Introducing the Buffalo 32s

Πάντως έχουν αρκετά κομμάτια και δε φεύγουν και το ίδιο γρήγορα όσο το παλιό, λόγω κόστους, οπότε δε χρειάζεται άγχος.
Άδικα είχαμε μείνει στο πόδι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα για να βάλουμε παραγγελία..! Μάλλον από χόμπυ το κάνουμε πλέον..

Άδικα ξενύχτισε ο λαός… Έχει ακόμα από τα χθεσινά :-)
Για κάποιο λόγο το χτύπησα και εγώ, ενώ για κάποιο άλλο λόγο το χτύπησα χωρίς τροφοδοτικά…. Καλά ξεμπερδέματα δηλαδή….

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά τους έχουμε δώσει πολύ χρήματα εδώ με τους άλλους πυροβολημένους...
4-5 από τα πρώτα Buffalo, τροφοδοτικά, IVY και Counterpoints, ΟΤΤΟs, MUXs, Volumites, TOSLink modules και τώρα τα Buffalo 32S (o ακριβής αριθμός δεν μπορεί να βγει στον "αέρα", δεσμεύομαι από NDA).
Τα $3000 είναι μία ρεαλιστική προσέγγιση.. Μάλλον πρέπει να ξε-στοκάρουμε από τα παλιά για να βγάλουμε κάτι από τα "σπασμένα"!

ας είναι καλά η πιστωτική ...

εγω πάντως το έκανα το ΕΓΚΛΗΜΑ :flipout:

( αλκοολικοί είμαστε μου φαίνεται με τα ηλεκτρόνια )

αν πουλάς τίποτα, τώρα που είσαι εγκληματίας, πές και σε μας...-bye-

Άδικα ξενύχτισε ο λαός… Έχει ακόμα από τα χθεσινά :-)
Για κάποιο λόγο το χτύπησα και εγώ, ενώ για κάποιο άλλο λόγο το χτύπησα χωρίς τροφοδοτικά…. Καλά ξεμπερδέματα δηλαδή….

το πήρες ή όχι ?
κολλάς σε ένα τροφοδοτικό ?

Πήρα ένα κομμάτι χωρίς τροφοδοσίες… και με απλό priority mail. Μέχρι που να καταφτάσει, θα ρίξω διάβασμα για εναλλακτικά τροφοδοτικά.

Eγω το χτύπησα άνευ τροφοδοτικού

δεν μου γεμίζει το μάτι αυτό που δίνει

( ασε που έχω κάμποσα super reg και καμιά δεκαριά black gate και cerafine , οπότε κάτι θα κάμω )

Κατάλαβα … έχει να γίνει της τροφοδοσίας το κάγκελο :flipout::flipout::flipout:

Μεγειες!
Βασικα χτυπηστε και κανα volumite,
πρεπει να κανει καλα τη δουλεια του!

Πάει κι αυτή η φουρνιά...
Αργά έφυγαν αλλά ήταν και παραπάνω (πάνω από 150 υπολογίζω)..
Έπαιξε και η τσιμπημένη τιμή το ρόλο της πάντως.

almost ready to fly

το ντακιον να δω πότε κατά εδώ θα φλαι

attachment.php

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=846698&postcount=32