Ιοί

Status
Not open for further replies.
Όχι πες μου δηλαδή!

Αν με πετύχεις στο δρόμο έτσι (είμαι πάνω από 1,90), θα πλησιάσεις?

70a0dd9a6bcc74d05cddabcaa7a31c74.jpg

Plague doctor!
Μέσα έβαζαν βότανα για να μην περνάει και η μυρωδιά.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Η Razorock έχει κυκλοφορήσει σαπούνι και after shave με μυρωδιά αυτών των βοτάνων. Εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει... :D

DSC_1537_1024x1024.JPG

Βρήκα την τέλεια μάσκα!

vxm37025bk%252520plague%252520dr.%252520black%252520leather%252520mask%252520with%252520goggles%2525202__39203.1552253129.1280.1280.jpg

- Την φορούσαν οι γιατροί στο μεσαίωνα όταν υπήρχε η εξάπλωση της πανώλης.
- Έχει φοβερό στυλάκι!
- Προτείνεται να συνδιάζεται με μαύρο χιτώνα με κουκούλα Όποιος σε δει να κυκλοφορείς με αυτή, θα του κοπούν τα ήπατα και θα μείνει μακριά σου (= αποτελεσματικότητα).

Είδες η μόδα να φωτογραφίζονται σε εγκαταλελειμμένα με τέτοιες μάσκες? Ολόκληρη "βιομηχανία" έχει στηθεί για αυτή την εκδοχή της μάσκας πανούκλας. Τώρα οι χιπστεράδες μπορεί και να την χρειαστούν στα αλήθεια επιτέλους να κάνουν και απόσβεση στην αγορά...:music-smiley-005:

Nα μην ξεχνάμε και τους ήρωες που εξαφανίζονται:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

στατιστικα ειναι αδυνατον.

Εκτος αν οι υψηλες θερμοκρασιες μας δεν ευνοουν την εξαπλωση του ?

Μμμμ δεν θέλω να χαλάσω το party αλλά περιμένουν πως η κορύφωση της επιδημίας θα είναι κάπου το Μάϊο....

Ειναι στανταρακι οτι ανοιγουν ολοι παραθυρα (για τουλαχιστον μια ωρα) να αεριστουν τα σπιτια τους ?
Γιατι ειναι και ο παραγοντας κοστος (θερμανσης). Οσο και να εχει ανοιξει ο καιρος, το βραδυ πεφτει κρυο.
Αλλο να ξαναζεσταινεις δροσερους τοιχους και αλλο ... ηδη ζεστους.

Να κατέβεις σε γάμο στην Κρήτη και να πέσεις λέει σε καραντίνα...
Να τρως και να πίνεις 20 ημέρες, 100% θνησιμότητα ο κορονοϊός, θα πεθάνουμε όλοι από τι φαΐ!

Εν τω μεταξύ μόλις διάβασα ότι έχουμε πάνω από 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, λίγα τετράγωνα πιο πέρα από το γραφείο μου. :BDGBGDB55:

Τι λέτε, να πανικοβληθώ; :rip:

(υπερβάλω, απλά υπάρχει National Quarantine Unit σ'αυτό το νοσοκομείο, οπότε τους έχουν μεταφέρει επί τούτου - υποθέτω- με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τέτοιες μεταφορές. Αλλά και πάλι είναι ανατριχιαστικό να σκέφτεσαι πόσο κοντά σου είναι όλα αυτά.)

Απάντηση: Re: Ιοί

Εν τω μεταξύ μόλις διάβασα ότι έχουμε πάνω από 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, λίγα τετράγωνα πιο πέρα από το γραφείο μου. :BDGBGDB55:

Τι λέτε, να πανικοβληθώ; :rip:
...

Oχι ακόμα, ρώτα τι λεφτά θα τους χρεώσουν πρώτα... :)

Το παράξενο με την Ιταλία είναι οτι είναι η μόνη χώρα οπου οι νεκροί είναι περισσότεροι απ'όσους ανάρρωσαν - και μάλιστα υπερτριπλάσιοι (7-2)...
Δηλαδή, μέχρι τώρα, στην Ιταλία ο ιός δεν έχει θνησιμότητα 2% όπως στις άλλες χώρες, αλλά περισσότερο απο 70%...

Απάντηση: Re: Ιοί

Η θνησιμότητα νομίζω πως προκύπτει στο σύνολο των προσβληθέντων που είναι κάπου 300 στην Ιταλία, άρα το 2% ισχύει χονδρικά..

Νομίζω όχι. Κι αυτό γιατί όσο είναι νοσούντες δεν ξέρουμε πόσοι θα αναρρώσουν - άρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ποσοστά. Μετά την καλή ή κακή κατάληξη κάνουμε ταμείο. 2% σημαίνει οτι 2 πεθαίνουν και 98 αναρρώνουν - κι αυτό ισχύει χοντρικά στις υπόλοιπες χώρες εκτός της Ιταλίας και του Ιράν, γι'αυτό και είπα οτι είναι παράξενο...

Status
Not open for further replies.