Iντσες 46 με 50. Τιμή 600 με 1000. Χρήση γενική.

@yperion σιγουρα δεν εχω θεμα να περιμενω. Δεν ηξερα ποτε βγαινουν τα νεα μοντελα. Οκ

@takis1964 Η αποσταση που θα καθομαι εγω ( και η πιο μακρυνη και για τους αλλους δεν με νοιαζει :) ) ειναι 3,70. Πιστευευτε οτι με παιρνει για 50αρα;

Από τα 2.5 μέτρα και πάνω (για μεικτή θέαση , τηλεοπτικό και HD) άνετα μπορείς να πας σε 50". Στα 3.7 μέτρα μπορείς να πας και σε προβολέα και πανί 120".

Καλα πανι ειναι γαμω τις φασεις αλλα χρειαζομαι τηλεοραση. Αντε ανεβηκαμε παλι σε 50. Θα σε ακουσω και θα περιμενω για κανενα νεο μοντελο

Ξεθαβω. Τι εχετε ρε παληκαρια να προτεινετε; Ιντσες 50. Μπατζετ μεχρι 1000 (αν αξιζει ο κοπος). Αθλητικοι αγωνες και ταινιες με ενδιαφερουν. Σκεφτομαι να παρω ξεχωριστο media player. Ακουω γνωμες. Σας ευχαριστω πολυ

yperion θαθελα να σε παρακαλεσω επειδη εχεις τεραστια εμπειρια και επιδη εχω εχω μπερδεψει τα μπουτια μου ,με budget εως 1200 στις 50 ϊντσες για σαλονι οχι πολυ φωτεινο και θεαση η γυναικα 4-5 ωρες την μερα τηλεοπτικα καναλια και εγω με τον γιο μου ταινιες mp4 mkv blueray κατεβασμενες απο νετ τι θα μου προτεινες

εγω ψιλοφλερταρω με
1) panasonic plasma p50st60 kai 2) samsung ue50f6400

πες μου αν θες την γνωμη σου φιλε σε ευχαριστω πολυ

Τελείως ανόμοιες οι δυο τηλεοράσεις και τεχνολογικά και σε θέμα εικόνας.

Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ποιας τεχνολογίας τα κουσούρια σε ενοχλούν περισσότερο , πχ. clouding και μικρές γωνίες θέασης από την μία ή dithering , countouring , image retention κτλ. από την άλλη.

Στην θέση σου αν τελικά αποφασίσεις για LED LCD θα το σκεφτόμουν για την 6500 , η διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή με την 6400 και κερδίζεις τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.

Με ενδιαφερει η καλυτερη ποιοτητα εικονας καλες γωνιες θεασης (γιατι θα την μονταρω σε τοιχο και θαναι ακουνητη)και να παιζει καλα ο ενσωματωμενος μιντια πλειερ ,με βαση αυτα εσυ τι λες?
πλασμα ή led?

Καλησπέρα παιδιά.Ψάχνω κι εγώ για τηλεόραση σαλονιού και μόλις είδα το συγκεκριμένο thread σκέφτηκα να σας ρωτήσω για να βοηθήσετε κι εμένα.Απόσταση θέασης θα είναι μέγιστο στα 2.50μ. και το budget είναι μέχρι 800ευρώ το πολύ.Χρήση "οικογενειακή" περισσότερο αλλά και αρκετό ποδόσφαιρο με το ΟΤΕTV.Laptop και PS3 πιο σπάνια αλλά θα γίνεται και αυτή η χρήση.Για μέγεθος σκεφτόμουν κάτι καλύτερο σε 42" και ίσως κάτι ελαφρώς "χειρότερο" σε 46".Οπωσδήποτε να έχει τουλάχιστον πραγματικά 100Hz.

Έχω ξεχωρίσει τις εξής:
α) Panasonic TX-L42ET60
β) LG 42LM670S (ή την 640?)
γ) Sony KDL-40HX850 ή την 40ΗΧ750
δ) Samsung UE46F6400

Αρχικά,πως σας φαίνονται οι συγκεκριμένες σαν αρχικές επιλογές.Και αν υπάρχει κάτι εναλλακτικό είτε στις 42" είτε στις 46" σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω.

Last edited:
Την 46F6400 , και 46" και ανταγωνιστική σε εικόνα 2D ως προς τις υπόλοιπες (μόνο η ΗΧ850 θεωρείται καλύτερη ίσως και η 750 αλλά είναι συζητήσιμο).

Για 3D έτσι και αλλιώς όλες είναι μικρές.

Πήγα την είδα από κοντά αλλά έπαιζε κανάλι τηλεόρασης με ότι αυτό συνεπάγεται.Απ'όσες είχε δίπλα της (παίζαν όλες το ίδιο κανάλι) ήταν δεύτερη καλύτερη σε εικόνα.Αυτή που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η περσινή ΕΤ5.Τρομερή εικόνα αλλά την έχουν τελευταίο κομμάτι εκθεσιακό και δεν θέλω να το ρισκάρω.Δεν είδα όμως γιατί δεν είχε την φετινή ΕΤ60 και θέλω να δω τι ψάρια πιάνει κι αυτή πριν αποφασίσω.

Θα συνέφερε να δώσω +100Ευρώ για την 46" F6500? Απ'ότι έχω διαβάσει η ουσιαστική τους διαφορά είναι στον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και όχι στην εικόνα...

Να τσεκάρω και καμιά άλλη πέρα απ'αυτές;

Αφού σου άρεσε η ET5 δες και την ΕΤ60 , η F6500 είναι αρκετά πιο όμορφη σχεδιαστικά και έχει δορυφορικό δέκτη σε σχέση με την 6400. Σε εικόνα δεν νομίζω ότι κερδίζεις τίποτα.

Αφού σου άρεσε η ET5 δες και την ΕΤ60 , η F6500 είναι αρκετά πιο όμορφη σχεδιαστικά και έχει δορυφορικό δέκτη σε σχέση με την 6400. Σε εικόνα δεν νομίζω ότι κερδίζεις τίποτα.
H f6500 έχει διαφορετικό πάνελ από την f6400(η f6500 "φοράει " το ίδιο πάνελ με την 6570 και την 6800 )
αφού φοράει πάνελ ανώτερης σειράς πιθανόν να χει διαφορές προς το καλύτερο .
Αυτό μπορείς να το δεις σε ένα κατάστημα συγκρίνοντας και τις δυο μαζί.

Παιδιά είμαι σε τρομερό δίλημμα.Από τη μία η F6500 και από την άλλη η ΕΤ60. Και οι δύο μ'άρεσαν που της είδα.Λίγο πιο έντονα και με καλύτερο contrast η Samsung,πιο ζεστά-φυσικά χρώματα η Panasonic.Στην κίνηση και τις γρήγορες σκηνές νομίιζω μου φάνηκε ελαφρώς καλύτερη η Panasonic αλλά δεν ξέρω και τι ρυθμίσεις είχαν γίνει σε κάθε μία γιατί δεν είχαν τηλεκοντρόλ για να τσεκάρω.Από την άλλη δεν με ενθουσίασε το περιβάλλον της Panasonic αναφορικά με τις "Smart" λειτουργίες της.Δεν ξέρω τι να αποφασίσω και τι να διαλέξω.Ξέρουμε ποιο από τα δύο πάνελ θα έχει μικρότερο input lag σε περιπτώσεις gaming?