Ιοί

Status
Not open for further replies.
Αυτά παθαίνεις όταν διαλέγεις το χρήμα. Κόψανε ενημερώσεις, ανοίξανε τα πάντα, φέρνουν τουρισμό χωρίς ελέγχους. Ο κόσμος χαλάρωσε λες και ξαφνικά εξαφανίστηκε ο ιός. Τα δύσκολα έρχονται

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Επισημος πινακας του ελληνικου κρατους.

View attachment 172108

Ας διασταυρωνουμε καλυτερα τι λεμε ομως πριν.

Το τι λεει ο πινακας δεν ειναι αναλυτικο

Οριστε η τελευταια ενημερωση

97 κρούσματα κορωνοϊού από την περασμένη Πέμπτη - 52 το τελευταίο τριήμερο

Από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 52 εκ των κρουσμάτων αθροίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, ενώ άλλα 18 κρούσματα φορούν σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό, μόνο σήμερα, Δευτέρα.

Όπως και να έχει είναι πολλά. 52 σε μια μέρα είναι πολλά και διάσπαρτα. Φανταστείτε με το άνοιγμα τι θα γίνει και σε 15 μέρες που θα φανούν τα χάλια του 3ημερου

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ας διασταυρωνουμε καλυτερα τι λεμε ομως πριν.

Το τι λεει ο πινακας δεν ειναι αναλυτικο

Οριστε η τελευταια ενημερωση

97 κρούσματα κορωνοϊού από την περασμένη Πέμπτη - 52 το τελευταίο τριήμερο

Από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 52 εκ των κρουσμάτων αθροίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, ενώ άλλα 18 κρούσματα φορούν σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό, μόνο σήμερα, Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες :firstprize:

Καπως πρεπει να ωραιοποιηθεί ολο αυτο. Σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα αρα σημερινα ειναι, οχι;

Αν ειναι ετσι γιατι δεν τα εμφανιζαν τις τελευταιες μερες;

Προτιμω να ενημερωνομαι απο επισημα στοιχεια και οχι Σύμφωνα με πληροφορίες.

Εδω Σουηδιες Ολλανδιες Ισπανιες και Αγγλιες που θρηνουν εκατομβες το ΣΚ υπολειτουργουν στη δηλωση οχι κρουσματων, αλλα και θυματων.
Παρατηρηστε τις τελευταιες αρκετες εβδομαδες πώς τα ΣΚ εχουν μονοψηφιο αριθμο ημερησιων θανατων και τσουπ τις Δευτερες γινεται μπορει και τριψηφιος.

Re: Απάντηση: Ιοί

αλλά πρέπει να βρεθεί ισορροπία στο δίπολο "νόσηση της οικονομίας προς νόσηση των ατόμων".

Κουοτάρω το ποστ μου της 11/03/2020.

Re: Απάντηση: Ιοί

Κουοτάρω το ποστ μου της 11/03/2020.

Καπου αλλου εχω γραψει.

Έχουν χάσει την μπάλα φαίνεται. Η οποία διαχείριση έγινε στην αρχή έγινε επειδή άκουγαν μόνο τους ειδικούς.
Από την στιγμή που άρχισαν να επεμβαίνουν και όλοι παράγοντες και να συμψηφίζονται και άλλες μεταβλητές στην εξίσωση άρχισαν τα παρατράγουδα.

Πάντως οικονομία vs Sars-Cov-2 φαίνεται άλυτο πρόβλημα στην "πραγματικη" πραγματικότητα, όποιος καταφέρει και βρει μια ισορροπία θα είναι μάλλον μάγος. Είναι και οι ανθρώπινες συνήθειες χιλιάδων χρόνων που δύσκολα αλλάζουν.
Πραγματικά είναι δεινή κατάσταση για τον οποιονδήποτε.

Παιδιά, να υπενθυμίσω-πάλι-ότι σε αυτό το νήμα αναρτούμε μόνο άρθρα για τον Ιό και λινκ.

Δε σχολιάζουμε. Υπάρχει το νήμα του τσατ γι αυτή τη δουλειά.

Tο IHME ξανάλλαξε το layout της πρόβλεψης του.
Με τα στοιχεία του ECDC 08/06 η εικόνα είναι η εξής.
Το UK σταθερά 2ο στην αναλογία νεκρών ανά 100k πληθυσμού. Η Βραζιλια ξάνάρχισε να δίνει νούμερα στον ECDC.
Στις καλές εξελίξεις, καμμία χώρα δεν δήλωσε πάνω από 1000 νεκρούς.
Τα Ελληνικά δουλεύουν σωστά σ' όλους ?

Τα σημερινά στοιχεία.
Δεν άλλαξαν κάτι στο layout ευτυχώς. Δεν θα το άντεχα δεύτερη αλλαγή σε 2 ημέρες.
Τα νούμερα είναι καλύτερα απ' χθες. Η μέγιστη δήλωση ήταν της Βραζιλίας με 525 νεκρούς (χθες είχε δηλώσει 904).

Κι εγώ αυτό υποψιάζομαι.
Αλλά είναι πολύ δύσκολο στο σημερινό κόσμο τα κακά μαντάτα να μη μαθευτούν γρήγορα.

Η εικόνα με τα σημερινά στοιχεία του IHME και του ECDC. Το IHME προβλέπει ότι η Βραζιλία θα είναι η πρώτη χώρα σε αριθμός νεκρών (165.000) με δεύτερη τις ΗΠΑ (σχεδόν 146.000). Με εξαίρεση το UK η κατάσταση στην Ευρώπη φαίνεται να πηγαίνει καλά. Η Ιταλία 89 νεκρούς χθες.

Πολυ φοβαμαι οτι η Βραζιλια και τα νουμερα που δημοσιευει μετα τις τελευταιες ιστοριες αγγιζει σε αξιοπιστια τις δημοσιευσεις της Τουρκιας.

Γνωμη μου ειναι να μην πολυπαραμυθιζομαστε για την θραυση που κανει ο ιος στην Τουρκια. Η Τουρκια καταφερε να κοντρολαρει την κατασταση και εχει περισσοτερες κλινες εντατικης απο Γαλλια και Ιταλια και Ισπανια μαζι. 49 000 κλινες απ'οτι εχουν δηλωσει.
Επισης τα συνορα της οταν τα κλεινει (και τα εκλεισε) ειναι πραγματικα κλειστα. Τα ανοιγει οταν θελει για εμποριο και τουρισμο (η για να κατευθυνει επενδυτες οπου θελει).
Η Τουρκια τα πηγε καλυτερα και απο την Γερμανια σε ποσοστα, που ειναι υποτιθεται ΤΟ παραδειγμα της Ευρωπης ( εχει τα περισσοτερα μεσα αλλα δεν ειναι).

Η Ελλαδα εχει αναμφισβητητα μια εξαιρετικη και χαρμοσυνη πρωτια, αλλα απο τα νουμερα που βαζει ο Στελιος μπορει καποιος να βρει και μια "θλιβερη" πρωτια...
Οποιος το βρει ας το πει.

Γιώργο, εγώ την ξέρω την απάντηση, αλλά δεν θέλω να κλέβω.
Τα σημερινά στοιχεία είναι ως εξής
(To ΙΗΜΕ με τα ανανεωμένα του στοιχεία, άλλαξε το περιεχόμενο των δεδομένων. Για συγκεκριμένες χώρες δίνουν πρόβλεψη μέχρι 1/10, ενώ για τις υπόλοιπες δίνουν 0 στοιχεία, με αποτέλεσμα να τα χάσει το πρόγραμμά μου. Έχω καταλήξω να γίνω beta tester των στοιχείων που ανεβάζουν. Τεσπα, ας πρόσεχα. Αν βρω χρόνο θα το ξαναγράψω να χρησιμοποιεί sqllite, αν και ήθελα να το αποφύγω. )
Η Βραζιλία είναι η μόνη χώρα που δήλωσε πάνω από 1.000 νεκρούς.
Τo UK συνεχίζει ακάθεκτο, αφήνοντας πιο πίσω την Ισπανία. Χθες έφτασε και στο ίδιο ποσοστό την Ισπανία στην επίπτωση στους ηλικιωμένους (έχετε διαβάσει για θύματα του covid σε γηροκομεία στο UK ?).
Με εξαίρεση τη Σουηδία η Ευρώπη φαίνεται να ησυχάζει σιγά, σιγά. ΗΠΑ & Ν. Αμερική έχουν μπει σε πλήρη εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρωσσία.

Last edited:
Ποσοστό νεκρών κάτω των 65; νομίζω είναι το υψηλότερο παγκοσμίως.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι δυστυχως... πολλοι νεοι νεκροι ποσοστιαια. Πραγμα που σημαινει ελειψη παροχων η καταχρησεις σε νεαρη ηλικια σε μεγαλο ποσοστο.
Και ισως καποια αλλη αιτια που οι γιατροι μπορουσαν να εξηγησουν.

Ευτυχως ειχαμε πολυ λιγα κρουσματα.

Status
Not open for further replies.