Χμ.. Προπωλήσεις;
Ηλίθιοι..
Φαυλος κυκλος.
Αυτοι που θελουν να πουλησουν θα πουλησουν.Τι νοημα εχει να το κρατανε κλειστο ?
Αν το να το κρατανε κλειστο ειναι η λυση για να μην βγαλεις εσυ μεροκαματο πουλωντας τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.
Ποναει χερι κοψει χερι ?
Αν πχ δεν επιαναν αυτους τους 2 στο ebay(δεν ξερω που τους τσακωσανε,παλια παντως εκει τα πουλαγανε...) θαταν ολα αγγελικα πλασμενα ?
Αν μου εστελνες πμ και σου ελεγα οτι θελω φραγκα για να σε προσκαλεσω δε θα το μαθανε ισως κανεις ετσι ?
αρα?
Και εγω παλι δεν μπορω να μπω στο hd.torrents.Συμβαινει κατι?Τι γίνεται τελευταία με τους trackers Πριν 1 εβδομαδα ειχε πεσει το hd.torrents σημερα δεν μπαινει με τιποτα στο lasttorrents.org Ελπίζω να μην ευθύνονται οι δικοί μας ISPs...
Το free leech του hdbits έχει αρχίσει, σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει..![]()
Αρχισε χτες το βραδυ στις 2:30. Πηραν φωτια οι δισκοι...:violent-smiley-030:
Εγω το προλαβα στην αρχη του..περιμενα κανοντας refresh συνεχεια..Εγώ μπήκα λίγο μετά τις 2, είδα ότι δεν είχε αρχίσει, και νόμιζα ότι το ακύρωσαν μαζί με τα invites.. Αλλά ευτυχώς, μας λυπήθηκαν..![]()
Εγώ μπήκα λίγο μετά τις 2, είδα ότι δεν είχε αρχίσει, και νόμιζα ότι το ακύρωσαν μαζί με τα invites.. Αλλά ευτυχώς, μας λυπήθηκαν..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.