Ας διασταυρωνουμε καλυτερα τι λεμε ομως πριν.
Το τι λεει ο πινακας δεν ειναι αναλυτικο
Οριστε η τελευταια ενημερωση
97 κρούσματα κορωνοϊού από την περασμένη Πέμπτη - 52 το τελευταίο τριήμερο
Από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 52 εκ των κρουσμάτων αθροίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, ενώ άλλα 18 κρούσματα φορούν σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό, μόνο σήμερα, Δευτέρα.
αλλά πρέπει να βρεθεί ισορροπία στο δίπολο "νόσηση της οικονομίας προς νόσηση των ατόμων".
Κουοτάρω το ποστ μου της 11/03/2020.
Έχουν χάσει την μπάλα φαίνεται. Η οποία διαχείριση έγινε στην αρχή έγινε επειδή άκουγαν μόνο τους ειδικούς.
Από την στιγμή που άρχισαν να επεμβαίνουν και όλοι παράγοντες και να συμψηφίζονται και άλλες μεταβλητές στην εξίσωση άρχισαν τα παρατράγουδα.
Πάντως οικονομία vs Sars-Cov-2 φαίνεται άλυτο πρόβλημα στην "πραγματικη" πραγματικότητα, όποιος καταφέρει και βρει μια ισορροπία θα είναι μάλλον μάγος. Είναι και οι ανθρώπινες συνήθειες χιλιάδων χρόνων που δύσκολα αλλάζουν.
Πραγματικά είναι δεινή κατάσταση για τον οποιονδήποτε.
Πολυ φοβαμαι οτι η Βραζιλια και τα νουμερα που δημοσιευει μετα τις τελευταιες ιστοριες αγγιζει σε αξιοπιστια τις δημοσιευσεις της Τουρκιας.
Ποσοστό νεκρών κάτω των 65; νομίζω είναι το υψηλότερο παγκοσμίως.
Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.