Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα,

αν υπάρχει διαθέσιμη πρόσκληση για κάποιο καλό HD tracker παρακαλώ ας στείλει κάποιος στο [email protected]

Αν υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση που θα κάνω, μπορώ να κάνω screenshot από TL με το ratio μου.

χρειαζομαι το email σας για να σας στειλω προσκληση στο blogthea

θα με ενδιεφερε αν εχει καποιος invite μονο για to hd-torrents.org.
Ειμαι ηδη στα hd-bits.org, hd-bits.ro, bit-hdtv.com με αξιοπρεπη ratios (χωρις seedbox), τα 2 καλα παιδια απο εδω που με κανανε invite στα bit-hdtv και hd-bits.ro μπορουν να το επιβεβαιωσουν...

Μου λειπει μονο το hd-torrents.org για τις τελευταιες μου αναγκες οποτε αν εχει κανεις invite ας στειλει στο thrylos_77 παπακι hotmail.com.
Συντομα θα εχω και 5 invites σε bit-hdtv.com να διαθεσω σε αλλους...

θα με ενδιεφερε αν εχει καποιος invite μονο για to hd-torrents.org.
Ειμαι ηδη στα hd-bits.org, hd-bits.ro, bit-hdtv.com με αξιοπρεπη ratios (χωρις seedbox), τα 2 καλα παιδια απο εδω που με κανανε invite στα bit-hdtv και hd-bits.ro μπορουν να το επιβεβαιωσουν...

Μου λειπει μονο το hd-torrents.org για τις τελευταιες μου αναγκες οποτε αν εχει κανεις invite ας στειλει στο thrylos_77 παπακι hotmail.com.
Συντομα θα εχω και 5 invites σε bit-hdtv.com να διαθεσω σε αλλους...
Σου εστειλα...-bye-

Κ καμια προσκληση εδω αν γινεται....μονο για hd sites!

Last edited:
Σου εστειλα...-bye-

thx man! Δευτερη φορα που μου στελνεις :)
Το bit-hdtv invite σου μου βγηκε χρυσο! Οι δισκοι εχουν γεμισει, παω για καινουριους και το ratio ειναι 0/120gb χαρη στο freeleech τους!

Καλο το hd-bits.org δε λεω....σε ποικιλια και σοβαροτητα ειναι πρωτο, αλλα το bit-hdtv με εξυπηρετησε καλυτερα!

Last edited by a moderator:
Παιδια ελατε τωρα που εχω πραμα
Απο οτι ειδα υπαρχoυν και αλλα invite για demonoid
Πειτε να σας στειλω

(*Μεχρι τωρα εδω μεσα σε παιδια εχω δωσει 4 invite )

Αν υπάρχει κάποιο invite για ένα εκ των....... hd-torrents.org.
ή hd-bits.org ή hd-bits.ro ή bit-hdtv.com θα το δεχόμουνα ευχαρίστως :)

thx man! Δευτερη φορα που μου στελνεις :)
Το bit-hdtv invite σου μου βγηκε χρυσο! Οι δισκοι εχουν γεμισει, παω για καινουριους και το ratio ειναι 0/120gb χαρη στο freeleech τους!

Καλο το hd-bits.org δε λεω....σε ποικιλια και σοβαροτητα ειναι πρωτο, αλλα το bit-hdtv με εξυπηρετησε καλυτερα!
Κι εγω λεω δεν κατεβασε τιποτα...:flipout:

Μεταξυ των 2 το bit-hdtvειναι καλυτερο...

Mηπως υπαρχει και για μενα κανα invite gia bit-hdtv ?
Exω στο hdbits.org Ratio : 1.13

Status
Not open for further replies.