Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Λογική απάντηση, αλλά μόνο η Ιρλανδία το έχει κάνει; Στις υπόλοιπες χώρες που είναι σε δύσκολη θέση τι ακριβώς γίνεται;
Επίσης ξέρουμε στην Ελλάδα αν με δικά τους έξοδα νοσηλεύονται ασθενείς σε ιδιωτικά με κορονοιο;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η λογική σου,τι λέει?

Τα ιδιωτικά θεραπευτήρια είναι φιλανθρωοικά ιδρύματα?Τράπεζες είναι.

Oi κλινικες συμμετεχουν εθελοντικα στην ολη επιχειρηση. Αυτες που εχουν ξεχαστει (τριτο λινκ) ζητουν να επιταχθουν.

https://www.lci.fr/sante/video-coronavirus-des-cliniques-privees-requisitionnees-2148155.html

https://www.lemonde.fr/planete/arti...e-de-materiel-de-protection_6033522_3244.html

https://www.huffingtonpost.fr/entry...re-requisitionnes_fr_5e777307c5b6f5b7c5461687

Αντιθετα κρουουν το κωδωνα του κινδυνου οτι δεν ειναι εξοπλισμενες για θεματα πανδημιας... (κλινικες ειναι) - δευτερο λινκ.

Ολα τα αλλα ειναι ...

Απάντηση: Re: Ιοί

Τα επιτάσσεις και στοιχίζουν όσο τα κρατικά
Ε δεν τα επιτάσσουν...
Τα νοικιάζουν.
Μου αρέσει που ζητούν να βάλουν όλοι πλάτη να στηριχθεί η προσπάθεια για όσο το δυνατόν πιο πλήρη νοσοκομειακή περιθαλψη.
Κολοκύθια.
Ψάχνουν για εθελοντές ( που φυσικά θα μαζευτούν χιλιάδες κόσμου που όντως σκέφτονται συλλογικά) ενώ κάποιοι άλλοι θα το δουν σαν άλλη μια ευκαιρία να βγάλουν επιπλέον χρήματα.
Το βάζουμε πλάτη δεν είναι για όλους.

Oi κλινικες συμμετεχουν εθελοντικα στην ολη επιχειρηση. Αυτες που εχουν ξεχαστει (τριτο λινκ) ζητουν να επιταχθουν.

https://www.lci.fr/sante/video-coronavirus-des-cliniques-privees-requisitionnees-2148155.html

https://www.lemonde.fr/planete/arti...e-de-materiel-de-protection_6033522_3244.html

https://www.huffingtonpost.fr/entry...re-requisitionnes_fr_5e777307c5b6f5b7c5461687

Αντιθετα κρουουν το κωδωνα του κινδυνου οτι δεν ειναι εξοπλισμενες για θεματα πανδημιας... (κλινικες ειναι) - δευτερο λινκ.

Ολα τα αλλα ειναι ...

Παίζει το ίδιο και στην Ελλάδα;

Λογική απάντηση, αλλά μόνο η Ιρλανδία το έχει κάνει; Στις υπόλοιπες χώρες που είναι σε δύσκολη θέση τι ακριβώς γίνεται;
Επίσης ξέρουμε στην Ελλάδα αν με δικά τους έξοδα νοσηλεύονται ασθενείς σε ιδιωτικά με κορονοιο;

Οι ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται όλοι στα νοσοκομεία αναφοράς.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Ε δεν τα επιτάσσουν...
Τα νοικιάζουν.
Μου αρέσει που ζητούν να βάλουν όλοι πλάτη να στηριχθεί η προσπάθεια για όσο το δυνατόν πιο πλήρη νοσοκομειακή περιθαλψη.
Κολοκύθια.
Ψάχνουν για εθελοντές ( που φυσικά θα μαζευτούν χιλιάδες κόσμου που όντως σκέφτονται συλλογικά) ενώ κάποιοι άλλοι θα το δουν σαν άλλη μια ευκαιρία να βγάλουν επιπλέον χρήματα.
Το βάζουμε πλάτη δεν είναι για όλους.

Εδώ πάντως μιλήσανε για επίταξη αν χρειαστεί.

Παίζει το ίδιο και στην Ελλάδα;

Η Ελλαδα δεν ειναι ακομα στο ιδιο επιπεδο κρισης. Πολυ λιγα κρουσματα και λιγοι νεκροι. Μακαρι να μεινει ετσι. Οταν σφιξουν τα πραγματα ο καθενας θα παρει τις ευθυνες του πιστευω.
Ετσι εγινε και στην Ιταλια Ισπανια...

Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες εδώ για να δούμε που βρισκόμαστε.

Τότε θα φανεί και η επίδραση των περιοριστικών μέτρων.

Ναι βρε παιδί μου δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά υποτίθεται τώρα κερδίζουμε χρόνο έτσι δεν μας λένε; Κερδίζουμε χρόνο να τον κάνουμε τι; να δούμε πως θα πάει ελπίζοντας ότι θα την περάσουμε σχετικά αναίμακτα; Ρωτώ απλά, με αυτά τα λίγα που ακούω και διαβάζω.

da0cd5b9afe54d3b8bf708ae43a3607a.jpg

Ναι αλλά "πιάνουν" κάποιοι κλίνες ΜΕΘ, με αυξανόμενο αριθμό. Οι υπόλοιποι που θα χρειαστούν ΜΕΘ, πέραν του Ιού; Στο διάδρομο ή 3 χιλιάρικα τη μέρα; Αυτό είναι το ερώτημα.

nicksoti, ειλικικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και που το πας.

Παραπονιέσαι, γιατί ακριβώς; Επειδή δεν υπάρχουν αρκετές κλίνες ΜΕΘ; Δεκτό, γνωστό και κατακριτέο, αλλά δεν είμαστε μόνοι σε αυτό, κάτι χώρες σαν το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στα ίδια χάλια με εμάς.

Επειδή αν υπάρξει η ανάγκη μπορεί το κράτος να χρειαστεί να πληρώσει ιδιωτικές ΜΕΘ αντί να τις επιτάξει; Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, όταν και αν συμβεί θα το συζητήσουμε, αλλιώς κάθε συζήτηση σχετικά είναι πρόωρη και άκαιρη.

Θα παρακαλέσω λοιπόν, επειδή έχει παρατραβήξει το πράγμα, η σχετική κουβέντα για υποθετικές καταστάσεις να σταματήσει εδώ.

Στην δήλωση μετακίνησης άραγε είναι παρατυπο να μπουν όχι μια, αλλά τρεις αιτίες;
Σκέφτομαι αύριο να βγω να κάνω όλες τις απαραίτητες εργασίες μαζί.
Δημόσια υπηρεσία, σούπερ μάρκετ και παράδοση αγαθών στους γονείς.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Η λογική σου,τι λέει?

Τα ιδιωτικά θεραπευτήρια είναι φιλανθρωοικά ιδρύματα?Τράπεζες είναι.

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις
Εγώ λέω κάτι άλλο.. Η γυναίκα μου δουλεύει σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα (είναι σε άδεια τώρα 2 εβδομάδες) είχαν πει πως αν εμφανιζόταν ασθενής με κορονοιο δεν θα τον αναλάμβαναν, αλλά θα τον έστελναν κατευθείαν σε νοσοκομείο αναφοράς (ακόμη και αν επέμενε). Ρωτώ λοιπόν αν έχει αλλάξει κάτι η αν είναι πολιτική της κάθε ιδιωτικής κλινικής..Η αν ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς

'Stay at home!': Italian mayors send emotional plea to residents

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

a che cazzo servono? :flipout:

Τους έσκασαν τους ανθρώπους!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις
Εγώ λέω κάτι άλλο.. Η γυναίκα μου δουλεύει σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα (είναι σε άδεια τώρα 2 εβδομάδες) είχαν πει πως αν εμφανιζόταν ασθενής με κορονοιο δεν θα τον αναλάμβαναν, αλλά θα τον έστελναν κατευθείαν σε νοσοκομείο αναφοράς (ακόμη και αν επέμενε). Ρωτώ λοιπόν αν έχει αλλάξει κάτι η αν είναι πολιτική της κάθε ιδιωτικής κλινικής..Η αν ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς

Τώρα γίνεσαι σαφέστερος.

Για την ώρα όλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς.

Ελπίζω να μη χρειαστούν τα ιδιωτικά.

Δεν το πάω πουθενά αγαπητέ Κώστα, ευθέως τα γράφω, αλλά με επιχειρήματα όχι με τρολιές ούτε με υποννοούμενα. Οι ΜΕΘ δεν εξειδικεύονται σε κορωναιού και μη, όλες χρειάζονται, και όποια λείψει κάποιος δύστυχος θα την πληρώσει, εκεί είναι το θέμα.

Όχι δεν παραπονιέμαι για τίποτα ούτε μίλησα για επίταξη, κι αν το έκανα μπορείς να μου θυμίσεις το πού. Μιλήσαμε πάνω στο ποσοστό αποζημίωσης του ιδιώτη, αν χρησιμοποιηθεί η κλινική του.´Διαφωνώ με τις απόψεις κάποιων που συμμετείχαν μαζί με εμένα σε μια κουβέντα που αφορούν τόσο τα μέτρα εναντίον του ιού, όσο και τα μέτρα που πλήττουν την οικονομία κατ επέκταση. Δεν νομίζω ότι παραβίασα κάποιο κανονισμό ούτε ότι βγήκα εκτός θέματος. Εάν εσύ το νομίζεις φυσικά, θα συμμορφωθώ στις υποδείξεις σου, αλλά λυπάμαι ειλικρινά που παίρνεις σαν αφορμή εμένα. Γιατί σημαίνει ότι παίρνεις εμμέσως θέση, απλά διαφορετική της δικής μου.

Εαν ενα συμπερασμα βγαινει αβιαστα ειναι ... να ΜΗΝ χρειαστει να νοσηλευθεις τις προσεχεις 3 η 4 βδομαδες.

Για Ο-Π-Ο-Ι-Ο-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε λογο ...

Στην δήλωση μετακίνησης άραγε είναι παρατυπο να μπουν όχι μια, αλλά τρεις αιτίες;
Σκέφτομαι αύριο να βγω να κάνω όλες τις απαραίτητες εργασίες μαζί.
Δημόσια υπηρεσία, σούπερ μάρκετ και παράδοση αγαθών στους γονείς.
Οχι δεν ειναι, μπορεις να το κανεις

Antonis F

Status
Not open for further replies.