Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Invitations

Αν μπορει καποιος να δωσει invite για HD-Torrents, παρακατω ειναι τα stats μου στο HDbits.
Ευχαριστω. (επισης εννοειται οτι μπορω να δωσω invite στο HDbits, οπως φαινεται στη photo εχω 4...)

e-mail : [email protected]

Αν μπορει καποιος να δωσει invite για HD-Torrents, παρακατω ειναι τα stats μου στο HDbits.
Ευχαριστω. (επισης εννοειται οτι μπορω να δωσω invite στο HDbits, οπως φαινεται στη photo εχω 4...)
Εισαι ηδη στον καλυτερο tracker και ψαχνεις για αλλους...?

Για δοκιμασε να στειλεις...:BDBDG54:

Εισαι ηδη στον καλυτερο tracker και ψαχνεις για αλλους...?

Για δοκιμασε να στειλεις...:BDBDG54:

δωσε μου e-mail να σου στειλω...

το HDbits ειναι καλο, αλλα σε free leech πολυ λιγα πραγματα.

Προσφατα επαθα ζημια και εχασα και τα 26 bluray rips που ειχα, δηλαδη πανω απο 1 terra, χωρια αλλο 1tb mkvs και αλλα 700gb επεισοδια σειρων. Αλλα μονο τα blurays με πειραξαν γιατι αυτα ηθελα μακροπροθεσμα, και ειχα φτυσει αιμα να κατεβασω και να διατηρησω ratio...
Αν παω να ξανακατεβασω οτι ειχα μονο σε bluray, καταστραφηκα, υπολογισα οτι χρειαζομαι 4 μηνες full upload (πραγμα οχι εφικτο) για να τα καλυψω...εχω κανει και ενα θεμα στο forum τους με προταση, οταν ξανακαυεβαζεις κατι που ηδη εχεις κατεβασει να μη μετραει στο ratio...αλλα προφανως με εγραψαν για τις ευνοητες δυνατοτητες abuse (κατεβαζω εγω 200gb και εσυ 200 αλλα, ανταλαζουμε accounts προσωρινα και κατεβαζουμε και αυτα που κατεβασε ο αλλος δωρεαν...).

Οποτε αποφασισα οτι δεν υπαρχει αλλη λυση, απλα θα ριξω αρκετα το ratio μου προς το παρον, και θα κατεβασω τα πιο απαραιτητα σε πρωτη φαση.

Ομως εριξα μια ματια στο HD torrents και απο τα 26 blurays που ειχα, για παραδειγμα τα 8-9 τα εχει free leech...και αυτο θα μου περιοριζε παρα πολυ τη ζημια....ασε που εχει και αλλα free leech ενδιαφεροντα που δεν τα ειχα...

Οποτε θα με βοηθουσε αρκετα να μπω και εκει...

Απάντηση: Invitations

το .ro έχει τα BD ριπς "δωρεάν", δες μήπως από εκεί κάνεις τίποτα.

Το .org εδώ και 6-7 μήνες αν θυμάμαι καλά, έχει απενεργοποιήσει την αποστολή προσκλήσεων (ακόμα και αν έχουμε διαθέσιμες)

τσεκαρα το .ro και ενω χαρηκα που ειδα "sign ups open" οταν ολοκληρωσα τη φορμα εγγραφης μου εγγραψε οτι το user limit εχει ξεπεραστει και δε δεχονται αλλους προς το παρον...

Σχετικα με τα invites στο hdbits.org, και εγω θυμαμαι οτι ηταν απενεργοποιημενα, αλλα πλεον αμα πατησω πανω μου βγαζει τη φορμα να γραψω το e-mail του αλλου που παλια δε το εκανε....κκαι επισης βλεπω στα stats του tracker οτι εχει 1550 κενες θεσεις για users....οποτε δε βλεπω το λογο να μη λειτουργει πλεον! Μενει καποιος να ζητησει invite για να το δοκιμασω και στην πραξη...

Απάντηση: Re: Invitations

και επισης βλεπω στα stats του tracker οτι εχει 1550 κενες θεσεις για users....

Πιστεύεις ότι αν τα invites ήταν ενεργά, θα υπήρχαν κενές θέσεις? :fight:

τέσπα, δεν είναι ενεργά, αν πας να στείλεις αφού συμπληρώσεις την φόρμα, δεν στέλνει.

Re: Απάντηση: Re: Invitations

Πιστεύεις ότι αν τα invites ήταν ενεργά, θα υπήρχαν κενές θέσεις? :fight:

τέσπα, δεν είναι ενεργά, αν πας να στείλεις αφού συμπληρώσεις την φόρμα, δεν στέλνει.

Σωστος.

Ασε που δε μπορω να καταλαβω γιατι σε αφηνει να συμπηρωσεις τη φορμα και δεν ειναι οπως παλια που στο ξεκοβε με τη μια. :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Invitations

Σωστος.

Ασε που δε μπορω να καταλαβω γιατι σε αφηνει να συμπηρωσεις τη φορμα και δεν ειναι οπως παλια που στο ξεκοβε με τη μια. :slapface:

Αυτό λέγεται σαδισμός :)

@Blinky αφου σε ενδιαφέρουν κυριών freeleech blu-ray καλύτερα να ψάξεις για bit-hdtv που έχει όλα σχεδον τα bd free ή και 2up. Συστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μου αφαιρεσαν τα invites λόγω κάποιου

δωσε μου e-mail να σου στειλω...

το HDbits ειναι καλο, αλλα σε free leech πολυ λιγα πραγματα.

Προσφατα επαθα ζημια και εχασα και τα 26 bluray rips που ειχα, δηλαδη πανω απο 1 terra, χωρια αλλο 1tb mkvs και αλλα 700gb επεισοδια σειρων. Αλλα μονο τα blurays με πειραξαν γιατι αυτα ηθελα μακροπροθεσμα, και ειχα φτυσει αιμα να κατεβασω και να διατηρησω ratio...
Αν παω να ξανακατεβασω οτι ειχα μονο σε bluray, καταστραφηκα, υπολογισα οτι χρειαζομαι 4 μηνες full upload (πραγμα οχι εφικτο) για να τα καλυψω...εχω κανει και ενα θεμα στο forum τους με προταση, οταν ξανακαυεβαζεις κατι που ηδη εχεις κατεβασει να μη μετραει στο ratio...αλλα προφανως με εγραψαν για τις ευνοητες δυνατοτητες abuse (κατεβαζω εγω 200gb και εσυ 200 αλλα, ανταλαζουμε accounts προσωρινα και κατεβαζουμε και αυτα που κατεβασε ο αλλος δωρεαν...).

Οποτε αποφασισα οτι δεν υπαρχει αλλη λυση, απλα θα ριξω αρκετα το ratio μου προς το παρον, και θα κατεβασω τα πιο απαραιτητα σε πρωτη φαση.

Ομως εριξα μια ματια στο HD torrents και απο τα 26 blurays που ειχα, για παραδειγμα τα 8-9 τα εχει free leech...και αυτο θα μου περιοριζε παρα πολυ τη ζημια....ασε που εχει και αλλα free leech ενδιαφεροντα που δεν τα ειχα...

Οποτε θα με βοηθουσε αρκετα να μπω και εκει...
Εγω παντως θα εψαχνα σε warez για αυτα που εχασα και δινοντας ενα μικρο αντιτιμο σε καποιο host site θα τα ξανακατεβαζα απο εκει, χωρις να καταστρεψω tracker account(s) που ειναι πιο πολυτιμοι απο 7-8 ευρω...

εχω σκεφτει τις εναλλακτικες seedbox/usenet, αλλα δε ψηνομαι να πληρωσω...μια invite σε hd-bits.ro / bit-hdtv / hd-torrents θα με βοηθουσε αρκετα...

Δυστυχως εφοσον ειναι disabled οι invites στο hd-bits.org, μονο Demonoid εχω να προσφερω...

εχω σκεφτει τις εναλλακτικες seedbox/usenet, αλλα δε ψηνομαι να πληρωσω...μια invite σε hd-bits.ro / bit-hdtv / hd-torrents θα με βοηθουσε αρκετα...
Δες το σαν recovery για τα data που εχασες...σκεψου και ποσο νοικιαζεται/πωλειται μια μονο ταινια...:grandpa:

Τεσπα, θα σου στειλω για bit-hdtv μολις ανοιξουν. Για την ωρα ειναι κλειστες και εκει...

Εχει και ολα τα BD FL

ευχαριστω, οποτε ευκαιρησεις στειλε μου, το mail φαινεται στα παραπανω.

Τα 10 ευρω δε θα ηταν το προβλημα παντως, το προβλημα ειναι οτι χρειαζεται και ασχολια που δε μπορω να διαθεσω. Πχ παλιοτερα που ειχα για 2-3 μηνες usenet account, δεν ηταν και το πιο ευχρηστο να ψαχνεις τα NZB pars κλπ ουτε ησουνα σιγουρος για το τι κατεβαζες. Για καποιον που το κανει περιστασιακα δεν ειναι μεγαλο προβλημα, αλλα για μενα που θα επρεπε να εκμεταλευτω τον 1 μηνα μου στο επακρο θα επρεπε να ειμαι πανω απο τον υπολογιστη σχεδον ολη μερα. Το seedbox απο την αλλη, ενω φαινεται πολυ δελεαστικο με τη λογικη οτι οχι μονο μπορει να με βοηθησει αλλα μπορει και να μου λυσει το προβλημα του ratio για ολη τη ζωη μου με μολις 1 μηνα (αν πχ ξαφνικα απο 806/806 εκτοξευτω στο 1000/3000 δε θα πεσω ποτε στη ζωη μου κατω απο 1:1 οσο και να κατεβαζω) αλλα μου ειναι πολυ αγνωστη κατασταση και παλι μυριζομαι αρκετο ψαξιμο και ασχολια που δε μπορω να διαθεσω.

Αν για παραδειγμα μπορουσα να κανω donate στο hdbits και να αποκτησω immunity στο download (να μη μετραει) για 1 μηνα, θα εδινα και 20 και 30 ευρω, θα γεμιζα τη λιστα του utorrent με οτι εχασα και θα το παραταγα για καμια 10αρια μερες...αλλα δε γινεται, με 30$ παιρνεις 65gb upload credit...WOW!

ευχαριστω, μολις γραφτηκα! δεν εχει πολλα αξιολογα bluray με ελληνικους υποτιτλους, αλλα και μονο το γεγονος οτι ολα ειναι free leech ειναι εντυπωσιακο!

Ευχαριστω πολυ!

Psytransas με εχει σωσει η invite σου...εχω ηδη αναπληρωσει τα 5 απο τα χαμενα μου blurays και υπαρχουν και αλλα διαθεσιμα.

Το μονο κακο του site ειναι οτι δεν εχει πολυ καλα descriptions. Και στους τιτλους των torrents δεν αναγραφουν παντα αν ειναι CEE / EUR / USA, αλλα και μετα μεσα στα details συχνα δεν γραφουν ολους τους υποτιτλους ή και κανεναν καμια φορα...

Αλλα μικρο το κακο οσο ειναι free leech αυτα...

Thanks again!

Psytransas με εχει σωσει η invite σου...εχω ηδη αναπληρωσει τα 5 απο τα χαμενα μου blurays και υπαρχουν και αλλα διαθεσιμα.

Το μονο κακο του site ειναι οτι δεν εχει πολυ καλα descriptions. Και στους τιτλους των torrents δεν αναγραφουν παντα αν ειναι CEE / EUR / USA, αλλα και μετα μεσα στα details συχνα δεν γραφουν ολους τους υποτιτλους ή και κανεναν καμια φορα...

Αλλα μικρο το κακο οσο ειναι free leech αυτα...

Thanks again!
Aμα εισαι θεσσαλονικη θα μπορουσαμε να κανουμε και real κονε με καφεδακι...εχω κι εγω τα κερατα μου..

δυστυχως ειμαι Αθηνα...
Παντως το εχω σκεφτει αρκετες φορες οτι θα μπορουσε να οργανωθει καποια συναντηση σε στυλ lan party...φαντασου τι υλικο εχει ο καθενας και μπορει να μοιραστει με τους αλλους....
Καθομαστε και κατεβαζουμε μερες ολοκληρες ενω σε μια τετοια συναντηση 10 ατομων πχ μπορεις να παρεις υλικο που θα εκανες μηνες να κατεβασεις αλλιως...

Το μονο κακο ειναι ο περιορισμος ταχυτητας του gbit lan :P

Status
Not open for further replies.