Ιοί

Status
Not open for further replies.
Καλά άμα σκάσουν 5-6 κρούσματα ακόμη και αν υπάρχει και καμία δυσάρεστη εξέλιξη εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.. Θα κλείσουν τα ΜΜΜ στην Αθήνα, θα αδειάσουν τα πάντα σε χρόνο dt και κλάφτα Χαράλαμπε.. Καλώς αναβλήθηκαν τα καρναβάλια εκτός αν θέλατε να έχουμε εκατόμβη κρουσμάτων

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πάντως, για να δώσουμε και τα σχετικά εύσημα το ελληνικό κράτος είναι έτοιμο για την περίσταση, εδώ και αρκετά χρόνια.

87719170_3051252374886543_7956459299893411840_n.jpg

Στιγμιότυπο του υπουργού υγείας να αμύνεται στον Κορωνοιο, before it was cool. :grinning-smiley-043

Aυτο παλι με ολοκληρη Ινδια παραδιπλα απο Κινα, με τρομερο πληθυσμο και να βλεπω στον παγκοσμιο χαρτη:

Ιndia:

- confirmend: 3
- recovered : 3

...μου ακουγεται καπως παραξενο.

Re: Απάντηση: Ιοί

Aυτο παλι με ολοκληρη Ινδια παραδιπλα απο Κινα, με τρομερο πληθυσμο και να βλεπω στον παγκοσμιο χαρτη:

Ιndia:

Μήπως όντως η ζέστη και η υγρασία (έχουν προχωρημένη άνοιξη εκεί) δεν αρέσουν στον Κορωνιό;

Εδώ στα weather alerts βγάζουν πάντα και flu risk, και αυτό μεγιστοποιείται σε κρύες και ξηρές μέρες.

Κάποτε λέγαμε ότι η ζέστη αυξάνει τη μετάδοση επιδημιών και τώρα περιμένουμε την άνοιξη.. Από πουθενά δεν μπορείς να κρυφτείς τελικά είναι να μην σου κάτσει

Κάποτε λέγαμε ότι η ζέστη αυξάνει τη μετάδοση επιδημιών και τώρα περιμένουμε την άνοιξη.. Από πουθενά δεν μπορείς να κρυφτείς τελικά είναι να μην σου κάτσει

Άλλες είναι αυτές, που μεταδίδονται από την καθόλου συμπαθή συνομοταξία των κουνουπιών. :rifle:

Μα δεν βρισκω λογικη.
Αυτος που πηρε 20 πακετα μακαρονια και 60 κονσερβες, για ποσο θα επιβιωσει με αυτα. ? Οι γραμμες τροφοδοσιας θα σταματησουν. ?
Ή για καποιο λογο αν ξεμεινει απο τροφιμα και πειναει πολυ, δεν θα πατησει το ποδι του στο SM για να αγορασει τροφιμα. ? (εστω με μια μασκα κλπ ?)
...

Στην προκείμενη περίπτωση μειώνει την ώρα έκθεσης σε "επικίνδυνο" περιβάλλον... Αλλο να πεις οτι θα βγω σε ένα μηνα να πάω για ψώνια κι άλλο να πηγαίνεις μέρα παρα μέρα στο σχεδόν άδειο σουπερμαρκετ, κιδυνεύοντας να μολυνθείς ή να σε χτυπήσει και κανένα ασθενοφόρο... :)
Το ίδιο με την ραδιενέργεια, το ίδιο και με τα ζόμπις... Εκείνη την ώρα δεν θα θέλεις να βγεις απο το σπίτι... Kαι κανείς δεν σου εγγυάται την συνεχή ροή της τροφοδοσίας...:)

Ιndia:

Δεν τους πιάνει τίποτα τους Ινδούς ρε συ... Ξέρεις τι αντέχει ο οργανισμός του ή σε τι συνθήκες ζούν ? Τυχαία είναι νομίζεις τα τόσα μυρωδικά και τα πιpέρια στο φαγητό τους? Αν πας Ινδία κάνεις εμβόλιο εδώ πριν φύγεις. Χωρίς αυτό σε πιάνει διάρροια με το που θα πιείς νερό και θα αναπνεύσεις τον αέρα τους... :)

Διαβασα πως ακυρωνονται τα καρναβαλια. Θα ακυρωθουν και οι αθλητικες διοργανωσεις π.χ. ποδοσφαιρο, ή οποια αλλη διοργανωση προκαλει μαζωξη θεατων ή τσαμπα αδειαζουμε ραφια απο τα τοξικα σουπερμαρκετ. ?

Αν χρειαστεί θα φτάσουμε και εκεί. Αν δεν ακυρώνονταν τα καρναβάλια και είχαμε έξαρση θα λέγαμε γιατί δεν προνόησε η κυβέρνηση... Τώρα κάθονται και φωνάζουν οι ταβερνιάρηδες και οι ξενοδόχοι γιατί πρώτα η τσέπη και μετά η δημόσια υγεία.. Τι να κάνουμε περαστικά τους γιατί προέχει η υγεία. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία.. Λοιποί χώροι εκδηλώσεων και θεαμάτων, συγκοινωνίες, σχολεία είναι το επόμενο μέτρο αν η διασπορά αυξηθεί

Είναι δεδομένο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ο,τι και να κάνει μια Κυβέρνηση θα την βρίζουμε κατόπιν εορτής. Δείτε πχ με τη γρίπη, τη μια τους βρίζουμε επειδή "δεν παρήγγειλαν αρκετά εμβόλια", την άλλη επειδή "τρομάζουν τον κόσμο και παραγγέλνουν πολλά εμβόλια", την τρίτη επειδή "πληρώνουν τις φαρμακευτικές με σημαία τον φόβο για ασήμαντες ασθένειες", κλπ κλπ κλπ.

Με 3 κρούσματα σε μια ολόκληρη χώρα είναι υστερική αντίδραση να αρχίσεις να παγώνεις την κάθε δραστηριότητα.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνουν κι άλλες απλές, σχετικά ανώδυνες κινήσεις (πχ εκκλησίες και γήπεδα), αλλά δε γίνεται ξαφνικά να κλειστούμε όλοι σπίτια μας επ'αόριστον επειδή εκεί έξω υπάρχει ένας ιός.

Re: Απάντηση: Ιοί

Μήπως όντως η ζέστη και η υγρασία (έχουν προχωρημένη άνοιξη εκεί) δεν αρέσουν στον Κορωνιό;

Εδώ στα weather alerts βγάζουν πάντα και flu risk, και αυτό μεγιστοποιείται σε κρύες και ξηρές μέρες.

Είμαστε οχυρωμένοι...Ούτε μάσκες στα φαρμακεία δεν μπορούμε να βρούμε.

Εχω καβα Σπυρο αμα θες και νομιζεις οτι βοηθα να σε δωκω. Ειναι και ιαπωνικες αλλο στυλ λεμε :ADFADF1:

Αν και εγω προτιμω ενα μαντηλι λαιμου που μπορω να το πλενω συνεχεια και να απολυμαινεται .

Είμαστε όμως και εμείς για φάπες (ως λαός).

Η άλλη ήρθε από Ιταλία, χώρα με κόκκινο συτναγερμό που έχουν λυσσάξει τα κανάλια, αισθάνθηκε αδιάθετη... και τι έκανε?

Αντί ναα πάρει τηλέφωνο να πάνε σπίτι της να τη μαζέψουν έκανε τουρνέ στα νονοκομεία.

Ήθελε Ντυνάν γιατί εκεί έχει σύμβαση η Πειραιώς.

Σιγά μη πήγαινε με την πλέμπα στο νοσοκομείο αναφοράς.

Εκεί που κατέληξε δηλαδή αφού ποιος ξέρει πόσους κόλησε στη διαδρομή.

Ρε γαμώτο μου τη δίνει το πόσο αντικοινωνικά και εγωιστικά φέρνονται οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

Εχω καβα Σπυρο αμα θες και νομιζεις οτι βοηθα να σε δωκω. Ειναι και ιαπωνικες αλλο στυλ λεμε :ADFADF1:

Αν και εγω προτιμω ενα μαντηλι λαιμου που μπορω να το πλενω συνεχεια και να απολυμαινεται .

Μια χαρά το μαντήλι (δεν κάνει τίποτε, όπως και η μάσκα εξάλλου αλλά βοηθάει ψυχολογικά)

Και δεν χρειάζεται να το πλένεις 5 φορές την ημέρα.

Βάλτο στον φούρνο μικροκυμάτων and nuke the fuck out of the virus. :D

Status
Not open for further replies.