Ιοί

Status
Not open for further replies.
Μμμμ δεν είναι τόσο απλό.

Κάθεται ο άλλος μόνος του στο παγκάκι και οι υπόλοιποι είναιι στα 10 μέτρα μακριά.

Αισθάνεται ασφαλής.

Δεν ξέρει όμως ποιος κάθισε εκεί πριν 5 ώρες για παράδειγμα.

Η λύση είναι μια: όλοι στα σπίτια μας.

Να πάρει η ευχή στους παππούδες μας ζητήσανε να πάνε στον πόλεμο και πήγανε.

Σε εμάς ζητάνε να αράξουμε στο καναπέ και κάνουμε κόνξες.

Όταν αντιληφθεί ο κόσμος ότι κάθε 10 μέρες τα κρούσματα 10πλασιάζονται ίσως αρχίσει να ξυπνάει.

Δεν είπα να καθίσεις, κάθεσαι και στο σπίτι. Να περπατήσει είπα κανεις στις ανοιχτωσιες

@send εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος και ο απλός περίπατος . Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το εαυτούς μας ως φορείς του ιού . Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην ακουμπήσεις τίποτα , να μην κάτσεις πουθενά που υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει ή να πιάσει κάποιος που θα περάσει μετά από εσένα .
Εγώ μέχρι και το σκυλί δεν βγάζω βόλτα .

Υπερβολικό κατά τη γνώμη μου.
Ιδίως από τη στιγμή που απαιτείται, λόγω του απαράδεκτου νομικού πλαισίου, να μεταβώ και να εισελθω στο δικαστικό μεγαρο και να μείνω σε μια αίθουσα, ώμο με ώμο, με άλλους πόσους. Όλα αυτά για μια υπόθεση.

@ Send: Επίσης με αυτόν τον τρόπο μαζεύονται πολλοί έξω και άλλοι που δεν καταλαβαίνουν τα βασικά, θα βγουν και θα τα κάνουν όλα ίσιωμα. Δες τα χτεσινά κοκτέϊλ

Τα κοκτέιλ τους μάραναν... τα είχαν μαθημένα απ το χωριό τους.

Δεν θέλει πολύ ο βλάκας να απλωθεί.

@Songless: αυτό το επιτρέπουν ακόμη και σε χώρες με πλήρη καραντίνα. Κρίμα το σκυλάκι. Εκτός αν έχεις κήπο.

Μα έγραψα, εάν τηρουσαμε υπεύθυνα τα μέτρα που ανακοινώθηκε, δεν θα υπήρχε η ανάγκη για σκληρότερα.
Εάν βγαίναμε για βόλτα για να ασκηθουμε, και μόνο, δεν θα υπήρχε θέμα.

Τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Τα πράγματα είναι σοβαρά και αυστηρά. Όπως επίσης ο καθένας πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του και τους άλλους. Εμένα αν μου έλεγαν να πάω για μια δουλειά σε συνωστισμό απλά δεν θα πήγαινα όπως και έχω αναβάλει επ αορίστου όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δυστυχώς δεν μπορώ να μην πάω. Πρόκειται για συνεχιζόμενη εκδίκαση που διακόπηκε πριν 2 εβδομάδες και η έδρα θεωρεί οτι μέσα στις πολλές πράξεις που εκδικαζονται, για κάποιον από τους κατηγορούμενους, επίκειται παραγραφη, έστω και πλημμεληματος. Ε μη χάσει η Βενετιά βελόνι.

Πιέστε τον σύλλογο σας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Σε σχέση με εμάς τους μηχανικούς είστε πιο οργανωμένοι σε τέτοια θέματα. Στην χειρότερη να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Θεωρώ βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ιοί

....
Τωρα εβλεπα στη γαλλια τα "κιτρινα γικεκα" να αψηφουν την καραντινα.
....

Δεν ειναι κιτρινα γιλεκα πια αυτοι. Εδω και πολλους πολλους μηνες δεν προκειται για κιτρινα γιλεκα.
Αλλοι ειναι που μπηκαν στο λαϊκο κινημα το εκαναν σαν τα μουτρα τους και το διελυσαν.

Πως θα αποφευχθεί ο συνωστισμός, όταν μιλάμε για αίθουσα κάπου 100 τμ, αντε και λίγο παραπάνω, και οι θέσεις είναι δεδομένες, ώμο με ώμο.
Εκτός πια εάν πάω και κάτσω στις θέσεις του κοινού και πισω-πισω.

Οι ποινικές υποθέσεις με πολλούς συγκατηγορούμενους είναι μεγάλο πρόβλημα.

Αυτο που λετε να μη βγαινεις εξω, ενοειται σε πολεις και μερη που ειναι πολυσυχναστα.

Αντιθετα βολτα εξω στον αερα οταν δεν υπαρχει κινηση ενδικνειται και για την ανοσιοποιητικη ενισχυση.

Μην μπερδευουμε το μενουμε σπιτι με την καραντινα. Ειναι τελειως αλλο σταδιο διαβαθμισης.

Πως θα αποφευχθεί ο συνωστισμός, όταν μιλάμε για αίθουσα κάπου 100 τμ, αντε και λίγο παραπάνω, και οι θέσεις είναι δεδομένες, ώμο με ώμο.
Εκτός πια εάν πάω και κάτσω στις θέσεις του κοινού και πισω-πισω.

Οι ποινικές υποθέσεις με πολλούς συγκατηγορούμενους είναι μεγάλο πρόβλημα.

Τασο το μονο που πρεπει να απαιτησετε ειναι να μπαινουν στην αιθουσα μονο οσοι ειναι για καθε δικη. Οχι ολοι μαζι δηλαδη. Αυτο μπορει να το ελεγχει ο αστυνομικος της αιθουσας.

Δεν ειναι λυση για μια μικρη αιθουσα αλλα θα μπορουσαν να ειναι ολοι εξω και να περιμενουν να τους φωναξει η εδρα.

γενική απαγόρευση κυκλοφορίας δεν μπορεί να υπάρξει, απλά
όχι τουλάχιστον πάνω από 2-3 μέρες

αν θέλουμε ανοιχτά νοσοκομεία και να υπάρχει αστυνομία και στρατός για να εφαρμόσει την απαγόρευση κυκλοφορίας, για να μην πω για την ασφάλεια της χώρας,
και επίσης να τρώμε, να μας μαζεύουν τα σκουπίδια και να έχουμε φάρμακα

πρέπει να δουλέψουν και ένα σωρό άλλες κατηγορίες εργαζομένων

Δεν βγήκα μεν για βόλτα στην παραλία, αλλά δεν το θεωρώ και κακό, το περπάτημα σε τόσο ανοικτό χώρο. Εφόσον τηρούνται εννοείται κάποιες αποστάσεις.
Να τώρα αν βγει κανείς δεν θα είναι πάνω από 5 νοματαιοι στο στρεμμα

Ειδες τις φωτογραφίες; Μιλαμε για χιλιαδες σημερα στην παραλια! Σοβαρευτειτε οσο ειναι καιρος, δεν ειναι αστειο!

Η βλακεία είναι παγκόσμιο φαινόμενο..
https://www.newsbomb.gr/kosmos/stor...on-stereophonics-25-00-anthropoi-stis-exedres

Αυτο ειναι ταμαμ.... Να τραγουδαει Να ξεφωνιζει η να ξελαρυγιαζεσται ο αλλος διπλα σου η πισω σου ... !

Λοιπον εγω πιστευω οτι η μεχρι τωρα "χαλαροτητα" ειναι γιατι καποιοι (πολλοι) ακουσαν οτι τους νεους και χωρις προβληματα "δεν τους πιανει" η αρρωστια.
Κατσε λιγο ακομα και θα πικραθουν χαμογελα...

Status
Not open for further replies.