ειστε off topik
εδω μιλαμε για τον ANIKHTO
τον Αντρει δεν μπορει κανεις να τον κανει copy paste
.
νταξει βρε στελιο ξεφυγαμε λιγο...εσενα δεν σου τυχαινει?
σορρυ παντως...
Καληνυχτα σε ολους
WAKE IN FRIGHT
αυτο να δειτε !!!!
..:ernaehrung004:
Αυτό θα το δω οπωσδήποτε..:grandpa:
Οτι μούχεις προτείνει κατά 90% είναι πάνω απο καλό..:ernaehrung004:
Ε τα χαλάμε στον Κλίντ και στον Τεό(βέβαια εξακολουθώ να βλέπω τίς ταινιες του ελπίζοντας πάντα).
![]()
off topic: μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου υποδείξει Που να βρώ 'Το Στρατόπεδο της Κολάσεως'; Ξένος τίτλος 'Ilse, She Wolf of the SS'. Δεν είναι B-movie...μάλλον Ω-movie θα έλεγα.![]()
Αν με ρωτάτε για τον Κλιντ, πολύ φοβάμαι πως Δεν...: η τελευταία πραγματικά καλή ταινία του που είδα ήταν το Unforgiven - είχε υποδειγματική κιν/φική αφήγηση και τον μεγάλο Τζην Χάκμαν στα ντουζένια του.
Δοκίμασε σε χχχ τορρεντάδικα στην υποκατηγορία vintage...
off topic: μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου υποδείξει Που να βρώ 'Το Στρατόπεδο της Κολάσεως'; Ξένος τίτλος 'Ilse, She Wolf of the SS'. Δεν είναι B-movie...μάλλον Ω-movie θα έλεγα.![]()
αυτη ειναι κακη ταινια δεν ειναι για οικογενειαρχες
.
Α μα έχω και ...Σκοτεινή πλευρά. Την κρατώ κλειδωμένη στην ντουλάπα και βγαίνει όταν δεν κοιτάει κανείς :BDGBGDB55:
καλά Στέλιο...σκέτη ματρόσκα είσαι: γεμάτος εκπλήξεις.
και γι αυτό ακριβώς μου αρέσεις.
thanks
Θα διαφωνήσω μαζί σου μόνο σε μια λέξη. Αν βγάλεις το καλή και βάλεις το μεγάλη, θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά νομίζω πως είναι και λίγο επιλογή του Κλιντ να μην κάνει μεγάλες ταινίες πια. Προτιμά να κρατάει πιο χαμηλό προφίλ και αυτό είναι που εκτιμώ σε αυτόν περισσότερο από κάθε άλλο προσόν του.
Πάντως το έγραψα και παραπάνω ότι οι "προδιαγραφές" του εν λόγω έργου δεν μου γεμίζουν το μάτι.
μισο λεπτο να σου βαλω λιγο Δανικα
ξερω δεν τον πας , αλλα εδω ειναι ωραιος
.
αν δεν πιστευεις να σου πω το τελος, η ελα αυριο να στο δωσω
το Τορινο ειναι εργαρα μπροστα του , φυσικα δεν το ειδα ολο, λιγο αρχη μεση τελος
-
αυτη ειναι κακη ταινια δεν ειναι για οικογενειαρχες
αλλα αν επιμενεις ...υπαρχει στο αρχειο μου
any time !
.
Α μα έχω και ...Σκοτεινή πλευρά. Την κρατώ κλειδωμένη στην ντουλάπα και βγαίνει όταν δεν κοιτάει κανείς :BDGBGDB55:
Α δεν ηξερα οτι ηδη ειχες δει δειγμα προωθησης της ταινιας
Κι εγω απο το στορυ και την εως τωρα κριτικη τεινω να το εκτιμησω σαν μια μετρια ταινια που επρεπε να γινει για να γινει.
Οπως και να εχει ομως θα το δω σε καλη κοπια και με καλες συνθηκες οχι για τιποτα αλλο αλλα γιατι τους δημιουργους που σεβομαι δεν προκειται να τους "πιστολισω" απλα για να βεβαιωθω οτι δεν μου κανει μια ταινια.
Αλλωστε και απο μπαρουφες σεναριακες παντα εχεις κατι λαμβανειν απο ανθρωπους με οραμα. Και ο Κλιντ ειναι απο αυτους τους λιγους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.