Internetομάγαζα για lcd

Απάντηση: Re: Απάντηση: Internetομάγαζα για lcd

Οχι και καλες τιμες βρε παιδια το net-electric!
Δεν κοιταξα ολα τα προιοντα, αλλα ειδα ολες τις 37αρες και 42αρες τηλεορασεις! Ακριβο!

LG 42PC3RV 1598Ε? 1399 εχει το ΜΜ την LG 42PC3R (που ειναι 1024χ768, ενω η RV ειναι η SD με 852χ480!)
Αλλο:
37 LC2R LG 37LC2R τηλεόραση LCD HDMI 37" 1,359.00EUR
στο "ακριβο" e-shop? 1,189.00E!
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168514

1399 εχει η 37LC2RR με σκληρο δισκο, παλι στο ΜΜ. (την εχω βρει αλλου - δεν μπορω να πω που, 1360 την RR)

Δειξτε μου μια τιμη που ειναι καλη στο συγκεκριμενο μαγαζι, μπας και δεν βλεπω καλα. :grandpa:

OK Φίλε μου {Matrix}.

Πήρα την Philips 37PF9731D/10, 2.950,00 .
Είχα ψάξει όλα τα ηλεκτρομάγαζα και μου τη δίνανε 3.200,00 , απολύτου μετρητοίς, ακόμα και με γνωστό στο τμήμα προμηθειών γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών. Επίσης και στο Inetrnet δεν βρήκα φθηνότερο Site.
Και όλα αυτά γίνανε πριν ένα μήνα στη Θεσσαλόνίκη.

Τώρα αν κάποιος βρήκε πιο φθηνά την παραπάνω τηλεόραση, θα το περιμένω με αγωνία :ernaehrung004:

Επειδή το skroutz δεν την βγάζει ποτέ την σελίδα, κοιτάξτε και στο apothema.gr. Εγώ την πήρα από εκεί την LG37LB1r. Την χρονική στιγμή που την πηρα την είχε φτηνότερη απο οποίοδήποτε άλλο μαγαζί του χώρου και η εξυπηρέτησή τους ήταν άριστη. Τώρα η τιμή της έπεσε και άλλα ιντερνετομάγαζα την έχουν λίγο πιο φτηνά. Αρα, κάντε μια λίστα με όλα τα sites που έχουν και καλές συστάσεις και την δεδομένη στιγμή που αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι κάντε ένα search να δείτε ποιος είναι ο φτηνότερος...

Κάτι σημαντικό και ελπίζω και εύχομαι αχρείαστο. Κάποια μαγαζιά π.χ σαν το tecnixx εισάγουν κατευθείαν από Γερμανία με τα γνωστά θέματα περί εγγύησης κλπ. Αν και νομικά καλυπτόμαστε, εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελα να τρέχω αν πάθει κάτι η συσκευή που χρυσοπλήρωσα, οπότε εξασφαλίστε την εγγύηση που θα έχετε.

Μπορείτε να μου πείτε asap ποια θα προτιμούσατε?
Sony 20S2000 ή Samsung 19R71? (έχουν διαφορά στην τιμή καμιά 100ριά ευρώ.)

Οχι και καλες τιμες βρε παιδια το net-electric!
Δεν κοιταξα ολα τα προιοντα, αλλα ειδα ολες τις 37αρες και 42αρες τηλεορασεις! Ακριβο!

LG 42PC3RV 1598Ε? 1399 εχει το ΜΜ την LG 42PC3R (που ειναι 1024χ768, ενω η RV ειναι η SD με 852χ480!)
Αλλο:
37 LC2R LG 37LC2R τηλεόραση LCD HDMI 37" 1,359.00EUR
στο "ακριβο" e-shop? 1,189.00E!
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168514

1399 εχει η 37LC2RR με σκληρο δισκο, παλι στο ΜΜ. (την εχω βρει αλλου - δεν μπορω να πω που, 1360 την RR)

Δειξτε μου μια τιμη που ειναι καλη στο συγκεκριμενο μαγαζι, μπας και δεν βλεπω καλα. :grandpa:

φιλε δεν ξερω αν κοιταξες καλα αλλα το συγκεκριμενο site εχει τις καλυτερες τιμες νομιζω για ελληνικο site και με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.εμενα με συστησε αλλος και απο τοτε εγινα πελατακος τους.οι αλλοι ολοι μου ζηταγαν να πληρωσω μεταφορικα,αυτοι οχι.ειναι φιλικοι και κανουν και δωρακια.στα αλλα με αντιμετωπιζουν οπως στα μεγαλα πολυκαταστηματα.μονο σαν πορτοφολι.τωρα για lg δεν ξερω αν αλλαξε τιμες αλλα μου φανηκε φτηνος που μπηκα να δω.εγω να σου πω την αληθεια ειμαι επιφυλακτικος να παραγγειλω απο εξωτερικο.ισως δε θαπρεπε αλλα ετσι ειμαι:fahne90: .ασε που ανεβαινει το κοστος λογω μεταφορικων.

φιλε δεν ξερω αν κοιταξες καλα αλλα το συγκεκριμενο site εχει τις καλυτερες τιμες νομιζω για ελληνικο site και με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.εμενα με συστησε αλλος και απο τοτε εγινα πελατακος τους.οι αλλοι ολοι μου ζηταγαν να πληρωσω μεταφορικα,αυτοι οχι.ειναι φιλικοι και κανουν και δωρακια.στα αλλα με αντιμετωπιζουν οπως στα μεγαλα πολυκαταστηματα.μονο σαν πορτοφολι.τωρα για lg δεν ξερω αν αλλαξε τιμες αλλα μου φανηκε φτηνος που μπηκα να δω.εγω να σου πω την αληθεια ειμαι επιφυλακτικος να παραγγειλω απο εξωτερικο.ισως δε θαπρεπε αλλα ετσι ειμαι:fahne90: .ασε που ανεβαινει το κοστος λογω μεταφορικων.

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου.
Άλωστε στο φίλο {Matrix} του ανέλυσα σε προηγούμενο Post αγορά με αιτιολόγηση !!!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Internetομάγαζα για lcd

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου.
Άλωστε στο φίλο {Matrix} του ανέλυσα σε προηγούμενο Post αγορά με αιτιολόγηση !!!:flipout:

Την philips πραγματι την εχει φτηνοτερα απο 1-2 αλλους που βρηκα. Δεν ξερω γιατι στις LG ειναι πολυ ακριβος. Παρτε οτι βρητε σε καλη τιμη. Ισως εχει φτηνα τις πολυ ακριβες γιατι ετσι και αλλιως εχει κερδος μεγαλο. Στις φτηνες βαζει 2-3 κατοσταρικα παραπανω για να πληρωσει τα φωτα, νερα τηλεφωνα...:flipout: