maspa

New member
10 February 2009
77
Κάναμε ένα ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό τον www.musicboxfm.gr και παίζουμε ροκ και ελληνικό καλό τραγούδι. Πείτε μας τηνγνώμη σας.

Re: ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Πολύ καλή μουσική και ποιοτικός ήχος!
Επειδη όμως ...ανοίγει μόνη της βαλτε καπου και ενα λινκ σε μη ιδιοκτησιακό winamp (οχι windows media player) ώστε να μπορω να σας περάσω και στην λίστα του ιντερνετικού μου ενισχυτή, γιατι ραδιόφωνο ακούω κυρίως τα βραδια ή όταν ξυπνήσω νωρίς το πρωί στο σπίτι

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Για τον φίλο τον Voreio, υπάρχει LINK για το winamp στο HELP του site. Καλή ακρόαση νάχετε.

Να είστε καλά παιδιά. Λέμε σήμερα να παίξουμε ροκ όλο το βράδυ μετά τις μία αν μας αφήσει η γραμμή του internet που όλο κρεμάει!

Σήμερα 5-7 το απόγευμα λέμε να κάνουμε ζωντανή εκπομπή. Ακούστε μας live!!

κυριακή μεσημέρι μαζί σας ζωντανά μέχρι τις 2!

Σήμερα κυριακή 3-5 κοντά σας με ζωντανή εκπομπή

λείψαμε για λίγο αλλά είμαστε πάλι κοντά σας!

γυρίσαμε από τις διακοπές και μπαίνουμε σιγά σιγά στο κανονικό μας πρόγραμμα.

musicboxfm
Γυρίσαμε από τις διακοπές και μπαίνουμε σιγά σιγά στο κανονικό μας πρόγραμμα.

και από την επόμενη βδομάδα θα μπορούμε νάμαστε σε πιο άμεση επαφή μαζί σας.

το βαλα κ εγώ χθες από το σπίτι,
αλλά σήμερα που είμαι στην δουλειά δεν φαίνεται καθόλου το player πανω αριστερα κ όταν πατάω "on air with winamp" κάνει ότι φορτώνει, αλλά τπτ,
κολλάει εκεί, υπάρχει κανα πρόβλημα, τπτ;

Μήπως δεν παίζαμε εκείνη την ώρα φίλε μου. Δευτέρα με Παρασκευή ξεκινάμε 1 το μεσημέρι και σαβ/κυρικο 11. Δεν βλέπω άλλο λόγο να μην παίζει. Άντε και καλή ακρόαση.

Τελικά κατάφερες να το βάλεις από τη δουλειά;

έχω προσπαθήσει αρκετές φορές φίλε,
χωρίς αποτέλεσμα,

2jpeo.jpg

εκεί που σου χω κυκλώσει, κανονικά θα πρεπε να υπάρχει ένα windows media player, όσες φορές έχω μπει στην σελίδα (είτε με internet explorer ή με firefox) δεν το χω πετύχει ποτέ, και τώρα μπήκα, τπτ,
το άλλο πάνω δεξιά με winamp δεν ανοίγει με τπτ:

Code:
 	Explanation: The request timed out before the page could be retrieved.

Technical Information (for support personnel)

* Error Code 64: Host not available
    * Background: The gateway or proxy server lost connection to the Web server.
    * Date: 10/7/2009 1:18:44 PM [GMT]
    * Server: 
    * Source: Remote server

μόνο με το δικό σου τόσα προβλήματα βρε φίλε,
αν διαλέξω ένα οποιαδήποτε σταθμό από το
http://www.mediabox.gr ή www.e-radio.gr
παίζει κανονικά

μάλλον θες δουλειά ακόμα, φιλικά πάντα :P

Είσαι ο μοναδικός που έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και δεν ξέρω για πιο λόγο.
Κάνε μια δοκιμή να βάλεις στο open url του windows media player το παρακάτω και πες μου τι συμβαίνει.
http://musikboxfm.no-ip.info:8000
φιλικά.

Από σήμερα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του windows messenger στην διεύθυνση [email protected] και να ζητάτε τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε τα οποία θα παίζουμε το συντομότερο δυνατόν.
Και σήμερα σάββατο 7-8 το απόγευμα στο ελληνικό μας πρόγραμμα θα μπορείτε να τα ζητάτε ζωντανά!

Μπορείτε να στείλετε στο μειλ του σταθμού τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε και να τα ακούσετε την επόμενη μέρα.