...Ιωάννου ετοιμάσου: ΟΙ ΜUSE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

18 June 2006
362
Οι Muse στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου!

Κι όμως δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός... 4 Οκτωβρίου... Terra Vibe... Muse! Και αν νομίζετε ότι είναι άλλη μία από τις δεκάδες φήμες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί, απλά τσεκάρετε το επίσημο site της μπάντας www.muse.mu! Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της εποχής μας, στο απόγειό του, σε τρομερή φόρμα και με σκηνικά που κόβουν την ανάσα, θα περάσει από τη χώρα μας! Αυτά και αν είναι νέα καλοκαιριάτικα!

muse2.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών... αναμείνατε!

__Απο το Rocking.gr. :guitarist:

__Συμφωνώ απόλυτα με το το ως άνω κείμενο. ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσω να πάω (να μη δουλεύω) σ' αυτή τη συναυλία και τη συναυλία των Tool. :drummer: Δημήτρη, "δικό σου"! :grinning-smiley-043

Θες να αρχισει τα υπογλωσσια και ειναι ημιαργια και που να τον τρεχουμε τωρα??

Βρειτε του εισητηριο γιατι αυριο θαναι κλειστα και ποιος τον ακουει

Ό,τι πρέπει για χαλάρωση με το πέρας της εξεταστικής.

Αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, θα κατέβω.

ΕΕ....Ε..ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!

Καλά που είχα πρόχειρα τα υπογλώσσια.

Μαλακάσα σ αγαπάω !!!!

Ολους σας αγαπάω !!!!

Κανονίστε και επικοινωνήστε μαζι μου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουμε ντου όλοι μαζί .

oh my sweet lord !!

Ακόμα δεν το πιστεύω.Δέκα μήνες μετά το Μόναχο θα τους ξαναδώ .
Ωραιότερο δώρο στις διακοπές μου απ αυτήν την είδηση δεν μπορούσα να πάρω.

Το βράδυ θα βγώ και θα γίνω λιώμα.!!!:BDGBGDB55:

Υ.Γ.1. Νικολάκη ,άντε και με την Καιτούλα next..

Υ.Γ.2 Τον Μάιο του 2008 στο στάδιο του Badmington ανεβαίνει επιτέλους και στην Ελλάδα το "Mamma Mia !"

(Θα πρέπει τελικά να είμαι πολύ καλό παιδί για να μου συμβαίνουν όλα αυτά..:flipout:)

Ισως να τα καταφέρω, ποιός άραγε θα μου δώσει κάνα σι-ντι τους για να τους ακούσω? Μήτσο ακούς?:grinning-smiley-043

Τι θα είναι κι άλλοι στην συναυλία η μόνο ο Ιωάννου? Αν είναι έτσι γιατί δεν κλείνουν ένα ραντεβού έξω απ το σπίτι του Δημήτρη να μαζευτούν και 2 – 3 φιλαράκια του , να ανοίξουν και καμία μπίρα να τελειώνουμε.

Πλάκα κάνω φυσικά και λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ . ( όχι έξω απ το σπίτι του Δημήτρη αλλά στην συναυλία.