Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Τι να απαντήσεις βρε George?

Mε τον Τσιόρδα μίλησε η συγχωρεμένη?

Με κάποιον άνθρωπο σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Ιατρικό λάθος είναι.

Τραγικότατο αλλά δυστυχώς ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία είναι που συμβαίνουν ιατρικά λάθη?

Τραγικότατο αλλά δυστυχώς ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία είναι που συμβαίνουν ιατρικά λάθη?

Ειδικά στην Καστοριά τα ιατρικά λάθη - παραβίαση πρωτοκόλλου- ήταν η κυρία αιτία της εκεί εξάπλωσης του ιού και μάλιστα και μεταξύ νοσηλευτικου προσωπικού.

Ο θάνατός σου η ζωή μου... Δεσμεύτηκαν στην Ιταλία 2000 αναπνευστήρες με προορισμό την Ελλάδα..
https://www.news247.gr/kosmos/italia-kataschethikan-2-000-anapneystires-poy-proorizontan-gia-tin-ellada.7609182.html

Είχαν απαγόρευση εξαγωγής από 25/2....
Άρα παράνομη εξαγωγή, με άλλα λόγια λαθρεμπορια.

Ε δεν αλαζει κατι στο νοημα... Καταστραφηκαν
Δηλαδή θα κρατούσαν σε αποθήκες μάσκες κατεστραμμένες από μούχλα κλπ επειδή έπρεπε να υπολογίζουν ότι το 2020 θα υπάρξει παγκόσμιο πρόβλημα..

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Έχασα συγγενή μου πριν 5 χρόνια νεότατη που έκανε εγχείριση στο γόνατο.

Ναι! δεν είχε κανένα άλλο θέμα υγείας.

Αφού της κάνανε την επέμβαση δεν της βάλανε το ειδικό καλτσόν -παρότι το ζήτησε- και έπαθε θρόμβωση.

Το σύστημα θα κατηγορήσων? τον υπουργό υγείας? τον εκπρόσωπο τύπου?

Έλεος.

Οπου αυτοι που λαμβανουν τις κλησεις δεν ειναι γιατροι. Εχουν formation αλλα δεν ειναι γιατροι.
Πολλες φορες οτι καταλαβαινουν και οπως μπορει να εκφραστει αυτος που καλει.

Επισης εχουν να κανουν με μια διαισθηση, θα ελεγα με ενα ιδιαιτερο συναισθημα, ποιοι απο αυτου που καλουν λενε αληθεια και πραγματα που στεκουν.
Γιατι υπαρχουν πολλοι παργοντες σε μια κληση που παιζουν ρολο.
Και να κανουν το tri.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι συμβαινει. Δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου.
Πρεπει ολα αυτα τα ατομα που πλεον γινονται ολο και περισσοτερο εθελεοντες να βγαλουν συμπερασμα.
Ποιος και που κα ποιο οχημα θα στειλουμε. Σε λιγα λεπτα γιατι ενα τηλ. ερχεται μετα το αλλο.

Δηλαδή θα κρατούσαν σε αποθήκες μάσκες κατεστραμμένες από μούχλα κλπ επειδή έπρεπε να υπολογίζουν ότι το 2020 θα υπάρξει παγκόσμιο πρόβλημα..

Καμμια σχεση αυτο που λες. Αποδειξη οτι εγινε παγκοσμιο θεμα και το εμαθες και συ. Δεν καταστρεφουν μσκες που στοιχιζουν δεκαδες εκκ. ετσι γιατι πιασαν μουχλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Άμα σου πω ότι οι φοιτητές που γύρισαν από Ισπανία κάνανε και καταγγελία γιατί τους πήγαν σε καραντίνα?

Δες το βίντεο για να σου ανέβει η πίεση.

Καταγγέλουν ότι στην Ισπανία πήγαν μόνοι τους στο αεροδρόμιο (έπρεπε το Ελληνικό κράτος να φροντίσει εκεί).

Επίσης ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο.

Και ότι τους βάλανε σε καραντίνα.

https://newsique.gr/koronoios-katangelies-foititon-pou-gyrisan-apo-tin-ispania/

Οντως μου ανέβηκε η πίεση βραδυάτικα!!

καλά κάνω και δεν βλέπω ειδήσεις στα Κωλοκάναλα,δεν έχουν τον θεό τους

"Ισχυρή Αστυνομική δύναμη" οι πέντε φρουροί??
Από τους διακόσιους τόσους βρέθηκε μια μ@λ@κισμένη και έκανε παράπονα γιατί δεν της δώσανε Α' θέση στο αεροπλάνο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Οντως μου ανέβηκε η πίεση βραδυάτικα!!

καλά κάνω και δεν βλέπω ειδήσεις στα Κωλοκάναλα,δεν έχουν τον θεό τους

"Ισχυρή Αστυνομική δύναμη" οι πέντε φρουροί??
Από τους διακόσιους τόσους βρέθηκε μια μ@λ@κισμένη και έκανε παράπονα γιατί δεν της δώσανε Α' θέση στο αεροπλάνο?

Την μάνα την άκουσες τι μλκίες έλεγε? Αυτή φταίει που έγινε και το παιδί της έτσι...

Αμ μου τα λεγε η φίλη μου η Ανθή από τη Βαρκελώνη... Σαν την Ελληνίδα μάνα δεν υπάρχει. Τα άκουσε όλα αυτές τις μέρες στο προξενείο.

Τα βλαστάρια μας.

Καμμια σχεση αυτο που λες. Αποδειξη οτι εγινε παγκοσμιο θεμα και το εμαθες και συ. Δεν καταστρεφουν μσκες που στοιχιζουν δεκαδες εκκ. ετσι γιατι πιασαν μουχλα.
Εγώ μένω στο Βέλγιο και σου αναφέρω πως έχουν τα πράγματα. Στην αρχή ανέφερες ανακρίβειες μιας και κάπως διάβασες ή άκουσες την είδηση, ότι δήθεν μήνες πριν κατέστρεψαν τις μάσκες χωρίς λόγο.

Σου παραθέτω το άρθρο από έγκριτο site της πόλης που ζω και σου λέω πως έχει η κατάσταση αφού συζήτησα με Βέλγους μόνιμους κατοίκους που γνωρίζουν το θέμα.

Επέτρεψε μου να σου πω ότι έχει απόλυτη σχέση αυτό που λέω ενώ αρεσκεσαι σε δραματοποίηση της κατάστασης ενώ μιλάμε για απόφαση που πάρθηκε 3 χρόνια πριν.

Το λάθος είναι ότι δεν ανανεώθηκε το υλικό και όχι η απόφαση καταστροφής τους.

Για την ακρίβεια οι μάσκες αυτές καταστράφηκαν το 2017, ενώ είχαν αγοραστεί το 2009. Άρχισαν και σάπιζαν οπότε τις κατέστρεψαν.

Για την ακριβεια, δεν ξερω τι θελεις να πεις η να αποδιεξεις, αλλα για τη ακριβεια απο τους αμεσα ενδιαφερομενους συνεβη τον Φεβρουαριο του 2019.
Οπως το ειπα.

https://www.rtbf.be/info/belgique/d...en-fevrier-2019-sans-le-remplacer?id=10465547

Εγώ μένω στο Βέλγιο και σου αναφέρω πως έχουν τα πράγματα. Στην αρχή ανέφερες ανακρίβειες μιας και κάπως διάβασες ή άκουσες την είδηση, ότι δήθεν μήνες πριν κατέστρεψαν τις μάσκες χωρίς λόγο.

Σου παραθέτω το άρθρο από έγκριτο site της πόλης που ζω και σου λέω πως έχει η κατάσταση αφού συζήτησα με Βέλγους μόνιμους κατοίκους που γνωρίζουν το θέμα.

Επέτρεψε μου να σου πω ότι έχει απόλυτη σχέση αυτό που λέω ενώ αρεσκεσαι σε δραματοποίηση της κατάστασης ενώ μιλάμε για απόφαση που πάρθηκε 3 χρόνια πριν.

Το λάθος είναι ότι δεν ανανεώθηκε το υλικό και όχι η απόφαση καταστροφής τους.

Και επετρεψε νου να σου πω οτι αν αρεσκομαι στην δραματοποιηση της καταστασης εχω τους λογους μου και σου εδειξα οτι οι ανακριβειες δεν ειναι δικες μου.

Οποτε σου αντιπαραθετω αρθρο... αρα το λαθος και του 17 και του 19. Χωρις προβλεψη.

Από το άρθρο που σου παρέθεσα:

"Citing a report by Belgium’s Risk Management Group (RMG), an advisory body and one of the current coordinators of Belgium’s response to the coronavirus pandemic, Le Vif said that the masks were destroyed last year.

But De Block’s cabinet contradicted the RMG’s assessment and said that the order for their destruction was given in 2017."

Άντε βρες άκρη ποιος λέει την αλήθεια.

Re: Απάντηση: Ιοί

Βρε σεις! Πάρτε μια ανάσα και κοιτάξτε για τι πράγμα μαλωνετε. Έλεος!

Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι στην πρωτη γραμμη και πολλοι πεθαινουν.

Γιατι δεν εχουν μασκες...

Σημερα μετραμε πεντε γιατρους νεκρους στη Γαλλια. Και αστυνομικα τμηματα που εχουν κλεισει. Γιατι δεν υπαρχουν μασκες... οχι στο Κονγκο. Στο κεντρο της Ευρωπης. Ημαρτον

Μας στελνουν μασκες Ρωσσοι και Κινεζοι. Αισθανομαι οτι με τρολαρουν

Το έχω ξαναπεί ποσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μάσκες σε μεγάλες προηγμένες χώρες έστω και τώρα!!! Καταλαβαίνω το προσωπικό, τις πρώτες ύλες αλλά οκ θα μπορούσε να γίνει κάτι..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Από το άρθρο που σου παρέθεσα:

"Citing a report by Belgium’s Risk Management Group (RMG), an advisory body and one of the current coordinators of Belgium’s response to the coronavirus pandemic, Le Vif said that the masks were destroyed last year.

But De Block’s cabinet contradicted the RMG’s assessment and said that the order for their destruction was given in 2017."

Άντε βρες άκρη ποιος λέει την αλήθεια.

Συγνωμη αν φανηκα επιθετικος. Δεν ειναι προσωπικο. Ειμαι καπως εκνευρισμενος με την κατασταση.

Συγνωμη αν φανηκα επιθετικος. Δεν ειναι προσωπικο. Ειμαι καπως εκνευρισμενος με την κατασταση.
Κανένα πρόβλημα, μην νομίζεις και εμείς πιεσμένοι είμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Status
Not open for further replies.