Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Invitations

Harry μπορείς να μου στείλεις μια σε παρακαλώ για Bit-HDTV και το Greek Tracker?

Harry μπορείς να μου στείλεις μια σε παρακαλώ για Bit-HDTV και το Greek Tracker?
Ναι βέβαια, στείλε email. Για Greek Tracker θα έχω σε 2 μέρες αλλά το θέμα είναι να πετύχω ανοιχτά τα invites.

Ναι βέβαια, στείλε email. Για Greek Tracker θα έχω σε 2 μέρες αλλά το θέμα είναι να πετύχω ανοιχτά τα invites.
Με ποια λογικη μοιραζουν Invites στον Greek Tracker φιλε, ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις σε 2 μερες?

Με ποια λογικη μοιραζουν Invites στον Greek Tracker φιλε, ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις σε 2 μερες?
Για κάθε ώρα seedαρίσματος σου δίνει 0.2 πόντους και 5 πόντους όταν ανεβάζεις δικό σου torrent. Στους 150 έχεις 2 invites.

Για κάθε ώρα seedαρίσματος σου δίνει 0.2 πόντους και 5 πόντους όταν ανεβάζεις δικό σου torrent. Στους 150 έχεις 2 invites.

OK φιλε.

Ευχαριστω για τη διευκρινηση. -bye-

κι εγω παρακαλώ μια πρόσκληση σε ότι κι αν έχετε...λέω απο τωρα να ασχοληθω κι εγω με το άθλημα.Σας ευχαριστω και περιμένω την πολυτιμη πρόσκληση.

κι εγω παρακαλώ μια πρόσκληση σε ότι κι αν έχετε...λέω απο τωρα να ασχοληθω κι εγω με το άθλημα.Σας ευχαριστω και περιμένω την πολυτιμη πρόσκληση.

Ξεκίνα αν θες τώρα που υπάρχουν ανοιχτές εγγραφές εδώ -> http://awesome-hd.com/index.php?page=signup :grandpa:

Μόλις είδα αυτό στο .ro (για όσους δεν το είδαν όπως εγώ)

2009-04-04 13:26:48 GMT (1 day ago)
Freeleech
All the torrent are free this weekend due to our recent contest. That means all the download and all the upload you make is not going to count!

Ξεκίνα αν θες τώρα που υπάρχουν ανοιχτές εγγραφές εδώ -> http://awesome-hd.com/index.php?page=signup :grandpa:

Είχα γραφτεί σε αυτούς αλλά μετά το ανέβασμα του νέου server τους άφησαν ανοιχτές τις εγγραφές για 48 ώρες και ατυχώς έλειπα στην επαρχία, χωρίς πρόσβαση στο internet. Φυσικά το έχασα ... (και βεβαίως δεν δέχονται τα αρχικά μέλη τους, κρίμα)
Αν έχει κάποιος invitation γι' αυτούς, η για το HD-BITS.ro, θα είμουν υπόχρεως!
Ευχαριστώ προκαταβολικά (και ...ανταποδίδω), mail με pm.

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Invitations

Αν μπορεί κάποις μία πρόσκληση και σε εμένα για το ρουμάνικο site.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θα ήθελα και εγώ αν υπάρχει καμιά πρόσκληση για το .ro

Έχω αν ενδιαφέρεται κανείς μία για awesome-hd και μία από hd-torrents.org

Απάντηση: Invitations

Αν μπορεί κάποις μία πρόσκληση και σε εμένα για το ρουμάνικο site.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τσεκαρε το pm σου:antlers:

Θα ήθελα και εγώ αν υπάρχει καμιά πρόσκληση για το .ro

Έχω αν ενδιαφέρεται κανείς μία για awesome-hd και μία από hd-torrents.org

Με ενδιαφέρει μία για awesome-hd. Αν υπάρχει ακόμα, ευχαριστώ. (Έστειλα και πμ).

Φιλικά
Γιώργος.

Status
Not open for further replies.