Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
κατω απο το e-mail μου γραφει αυτο
The email address must be valid. You will receive a confirmation email which you need to respond to. The email address won't be publicly shown anywhere.
Τι σημαινει?

Σου εχει στειλει ενα email που περιεχει ενα link πρεπει να ανοιξεις το link αυτο για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου

Καλημερα στην παρεα!!!Μια ερωτηση!??!??!Στους διαφορους trackers που γραφεται καποιος, περα απο downloads πρεπει να κανει και seeds τα δημοφιλη αρχεια και οχι μονο.Εγω στα downloads μιας και εχω 6 Mbps συνδεση κατεβαζω 630/kbs αλλα οι αλλοι που περνουν απο εμενα η ταχυτητα αποστολης ειναι πολυ μικρη..π.χ 4 kb/s ως 8 καμια φορα και 11kb/s....Eχω το μtorrent μηπως πρεπει κατι να αλλαξω στα settings του μtorrent ???
Ευχαριστω!!!

Καλημερα στην παρεα!!!Μια ερωτηση!??!??!Στους διαφορους trackers που γραφεται καποιος, περα απο downloads πρεπει να κανει και seeds τα δημοφιλη αρχεια και οχι μονο.Εγω στα downloads μιας και εχω 6 Mbps συνδεση κατεβαζω 630/kbs αλλα οι αλλοι που περνουν απο εμενα η ταχυτητα αποστολης ειναι πολυ μικρη..π.χ 4 kb/s ως 8 καμια φορα και 11kb/s....Eχω το μtorrent μηπως πρεπει κατι να αλλαξω στα settings του μtorrent ???
Ευχαριστω!!!

Πόσο έχει η γραμμή σου ?

Για να τραβάνε από εσένα πρέπει να έχεις κάτι που θέλουν οι άλλοι και δεύτερον να έχει ανοίξει το port του utorrent στο router (http://www.utorrent.com/documentation/connection-setup).

Απάντηση: Re: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨ

Πόσο έχει η γραμμή σου ?

Για να τραβάνε από εσένα πρέπει να έχεις κάτι που θέλουν οι άλλοι και δεύτερον να έχει ανοίξει το port του utorrent στο router (http://www.utorrent.com/documentation/connection-setup).

...και τρίτον, επιτρέψτε μου να συμπληρώσω, να μην έχεις βάλει περιορισμό στο uploading στις ρυθμίσεις του μtorrent.

καλησπέρα σας , θα ήθελα μια πρόσκληση για hd-bits ή /και greek tracker . Σας ευχαριστώ

Pleeease αν καποιος εχει προσκληση για waffles..........
Συνεχεια καταληγω σαυτο το tracker, πρεπει να εχει φοβερο stuff!

Eχω προσκληση για torrentech.org αν ενδιαφερεται καποιος

Παιδια θα ηθελα μια προσκληση για hd-bits.ro h hd-bits.org h hd-torrents η γενικοτερα καποιο site με hd ταινιες.Για ανταλλαγμα εχω μια προσκληση για torrentleech και μια για tvtorrents.ro (σχεδον ολες οι σειρες σε sd και hd).

Θα ήθελα σας παρακαλώ invite για:
1.What.cd
2.File.mp3
3.Passthepopcorn.org
4.X264
5.TorrentBytes
6.Revolutiontt
7.BitMe.org
8.BitHQ
9.TvTorrents.com
10.TvTorrentz.org
11.Learnbits.me
12.700m.Bz
Αν ξέρετε και κάνα άλλο καλό private ή public tracker παρακαλώ πείτε το.

Έχω μόνιμο seedbox, οπότε δεν τίθεται θέμα ratio.
Τα sites που είμαι ήδη μέλος (με το ratio μου σε παρένθεση):
1.HDBits.org ( 2.608)
2.HD-bits.ro ( 56.328 )
3.HD-torrents ( 342.70 )
4.BIT-HDTV ( 19.732 )
5.SceneHD ( 43.162 )
6.AceHD ( 965.050 )
7.Awesome-HD ( 53.93 )
8.HDME.eu ( 79.93 )
9.HDahoy.org ( 55.51 )
10.HDStar ( 98.28 )
11.HD-Space.org
12.Greek Tracker ( 19.19 )
13.Blue-WhiteGT ( 20.52 )
14.Gamato ( 13.05 )
15.Globus-Tracker ( 1226.0 )
16.Greek-Torrent Network
17.Hellenic World Tracker ( 5.25 )
18.BakaBT ( 18.047 )
19.AnimeByt.es ( 12.5 )
20.AniRena
21.SDBits.org ( 2.794 )
22.TV Torrents.ro ( 6.95 )
23.Torrentleech ( 10.239 )
24.BitMeTV ( 3.031 )
25.TheBox ( 113.781 )
26.TorrentIt
27.Torrent-Damage ( 5.460 )
28.Bitsoup ( 13.616 )
29.Demonoid
30.Asian DVD Club
31.Glabella ( 2.113 )

Άμα κάποιος ενδιαφέρεται για invite από κάποιον tracker ας μου στείλει PM (μόνο PM) με κάποιον tracker που τον ενδιαφέρει ή με τους trackers που τον ενδιαφέρουν με σειρά προτεραιότητας και κάνα pic με το ratio τους και την διάρκεια παραμονής τους σε καλούς trackers (πχ hdbits.org, sdbits, bitmetv, torrentleech, bit-hdtv, greek-tracker, blue-whiteGT κτλ) ή έστω σε κάποιον από τους καλούς. Αν μπορώ να δώσω κάποιο invite θα το δώσω. Sorry αν ακούγεται κάπως αυτό… αλλά ως τώρα έχω δώσει καμιά 10αριά invite και από ότι βλέπω δεν υπάρχει κανένας πια. Οπότε θα στέλνω ένα ένα invite και σε παλιούς χρήστες με ήδη καλό ratio.

Προσοχή!!! Πριν ζητήσετε invite κοιτάξτε αν είναι ανοιχτές οι εγγραφές.

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.