Εισαι ηδη στον καλυτερο tracker και ψαχνεις για αλλους...?Αν μπορει καποιος να δωσει invite για HD-Torrents, παρακατω ειναι τα stats μου στο HDbits.
Ευχαριστω. (επισης εννοειται οτι μπορω να δωσω invite στο HDbits, οπως φαινεται στη photo εχω 4...)
Εισαι ηδη στον καλυτερο tracker και ψαχνεις για αλλους...?
Για δοκιμασε να στειλεις...:BDBDG54:
και επισης βλεπω στα stats του tracker οτι εχει 1550 κενες θεσεις για users....
Πιστεύεις ότι αν τα invites ήταν ενεργά, θα υπήρχαν κενές θέσεις? :fight:
τέσπα, δεν είναι ενεργά, αν πας να στείλεις αφού συμπληρώσεις την φόρμα, δεν στέλνει.
Σωστος.
Ασε που δε μπορω να καταλαβω γιατι σε αφηνει να συμπηρωσεις τη φορμα και δεν ειναι οπως παλια που στο ξεκοβε με τη μια. :slapface:
Εγω παντως θα εψαχνα σε warez για αυτα που εχασα και δινοντας ενα μικρο αντιτιμο σε καποιο host site θα τα ξανακατεβαζα απο εκει, χωρις να καταστρεψω tracker account(s) που ειναι πιο πολυτιμοι απο 7-8 ευρω...δωσε μου e-mail να σου στειλω...
το HDbits ειναι καλο, αλλα σε free leech πολυ λιγα πραγματα.
Προσφατα επαθα ζημια και εχασα και τα 26 bluray rips που ειχα, δηλαδη πανω απο 1 terra, χωρια αλλο 1tb mkvs και αλλα 700gb επεισοδια σειρων. Αλλα μονο τα blurays με πειραξαν γιατι αυτα ηθελα μακροπροθεσμα, και ειχα φτυσει αιμα να κατεβασω και να διατηρησω ratio...
Αν παω να ξανακατεβασω οτι ειχα μονο σε bluray, καταστραφηκα, υπολογισα οτι χρειαζομαι 4 μηνες full upload (πραγμα οχι εφικτο) για να τα καλυψω...εχω κανει και ενα θεμα στο forum τους με προταση, οταν ξανακαυεβαζεις κατι που ηδη εχεις κατεβασει να μη μετραει στο ratio...αλλα προφανως με εγραψαν για τις ευνοητες δυνατοτητες abuse (κατεβαζω εγω 200gb και εσυ 200 αλλα, ανταλαζουμε accounts προσωρινα και κατεβαζουμε και αυτα που κατεβασε ο αλλος δωρεαν...).
Οποτε αποφασισα οτι δεν υπαρχει αλλη λυση, απλα θα ριξω αρκετα το ratio μου προς το παρον, και θα κατεβασω τα πιο απαραιτητα σε πρωτη φαση.
Ομως εριξα μια ματια στο HD torrents και απο τα 26 blurays που ειχα, για παραδειγμα τα 8-9 τα εχει free leech...και αυτο θα μου περιοριζε παρα πολυ τη ζημια....ασε που εχει και αλλα free leech ενδιαφεροντα που δεν τα ειχα...
Οποτε θα με βοηθουσε αρκετα να μπω και εκει...
Δες το σαν recovery για τα data που εχασες...σκεψου και ποσο νοικιαζεται/πωλειται μια μονο ταινια...:grandpa:εχω σκεφτει τις εναλλακτικες seedbox/usenet, αλλα δε ψηνομαι να πληρωσω...μια invite σε hd-bits.ro / bit-hdtv / hd-torrents θα με βοηθουσε αρκετα...
Invite successfully sent!ευχαριστω, οποτε ευκαιρησεις στειλε μου, το mail φαινεται στα παραπανω.
Aμα εισαι θεσσαλονικη θα μπορουσαμε να κανουμε και real κονε με καφεδακι...εχω κι εγω τα κερατα μου..Psytransas με εχει σωσει η invite σου...εχω ηδη αναπληρωσει τα 5 απο τα χαμενα μου blurays και υπαρχουν και αλλα διαθεσιμα.
Το μονο κακο του site ειναι οτι δεν εχει πολυ καλα descriptions. Και στους τιτλους των torrents δεν αναγραφουν παντα αν ειναι CEE / EUR / USA, αλλα και μετα μεσα στα details συχνα δεν γραφουν ολους τους υποτιτλους ή και κανεναν καμια φορα...
Αλλα μικρο το κακο οσο ειναι free leech αυτα...
Thanks again!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.