και εγω θελω μια για HD-BITS.ORG ή και για HD-BITS.ro
Ναι βέβαια, στείλε email. Για Greek Tracker θα έχω σε 2 μέρες αλλά το θέμα είναι να πετύχω ανοιχτά τα invites.Harry μπορείς να μου στείλεις μια σε παρακαλώ για Bit-HDTV και το Greek Tracker?
Με ποια λογικη μοιραζουν Invites στον Greek Tracker φιλε, ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις σε 2 μερες?Ναι βέβαια, στείλε email. Για Greek Tracker θα έχω σε 2 μέρες αλλά το θέμα είναι να πετύχω ανοιχτά τα invites.
Για κάθε ώρα seedαρίσματος σου δίνει 0.2 πόντους και 5 πόντους όταν ανεβάζεις δικό σου torrent. Στους 150 έχεις 2 invites.Με ποια λογικη μοιραζουν Invites στον Greek Tracker φιλε, ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις σε 2 μερες?
Για κάθε ώρα seedαρίσματος σου δίνει 0.2 πόντους και 5 πόντους όταν ανεβάζεις δικό σου torrent. Στους 150 έχεις 2 invites.
κι εγω παρακαλώ μια πρόσκληση σε ότι κι αν έχετε...λέω απο τωρα να ασχοληθω κι εγω με το άθλημα.Σας ευχαριστω και περιμένω την πολυτιμη πρόσκληση.
Ξεκίνα αν θες τώρα που υπάρχουν ανοιχτές εγγραφές εδώ -> http://awesome-hd.com/index.php?page=signup :grandpa:
geodengr & enoxos , κάτι σας ψάχνει από το .ro ...
Αν μπορεί κάποις μία πρόσκληση και σε εμένα για το ρουμάνικο site.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θα ήθελα και εγώ αν υπάρχει καμιά πρόσκληση για το .ro
Έχω αν ενδιαφέρεται κανείς μία για awesome-hd και μία από hd-torrents.org
Με ενδιαφέρει μία για awesome-hd. Αν υπάρχει ακόμα, ευχαριστώ. (Έστειλα και πμ).
Φιλικά
Γιώργος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.