Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Tώρα ετούτον πως να τον πούμε; Κωλόφαρδο; Κατσικοπόδαρο; Ιωνά; Άγγελο του θανάτου; Όξαποδώ;
https://www.cretalive.gr/ellada/kor...ige-apo-tin-kina-sto-milano-kai-stin-kastoria

Στην βδομαδα μοδας του Μιλανο που αναφερει εγινε η μεγαλη σφαγη,πηγαν παρα πολλοι κινεζοι και ευρωπαιοι,δεν ειχαν την συναισθηση να το αναβαλουν κοιταξαν το παραδακι..
Οταν με το καλο ξεμπερδεψουμε καλο θα ναι να γινει εξονυχιστικη μελετη γιατι η Ευρωπη πιαστηκε τοσο απροετοιμαστη και το υπουργειο υγειας να λαμβανει υποψιν πιο πολυ το Υ.Υ της Ταιβαν παρα το ΠΟΥ

Εδω γραφει για 68χιλιαδες θανατους απο γριππη σε δυο χειμωνες στην Ιταλια,ισχυει αραγε αυτο το νουμερο?η Ιταλια εχει αυξημενο ποσοστο θανατων στην ευρωπη απο γριπη γενικα
Και εαν ισχυει τι μπορει να σημαινει?
αρχικα λες φαινεται οτι εχει μικροτερη θνητοτητα απ οτι υπολογιστηκε ο κορονοιος
απο την αλλη στην γριππη υπαρχει φαρμακο και εμβολιο στον κορονοιο οχι ασε που εμφανιστηκε μεσα του χειμωνα οχι απο την αρχη...

Όταν ένα σύστημα υγείας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως, χρησιμοποιεί το σύστημα triage.
Γνωστό από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αν δεν κάνω λάθος.
Όπου δεν έχει σχέση ούτε η ηλικία ούτε το status κάποιου πάρα μόνο το κατά πόσο θα επωφεληθεί από τις όποιες ενέργειες γίνουν από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ούτε ανήθικο το λες, ούτε ηθικό.
Αναγκαίο κακό που βαδίζει στις γκρίζες ζώνες της ηθικής.

Η φύση και τα ζώα το έχουν λύσει το θέμα...

Τα γατιά μας πχ όταν γεννάνε πολλά γατάκια και υπάρχει ένα ασθενικό , η μάνα το αφήνει στη τύχη του , γιατί πρέπει να σώσει τα υπόλοιπα!
Το εχω δει πολλές φορές στο σπίτι μας....σκληρό πολύ και περίεργο για μας, τους ανθρώπους.
Αλλα έτσι προχωράει η φύση.

Εμείς φυσικά διαφέρουμε...και είναι δύσκολο να βρεις ποιο είναι το σωστό.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Ιοί

4 χειμώνες. Σεζόν 2013/14 έως και 2016/17. Και σχετιζομενους με τη γρίπη θανάτους.

+ ο κορονοϊός έρχεται και προστίθεται σε ότι υπήρχε.

Εγώ δεν θυμάμαι πάντως κονβόι φορτηγών να μεταφέρει πτώματα στην Ιταλία.

Κάποιοι βάλθηκαν να πείσουν όλο τον πλανήτη και του Ιταλούς κυρίως ότι αυτό που τους συμβαίνει ... δεν είναι τίποτε.

Έχει και η επιστημονική κοινότητα τα ufo της.

4 χειμώνες. Σεζόν 2013/14 έως και 2016/17. Και σχετιζομενους με τη γρίπη θανάτους.

σωστα ητοι 17 χιλιαδες την χρονια τεραστιο νουμερο και παλι
εγω παντως δεν το γραφω για να αποδειξω κατι αλλα εαν ισχυει τι σημαινει αυτο σε σχεση με τον κορωνοιο

σωστα ητοι 17 χιλιαδες την χρονια τεραστιο νουμερο και παλι
εγω παντως δεν το γραφω για να αποδειξω κατι αλλα εαν ισχυει τι σημαινει αυτο σε σχεση με τον κορωνοιο

Βρε δεν το είπα για εσένα.

Εσύ καλά έκανες και το έβαλες.

Απάντηση: Re: Ιοί

Εδω γραφει για 68χιλιαδες θανατους απο γριππη σε δυο χειμωνες στην Ιταλια,ισχυει αραγε αυτο το νουμερο?η Ιταλια εχει αυξημενο ποσοστο θανατων στην ευρωπη απο γριπη γενικα
αρχικα λες φαινεται οτι εχει μικροτερη θνητοτητα απ οτι υπολογιστηκε ο κορονοιος
απο την αλλη στην γριππη υπαρχει φαρμακο και εμβολιο στον κορονοιο οχι ασε που εμφανιστηκε μεσα του χειμωνα οχι απο την αρχη...
Αυτά τα 25.000 άτομα που πέθαναν από γρίπη πέρσυ μόνο , με τον κορωνοιο η Ιταλία θα τα πιάσει τον άλλο μήνα με τον Ρυθμό που έχει τώρα ... Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα . Εγώ δεν έχω δει τόσους νεκρούς από γρίπη σε ένα μέρος και να μην προλαβαίνουν να τους θάψουν ούτε όταν βγήκε ο Η1Ν1 . Όταν με το καλό βγει το εμβόλιο τότε θα έχουμε συγκρίσιμα μεγέθη .

Απάντηση: Re: Ιοί

H Ιταλια εχει αυξημενο ποσοστο θανατων στην ευρωπη απο γριπη γενικα

Mηπως οτι .... ελαχιστες διαφορες στο γονιδιωμα καθε λαου (το ξερω, ανατραφηκαμε οτι ολοι ειμαστε ΕΝΑ ειδος)
σημαινουν τεραστιες διαφορες στην αντιμετωπιση ενος ιου ..... ? ...... ιδιως απο τους γηραιοτερους .... ? .....

Λεω εγω τωρα :rolleyes: ....

Σε εναν χρονο απο τωρα, ΙΣΩΣ βγουν αναπαντεχα συμπερασματα πανω σ'αυτο το θεμα !
(εμεις, γονιδιακα, βρισκομαστε πολυ πιο κοντα στους Ιταλους της Νοτιας Ιταλιας απ'οτι στους Τουρκους ....
για να μην το παω παλιοτερα ..... απο ΤΙ αφανιστηκαν οι Αζτεκοι ?)

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Mηπως οτι .... ελαχιστες διαφορες στο γονιδιωμα καθε λαου (το ξερω, ανατραφηκαμε οτι ολοι ειμαστε ΕΝΑ ειδος)
σημαινουν τεραστιες διαφορες στην αντιμετωπιση ενος ιου ..... ? ...... ιδιως απο τους γηραιοτερους .... ? .....

Λεω εγω τωρα :rolleyes: ....

Σε εναν χρονο απο τωρα, ΙΣΩΣ βγουν αναπαντεχα συμπερασματα πανω σ'αυτο το θεμα !
(εμεις, γονιδιακα, ειμαστε πολυ πιο κοντα στους Ιταλους απ'οτι στους Τουρκους ....)

Eλάχιστες διαφορές στην διαχείριση κρίσεων.... ναι επιρρέαζουν γεγονότα εκθετικής αύξησης
Ελάχιστες διαφορές στην αντιληπτική ικανότητα του ατόμου τι είναι κίνδυνος..... ναι επιρρέαζουν γεγονότα εκθετικής αύξησης
τώρα τι μπλέκεις το dna;

Ολα αυτα που λες ΙΣΧΥΟΥΝ.
Δεν αναιρω τις ανεπαρκειες στην διαχειριση κρισεων.
Ειναι υπευθυνες για το 99% των περιπτωσεων (οπου θρηνουν θυματα).

Εγω βαζω στην κουβεντα το 1% (.... ως εικασια, οχι ως νουμερο)

ένα εξαιρετικό evidenced-based άρθρο πολιτικής υγείας απέναντι στον κορωνοιό

βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για ένα πόλεμο άγνωστης διάρκειας που θα έχει περιόδους επίτασης και περιόδους σχετικής και ελεγχόμενης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων

Coronavirus: The Hammer and the Dance

https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56

μετάφραση

https://medium.com/@giannismpourdalis/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-18-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-b571cfacd39f

Προφανώς κάπου θα έχει γραφτεί και εδώ και αλλού αλλά μήπως η μόλυνση του αέρα στη βόρεια Ιταλία και στην Κίνα οφείλεται πρωτίστως στο να έχουν κακό αναπνευστικό όπου σε συνδυασμό με τον κορονοϊο να επιδεινώθηκε η κατάσταση του κάθε ασθενή με αποτέλεσμα να καταλήξει?

ένα εξαιρετικό evidenced-based άρθρο πολιτικής υγείας απέναντι στον κορωνοιό

βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για ένα πόλεμο άγνωστης διάρκειας που θα έχει περιόδους επίτασης και περιόδους σχετικής και ελεγχόμενης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων

Coronavirus: The Hammer and the Dance

https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56

μετάφραση

https://medium.com/@giannismpourdalis/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-18-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-b571cfacd39f

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Προφανώς κάπου θα έχει γραφτεί και εδώ και αλλού αλλά μήπως η μόλυνση του αέρα στη βόρεια Ιταλία και στην Κίνα οφείλεται πρωτίστως στο να έχουν κακό αναπνευστικό όπου σε συνδυασμό με τον κορονοϊο να επιδεινώθηκε η κατάσταση του κάθε ασθενή με αποτέλεσμα να καταλήξει?

Μεγαλύτερη μόλυνση από αυτή στο Νέο Δελχί ή την Καλκούτα δεν υπάρχει.

Θα μάθουμε τι συνέβη μετά από μήνες.

Μεγαλύτερη μόλυνση από αυτή στο Νέο Δελχί ή την Καλκούτα δεν υπάρχει.

Θα μάθουμε τι συνέβη μετά από μήνες.
Αυτή είναι πρόσφατη, στην Ιταλία και στην Ανατολική Κίνα έχει περισσότερα χρόνια, νομίζω

Status
Not open for further replies.